Turvamehi oli juba vähemalt 5, et võis kokku tulla küll.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Meistriliiga 2012
Collapse
X
-
Nigu arvata võis. Ei midagi uut üllatusliku sellise korralduse tõttu!
Martti Pukk - "Mäng mänguks, au Kure poistele, kes midagi kergelt ei andnud, aga täiesti tühi tribüün!?! eile oli ikka päris nukker, kui avavile kõlades oli tribüünil koos Alveriga 8 inimest!?! ilus ilm, hea vastane, koosseisus pooled saarlased! see protokollis olev 48 on küll koos turvade, pallipoiste ja varumängijatega"
Samamoodi märgiks ära veel yhe mängija - Hidetoshi Wakui - postituse ära oma fb fännilehel.
"Well, I think that this tight schedule of seven games in 22 days is not good for spectator, fans, club and teams, all concerned parties. I hope that the Football Association of Estonia improve about it seriously."
Samas käisin ise ka Kalevite "duellil", kus ma ka selle 87 kahtluse alla julgeks seada, aga no las ta hetkel olla. Niigi hädine teine.
Ejl ametlik deviis Skipa poolt öelduna: "Meistrilliga kuulub ainult hulludele" sobib eilsesse konteksti kui valatult. Olidki need hullud, kes sõitsid toetama lemmikuid Tallinnast Viljandi, kes Tartust Tallinna, kes läks kahele TLns olevale mängule järjest jne...Tulemus on et Viljandis aktiivseid fänne 5 (Kalju ofc), Paides 0 sest põhifänn trummiga puudus, Kalevis 2 Kantsi hullu, Levadias 2 Tammeka segast - Levadikuid 1 kes ka tegi häält vaid korra (minu käsu peale), Kures ilmselt mitte midagi kui publikut 8..Naeruväärne! Ülejäänuid ei koti või pole aega. Selline tore ML mänguvoor siis.
Palju õnne Liit, saavutasite eile oma eesmärgi täielikult!
Kommentaar
-
Algselt postitas Mällar Vaata postitustEjl ametlik deviis Skipa poolt öelduna: "Meistrilliga kuulub ainult hulludele" sobib eilsesse konteksti kui valatult. Olidki need hullud, kes sõitsid toetama lemmikuid Tallinnast Viljandi, kes Tartust Tallinna, kes läks kahele TLns olevale mängule järjest jne...Tulemus on et Viljandis aktiivseid fänne 5 (Kalju ofc), Paides 0 sest põhifänn trummiga puudus, Kalevis 2 Kantsi hullu, Levadias 2 Tammeka segast - Levadikuid 1 kes ka tegi häält vaid korra (minu käsu peale), Kures ilmselt mitte midagi kui publikut 8..Naeruväärne! Ülejäänuid ei koti või pole aega. Selline tore ML mänguvoor siis.
Palju õnne Liit, saavutasite eile oma eesmärgi täielikult!
aus peeglissevaatamine oleks kohati ka täitsa omal kohal.Seisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
valged, merevahust sääred
hüüan: "Elagu skandaalid!"
Kommentaar
-
Algselt postitas Mällar Vaata postitustKalevis 2 Kantsi hullu
Eesti mastaapides on vahe juba suur.
Kommentaar
-
Algselt postitas chac Vaata postitustkas klubide fänne peab looma EJL (või Ansip või hoopis Barroso?) või fännklubid ise peaksid hoolitsema oma organisatsiooni kasvu eest?
aus peeglissevaatamine oleks kohati ka täitsa omal kohal.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas chac Vaata postitustkas klubide fänne peab looma EJL (või Ansip või hoopis Barroso?) või fännklubid ise peaksid hoolitsema oma organisatsiooni kasvu eest?
aus peeglissevaatamine oleks kohati ka täitsa omal kohal.
Peeglissevaatamisest nii palju, et see aasta on jäänud vahele üks Kalju mäng, hooaja alguses, teisipäeval, Sillamäel. Nõmme Kalju sektoris oleva rahva hulk on järk-järgult suurenemas. 36 voorune ML jääbki üksikute hullude pärusmaaks.
Kommentaar
-
Algselt postitas StenV Vaata postitustLaupäeval oli Kalju fännisektoris ligikaudu 40-50 häälekat fänni, lisaks nende tagaasunud poolehoidjad. Teisipäeval olime me Viljandis kuuekesi, lihtsalt ei ole väga palju inimesi, kel oleks võimalik kella 16.45ks Tallinnast Viljandisse jõuda.
Peeglissevaatamisest nii palju, et see aasta on jäänud vahele üks Kalju mäng, hooaja alguses, teisipäeval, Sillamäel. Nõmme Kalju sektoris oleva rahva hulk on järk-järgult suurenemas. 36 voorune ML jääbki üksikute hullude pärusmaaks.
see on muidugi tore et sa ise alati kohal oled, aga mingi progress saabuks kui tõmbad endaga 10 samasugust alati kaasa...Seisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
Kommentaar
-
Algselt postitas eston maravilha Vaata postitustnüüd on need vähesed fännid süüdi, et fänne rohkem pole? sa rabad iga kord 10 inimest mängule kaasa?
ma ise olen kahjuks nende 90% jalkahuviliste seas kes ühtegi klubi päris omaks (veel?) ei pea...Seisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
Kommentaar
-
aus peeglissevaatamine oleks kohati ka täitsa omal kohal.
Me võime ju hoolitseda organisatsiooni ja selle arenemise eest, aga kuidas sa ikka võitled saada argipäeval fänne mängule, kuhu sõitu on ikka mitme tunni jagu. Ja EJl mitte ei ole kohustatud fänne looma, vaid nad peavad seadma selleks võimalikult soodsad tingimused rahvale!
Peeglisse vaatama...irvv. Arvan, et olen Eesti vuti hüvanguks teinud küll ja küll, jrohkem kui siit enamus, ja teen kindlasti ka edasi ning mitte ainult ise kohal viibides vms.
Algselt postitas Shparkz Vaata postitust5-6 tegelt.
Eesti mastaapides on vahe juba suur.
Kommentaar
-
Algselt postitas Shparkz Vaata postitustilmselt oli sul walter juba tilgutiga bussis küljes, ma räägingi AKTIIVSETEST.
Sa vast ise olid oma traditsioonilisest mängueelsest kõrrejoogist auru all, et ei taju reaalsust enam.
20.ndal tuleme ja näitame teile kuidas asi käib! Siis võtke aind kotist rsk.
Kommentaar
-
Ma siinkohal sekundeerin Mällarile. Ma istusin viimasel mängul täpselt Mällari ja teie vahel, Shparkz. Aktiivsed... Nojah. Püsikindlad te olite, seda küll ja au selle eest. Aga aktiivse fänluse osas ei teeks Mällari käest õppetundide võtmine küll paha.
Ära võta kriitikana, millele peaks vastama "Mida sa ise teed? Tee paremini!" jne, sest mina olen liigavutis küll täiesti varjamatult pigem sporaadilis-episoodiliselt kaasaröökiv, aga enamjaolt vaikselt õlli libistades fännitribkal peesitaja-mees. Ma lihtsalt täiesti neutraalse vaatlejana võrdlesin teisipäeval sinu meeleheitliku jõuga trummipeksmise vahele Tammeka ja TKalevi fännide repertuaari ja tõdesin hiljem samal õhtul Maarjamäel Leva ja Tamme mängul, et kui Mällar oma kogurepertuaari esitades esimese ringiga lõpule jõuaks, oleks teie koondisetribüünidelt üle ripitud reps juba kaheksakümne kolmandal ringil. Ja tõesti, anna armu sellele trummile, Paide mängu ajal konkreetselt istusin teist kaugele vasakule, sest rajuramm, mis trumminahka kolkis pluss tühja staadioni hullumeelne akustika oli veits liiast - ja ma ei pea oma vastupidavust (staadioni)müramärulile sugugi pussyks.
Veelkord - pole mingi vinguvkriitika, lihtsalt tähelepanekud. Fännid elagu!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar