Algselt postitas ööö
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rassism ja muud probleemid Meistriliigas!
Collapse
X
-
Algselt postitas riivo.94 Vaata postitustTegemist pole ju ajakirjanikuga ja pealegi ei tegele ta loomadega.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jaan95 Vaata postitustMeie väga võimekas ajakirjanik võiks ju välja uurida.
Kommentaar
-
Algselt postitas ööö Vaata postitustja ilusat ahvi aastat!
ESBL annab informatsiooni vaid Teie vanemast, ta vennast, Teie (x)abikaasast ning lastest (kusjuures Eints seal siiski mööda minnes mainitud)
Teie saavutuste kohta on aga täielik vaikus.... Äkki oskate meid valgustada......
Aitäh!
Kommentaar
-
Algselt postitas Ratnikov Vaata postitustHärra ööö, oleks Teile üks küsimus - kus saab teie hipoloogiliste saavutustega tutvuda?
ESBL annab informatsiooni vaid Teie vanemast, ta vennast, Teie (x)abikaasast ning lastest (kusjuures Eints seal siiski mööda minnes mainitud)
Teie saavutuste kohta on aga täielik vaikus.... Äkki oskate meid valgustada......
Aitäh!
Kommentaar
-
Algselt postitas ööö Vaata postitustVõin veel sulle öelda,et mul on tänu oma kadunud isale olemas ka füüsiliselt praktiliselt kogu eesti spordikirjandus alates M.Kleini ja vene-tsaari aegadest.Kesagi on palju huvitavat siit leidnud.Ma lihtsalt armastan sporti ja sellepärast julgen ka vahel kriitiline olla.
Aga palve Teile hr. Ööö ka - et vähem olge palun kavaleristlikult kriitiline....
Parimat
Kommentaar
-
Algselt postitas ööö Vaata postitustsina peters ,ma arvan,et sa ei suuda sadulassegi tõusta.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar