A kumb kakluse võitis? Selles osas ma pole ka päris kindlat vastust saanud.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rassism ja muud probleemid Meistriliigas!
Collapse
X
-
Algselt postitas Rebellion Vaata postitustA kumb kakluse võitis? Selles osas ma pole ka päris kindlat vastust saanud.
Kommentaar
-
Algselt postitas trikimees Vaata postitustMõlemad kaotasid..Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
11.3.1 Sanktsioneerida FCI-d Tallinn ebapiisavate meetmete ja rakendamisel korra ja turvalisuse tagamisel ühe tuhande viiesaja euro (1500€) suuruse rahatrahviga;
11.3.2 Sanktsioneerida FCI-d Tallinn toetajate avaliku korra rikkumise eest ühe tuhande viiesaja euro (1500€) suuruse rahatrahviga.
11.3.3 Kohustada FCI-d Tallinn esitama EJL-le hiljemalt 20.09.2017 kodumängude korraldamise ja turvalisuse tagamise kirjalik plaan ja tegevuskava.
11.4.1 Sanktsioneerida Tallinna FC-d Flora toetajate mänguväljakule mineku ja selle katse eest kolmesaja euro (300€) suuruse rahatrahviga;
11.4.2 Sanktsioneerida Tallinna FC-d Flora toetajate avaliku korra rikkumise eest kahesaja viiekümne (250€) euro suuruse rahatrahviga.
Kommentaar
-
Algselt postitas ööö Vaata postitustsee,et statal silmini täis oled,pole nagu eriline probleem siis...INTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Algselt postitas sosku Vaata postitustNikita Andreev on 12. augustil dist.komilt saanud 1-mängulise (lisa)karistuse. Kummaline on siin fakt, et viimane mänguprotokoll, kus tema nimi kirjas on, pärineb aga 12. JUUNIST (2 kuud tagasi). On kellegil siin lisainfot, millega too tüüp vahepeal hakkama on saanud?
Kommentaar
-
Algselt postitas asdf Vaata postitust5. augustil toimunud Levadia - Tammeka mängu järgselt staadioni siseruumides solvavate väljendite kasutamine kohtunike aadressil. Mängus ta ei osalenud.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar