Algselt postitas Kebab
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rassism ja muud probleemid Meistriliigas!
Collapse
X
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustTema võib küll mõni aeg mänge aia tagant vaadata.
Kommentaar
-
Kunagi kui Altosaar mängis sellises tiimis nagu Atletik Fan vms neljandas liigas, siis oli ta juba vana närvihaige, selline paras väike napoleoni kompleks on tal olemas kull, seega väga ei imesta kui vastab ta toele, et tema alustas seda huinjaad. Flora fannidele ma vaga julgelt mingeid silte kull ei paneks, et koik on seal parajad assholed, üksikud tegelased kull.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustKunagi kui Altosaar mängis sellises tiimis nagu Atletik Fan vms neljandas liigas, siis oli ta juba vana närvihaige, selline paras väike napoleoni kompleks on tal olemas kull, seega väga ei imesta kui vastab ta toele, et tema alustas seda huinjaad. Flora fannidele ma vaga julgelt mingeid silte kull ei paneks, et koik on seal parajad assholed, üksikud tegelased kull.
Kommentaar
-
Parandage kui eksin aga video põhjal võib väita, et FCI fännid/juhtkond/kes iganes suht julmalt "pressib" end flora sektorisse sisse? Videolt peaks olema tuvastatav ka kes mida tegi. Mõne mehe haagid välguvad seal päris korralikult. EJLilt ootaks jõulist lahendust.Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
-
Algselt postitas Jeti88 Vaata postitustParandage kui eksin aga video põhjal võib väita, et FCI fännid/juhtkond/kes iganes suht julmalt "pressib" end flora sektorisse sisse? Videolt peaks olema tuvastatav ka kes mida tegi. Mõne mehe haagid välguvad seal päris korralikult. EJLilt ootaks jõulist lahendust.
Kommentaar
-
Oodake härrased, ma kerin edasi ja tagasi ja jalle edasi ja tagasi seda videot ja mulle hakkab silma, et impo fännklubi esimees Oleg Ablajdev vms ( kes tana ka siis edestas ametliku vabanduse) oli seal kakluses peanina? Ma voin kull eksida aga natukene uurides sotsiaalmeedias pilte ja seda videot haiseb see asi kull sedandmoodi.
Tegevjuht rusika hoope jagamas
Fannklubi esimees hoope jagamas
President veel puudu.
Kommentaar
-
Algselt postitas Halb ründaja Vaata postitustNojah, samas video pealt on näha et keegi ainuisikuliselt sinna lõuga panema ei läinud. Enne ikka tekkis rüselus ja seal ikka juhtub. Süütud Flora fännid ilmselgelt laulsid ja ropendasid omaette kui neile kallale tuldi
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar