Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Viljandi JK Tulevik
Collapse
X
-
Mäng oli tegelikult huvitav ka sportlikus mõttes ja näidati päris korralikul tasemel jalgpalli.Tulevik 99 olid puudu Ustritski ja Dovydenas,teised olid kohal.
-
Äkki teate ka lisada Viljandi linnaisade väravate autorid? Vist üks mees lõi need...
Leave a comment:
-
100 ? seal oli samapalju vähemalt kui nõmmekaljuga mängul - ehk mingi 400 + oli protokollis .
Leave a comment:
-
JK Tulevik 99 poolt lõi avavärava Vahur Vahtramäe.Algselt postitas kuramusevaim Vaata postitustmina jõudsin siis kohale kui Viljandi Linnavalituse ja Eesti Jalgpalli Liidu kohtumine hakkas penaltitega hoogu võtma. Vanad peerud perutavad ilusaid pennusid küll! Mänguseis jäi 2-2 viiki kuid Eesti Jalgpalliliit võttis pennudega 6-5 oma.
Vahepeal käisin ka proovimas säärast atraktsiooni kus värava ette oli tõmmatud plakat ja kus omakorda olid kolm auku sees, ehk siis pidi neisse omavalikuliselt sisse taguma. Minul see loomulikult ei õnnestunud kordagi (loe: kolm võimalust ainult oli).
Siis hakkas mäng Viljandi Tulevik ´99 ja Viljandi All Star meeskondade vahel. Nii palju kui oma järeltulija kantseldamise kõrvalt jälgida sain, või järjekordselt kiita vanu peere, kel küllalt veel rammu ja võhma jagub. Eriti vahva sell oli muidugi Vessenberg, kes kahjuks muidgi tervet mängu kaasa teha ei jõudnud kuid äkiliselt liikus sellegipoolest. All Staride poole pealt lõid väravad Mark Orav 2X ja Kaimar Saag 1X, Tulevik ´99 poole pealt ma ei mäleta teiste väravalööjate nimesid kuid üks kindlalt oli neist Jaanus Sirel. Kohtumise lõppseis 3-2 Tuleviku All Staridele. Publik oli ka vägagi küllaltki palju kohale tulnud, ma võibolla valetan kuid silmajärgi võis olla küll kuskil 100 ja enamgi veel.
Selle atraktsiooni, milles minagi osalesin, osalejate vahel loositi välja Eesti-Brasiilia mängu pilet.
Ehk keegi kohalolijatest räägib lähemalt, mis ennist mu saabumist toimus.
Parandage mind kui kuskil midagi valesti ütlesin.
Kena üritus veelkord!
Leave a comment:
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust100 inimest? Ma küll ei ütleks, et palju, pigem häbiväärselt vähe.
kindlasti oli rohkem kui 100
,aga üritus iseenesest super.
Leave a comment:
-
100 inimest? Ma küll ei ütleks, et palju, pigem häbiväärselt vähe.
Leave a comment:
-
mina jõudsin siis kohale kui Viljandi Linnavalituse ja Eesti Jalgpalli Liidu kohtumine hakkas penaltitega hoogu võtma. Vanad peerud perutavad ilusaid pennusid küll! Mänguseis jäi 2-2 viiki kuid Eesti Jalgpalliliit võttis pennudega 6-5 oma.
Vahepeal käisin ka proovimas säärast atraktsiooni kus värava ette oli tõmmatud plakat ja kus omakorda olid kolm auku sees, ehk siis pidi neisse omavalikuliselt sisse taguma. Minul see loomulikult ei õnnestunud kordagi (loe: kolm võimalust ainult oli).
Siis hakkas mäng Viljandi Tulevik ´99 ja Viljandi All Star meeskondade vahel. Nii palju kui oma järeltulija kantseldamise kõrvalt jälgida sain, või järjekordselt kiita vanu peere, kel küllalt veel rammu ja võhma jagub. Eriti vahva sell oli muidugi Vessenberg, kes kahjuks muidgi tervet mängu kaasa teha ei jõudnud kuid äkiliselt liikus sellegipoolest. All Staride poole pealt lõid väravad Mark Orav 2X ja Kaimar Saag 1X, Tulevik ´99 poole pealt ma ei mäleta teiste väravalööjate nimesid kuid üks kindlalt oli neist Jaanus Sirel. Kohtumise lõppseis 3-2 Tuleviku All Staridele. Publik oli ka vägagi küllaltki palju kohale tulnud, ma võibolla valetan kuid silmajärgi võis olla küll kuskil 100 ja enamgi veel.
Selle atraktsiooni, milles minagi osalesin, osalejate vahel loositi välja Eesti-Brasiilia mängu pilet.
Ehk keegi kohalolijatest räägib lähemalt, mis ennist mu saabumist toimus.
Parandage mind kui kuskil midagi valesti ütlesin.
Kena üritus veelkord!
Leave a comment:
-
ehk räägid asjast laiemaltAlgselt postitas kuramusevaim Vaata postitustkena üritus oli!
Leave a comment:
-
Kindlasti tuleb tore üritus, aga isiklikult mul on küll äärmiselt kahju, et me ei näe mängimas selle kümne aasta taguse suursündmuse üht tähtsamat tegelast - väravakütt Dima Ustritskit. Oleks siiski lootnud..
Leave a comment:
-
kuigi Meistriliigas on paus, näeb sel laupäeval Viljandis ikkagi jalgpalli :P
Leave a comment:
-
Nu punkt tuli,aga see võrdub sama hea kui kaotusega.Algselt postitas almar Vaata postitustno kui tartust punne ei saa siis on küll jama, tammeka ju esiliigas kohe kohe
Leave a comment:
-
no kui tartust punne ei saa siis on küll jama, tammeka ju esiliigas kohe koheAlgselt postitas kaitz Vaata postitustOk aga Tartus peab tulema kolm punni või muidu....
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: