Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Viljandi JK Tulevik

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• PraS
    replied
    Algselt postitas toonetikas Vaata postitust
    Ah ei asi on siis meeskonna innustamises. Aga kust sa tead, kuivõrd innustunud on teiste meeskondade mängijad oma fännidest (eelkõige Flora killustunud ja veider segarühm) ja meie omad meist mitte? Asi väärib tegelikult uurimist ja mina oleks tulemustest väga huvitet!
    Floras on muud probleemid. Teie positel on jälle stiimul - saada florasse või jääda silma kellegile teisele tippudest.

Leave a comment:

• Katzuu
    replied
    Algselt postitas PraS Vaata postitust
    Minu nägemuses on fännid sellised kes innustavad häälekalt oma meeskonda mitte ei istu staadionil ja ei hüüa paar korda mängu jooksul "hea tulevik". Väga tore et mängudel kaasa käite ja ka kodumängudel kohal olete, kuid see ongi vahe ja selletõttu oletegi minu arvates rohkem poolehoidjad mitte fännid.
    Just nimelt see on SINU nägemus !! ja see ei pea meie omaga ühtima .

Leave a comment:

• toonetikas
    replied
    Minu nägemuses on fännid sellised kes innustavad häälekalt oma meeskonda mitte ei istu staadionil ja ei hüüa paar korda mängu jooksul "hea tulevik". Väga tore et mängudel kaasa käite ja ka kodumängudel kohal olete, kuid see ongi vahe ja selletõttu oletegi minu arvates rohkem poolehoidjad mitte fännid.
    Ah ei asi on siis meeskonna innustamises. Aga kust sa tead, kuivõrd innustunud on teiste meeskondade mängijad oma fännidest (eelkõige Flora killustunud ja veider segarühm) ja meie omad meist mitte? Asi väärib tegelikult uurimist ja mina oleks tulemustest väga huvitet!

Leave a comment:

• PraS
    replied
    Millist sõnaraamatu definitsiooni sa kasutasid ja millistele kriteeriumitele me sel juhul ei vasta?
    Kas üks termin välistab teise? Jah, me oleme kõigest südamest ja hingest Tuleviku poolt, nii et meid fännideks mitte-arvestamine ei solva vähemalt mind küll mitte.

Leave a comment:

• toonetikas
    replied
    Järelikult pole te fännid vaid poolehoidjad.
    Millist sõnaraamatu definitsiooni sa kasutasid ja millistele kriteeriumitele me sel juhul ei vasta?
    Kas üks termin välistab teise? Jah, me oleme kõigest südamest ja hingest Tuleviku poolt, nii et meid fännideks mitte-arvestamine ei solva vähemalt mind küll mitte.

Leave a comment:

• PraS
    replied
    Järelikult pole te fännid vaid poolehoidjad.

Leave a comment:

• toonetikas
    replied
    Algselt postitas Saarlane Vaata postitust
    Naised ju kommenteerisid seda kalendrit tehes, et "alati ei peagi häälekalt kaasa elama, saab ka muud teha."

Siinkohal tuleb meelde üks situatsioon Kure-Tulevik mängult, kui paar naist Kure fännide eest läbi käisid ja laulsid irooniliselt "Kure võidab niikuinii, selles pole kahtlustki!"

Kellegi Kure fänni vastus (ei mäleta, kes): "Võtke paljaks!"
    see oli jah iroonia teie kulul, kuna mängu lõpus 0-3 kaotusseisus nii laulsite. ja kumbki neidu selles kalendris ei ole. samas, ehk järgmises juba oleme

Leave a comment:

• Saarlane
    replied
    Naised ju kommenteerisid seda kalendrit tehes, et "alati ei peagi häälekalt kaasa elama, saab ka muud teha."

Siinkohal tuleb meelde üks situatsioon Kure-Tulevik mängult, kui paar naist Kure fännide eest läbi käisid ja laulsid irooniliselt "Kure võidab niikuinii, selles pole kahtlustki!"

Kellegi Kure fänni vastus (ei mäleta, kes): "Võtke paljaks!"

Leave a comment:

• Katzuu
    replied
    Algselt postitas Elari#3 Vaata postitust
    Njh, kõigil oma arusaam fännlusest
    Tore kui mõistad

Leave a comment:

• toonetikas
    replied
    No seda ma ju ütlesingi, et teised ei nõustu meie arusaamaga fänlusest (see sõna kirjutatakse ühe n-ga).
    Vähemalt ei nimeta me oma meeskonnaliikmeid hooradeks (nagu võib rikutud kõrvakuulmisega kõrvaltvaatajale tunduda, kui Flora fännid karjuvad "Heia Flora!" vms)

Leave a comment:

• Elari#3
    replied
    Elame, vastavalt mängule. Aga et seda teha, peab käimasolevat mängu vaatama ja seda me ka teeme. Tavaliselt meie hääl aktiviseerub rohkem mängu lõpu poole, kui on vaja nt viigi- või võiduväravat meeskonda lööma innustada, või suureskoorilisemat võitu, nagu eile juhtus. Ilma muusikainstrumentideta on seda märksa kergem teha.

Leave a comment:

• toonetikas
    replied
    Mina pole öelnud, et te pole õiged fännid, pigem ma küsisin, et miks te rohkem kaasa ei ela .
    Elame, vastavalt mängule. Aga et seda teha, peab käimasolevat mängu vaatama ja seda me ka teeme. Tavaliselt meie hääl aktiviseerub rohkem mängu lõpu poole, kui on vaja nt viigi- või võiduväravat meeskonda lööma innustada, või suureskoorilisemat võitu, nagu eile juhtus. Ilma muusikainstrumentideta on seda märksa kergem teha.

Leave a comment:

• Elari#3
    replied
    teiste klubide fännide arvates ei olegi meie üldse õiged fännid, kuna meil pole laule-trumme-pasunaid ja mida kõike veel.
    Mina pole öelnud, et te pole õiged fännid, pigem ma küsisin, et miks te rohkem kaasa ei ela .

Leave a comment:

• Elari#3
    replied
    Algselt postitas Art1 Vaata postitust
    Aga mäng näitas, et Kuressaare on üks kindlamaid esiliiga kandidaate. Kahju mõnes mõttes, sest Saaremaal on alati meeldiv käia.
    Mõtle nüüd oma lause parem ümber. Ei kuku me kuhugi . Ja seda taktikat nägin mina esimest korda meil, nii, et arenemiseruumi on

Leave a comment:

• Art1
    replied
    No see eilne Kluge (oli vist tema) omale löödud värav oli eriti ilus.Stiilselt peaga ristnurka.Aga mäng näitas,et Kuressaare on üks kindlamaid esiliiga kandidaate.Kahju mõnes mõttes,sest Saaremaal on alati meeldiv käia.

Leave a comment:

Working...
X