Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Viljandi JK Tulevik

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Rudy
    replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    ... Muidugi ega ei aita kaasa ka see, et meil on riigi esindusisikud ikkagi meeletult tippspordi vaenulikud olnud ja vastutöötavad nagu Kersti Kaljulaid (uskumatult nõme kährik) ja ega ka Karis tundub suht samasse auku olevat mis võimendab seda ebapopulaarsust veelgi....
    Sa kirjutasid T.H.Ilves valesti. Kaljulaid on ajaloo kõige spordi-lembesem President.

Ma ise arvan ka, et Viljandi juhid päris torbikud ikka ei ole kes sponsorlepinguid välja ei oska küsida. Pigem aeg on praegu selline ja tõesti toetamine ei ole moes praegu.

Leave a comment:

• tpx
    replied
    Algselt postitas matys Vaata postitust

Eks seda tribüüni ehitada ja mängulist taset hoida on tunduvalt kergem, kui meeskond elab Tallinnas, treenib Tallinnas, meisterklubi maksab sulle liikmemaksu ja nii mõnedki mängijad kuuluvad meisterklubisse.

Muidu kahju Viljandist, loodetavasti näeb paari aasta pärast uuesti teid Meistriliigas!
    Amen esimese lõigu peale! Ja krt Viljandist ja nende n-ö langemisest on ikka väga kahju. Olen varem mitu korda kiitnud neid ja nende pingutust ka päriselt Harjumaalt eemal olles klubijalgpalli kõrgliigas mängida.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Ma imestan, et ikka jauratakse teemal, et Eestis on raha ja et ei osata kaasta. Tegelikuses ongi see, et uuema põlvkonna idufirmad ei tule kaasa ja on väga ebapopulaarne just meie riigis tippspordi toetamine ja muud ettevõtted kaovad ju meie riigist ära nii, et see raha kaasamine läheb tulevikus veelgi raskemaks. Muidugi ega ei aita kaasa ka see, et meil on riigi esindusisikud ikkagi meeletult tippspordi vaenulikud olnud ja vastutöötavad nagu Kersti Kaljulaid (uskumatult nõme kährik) ja ega ka Karis tundub suht samasse auku olevat mis võimendab seda ebapopulaarsust veelgi. Kurb on tulevik selle kohapealt.

Leave a comment:

• matys
    replied
    Tahaks arvata, et ikka klubi juhtimine on puudulik kui samal ajal ehitab aastate pikkune peksupoiss kure endale 140 000euri maksvat tribüüni.
    Eks seda tribüüni ehitada ja mängulist taset hoida on tunduvalt kergem, kui meeskond elab Tallinnas, treenib Tallinnas, meisterklubi maksab sulle liikmemaksu ja nii mõnedki mängijad kuuluvad meisterklubisse.

Muidu kahju Viljandist, loodetavasti näeb paari aasta pärast uuesti teid Meistriliigas!

Leave a comment:

• SunWolf
    replied
    Kuramuse jama tõesti. Nagu kommentaariumis keegi mainis, et pole esimine kord kui premmi alumises osas on saanud määravaks mitte hooaeg ise, selle lõpptulemus vaid hooaegade vaheline aeg.

Leave a comment:

• mjaasa
    replied
    Wow. See nüüd küll nagu välk selgest taevast. Kuigi keegi justkui vihjas et rahalised probleemid on. Ikka väga kahju.

Leave a comment:

• enrito
    replied
    Tahaks arvata, et ikka klubi juhtimine on puudulik kui samal ajal ehitab aastate pikkune peksupoiss kure endale 140 000euri maksvat tribüüni.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Klubi juhid ei oska end müüa ja raha kaasata lihtsalt.

Leave a comment:

• Rudy
    replied
    Algselt postitas käbi Vaata postitust
    Samal ajal kui terves maailmas ajab raha üle ääre, kas nagu ma ei tea, kutsuge juhatus tagasi vms ja las keegi teine proovib siis.
    Kas just nii väga pritsib ma ei oleks nõus, aga siiski peaks olema sponsorvariante piisavalt täna. Huvitav kas tõesti näiteks Cleveron kohaliku ettevõttena ja spordilembese bossiga ei soovinud näiteks õlga alla panna. Ja neid firmasid on veel.

Mis nüüd saab? Kalev või Pärnu lastakse tuppa?

Leave a comment:

• tannn
    replied
    Kuramus küll noh, see on ikka väga valus hoop...

Leave a comment:

• käbi
    replied
    Samal ajal kui terves maailmas ajab raha üle ääre, kas nagu ma ei tea, kutsuge juhatus tagasi vms ja las keegi teine proovib siis.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied

Eelmisele postitusele.

Leave a comment:

• sosku
    replied
    No täiesti p***es! Kuidas ikka nii? Masendav...

Leave a comment:

• Veel1v2rav
    replied
    Kuuldavasti Buschman ei jätka Tulevikuga. Mis uudiseis veel Viljandist kuulda on?

Leave a comment:

• Meke
    replied
    Palun ei

Leave a comment:

Working...
X