Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Viljandi JK Tulevik
Collapse
X
-
Hargo Liiving on põnev täiendus. Korraliku kujuga kutt, mine tea, kui saab sel tasemel trenni teha mõnda aega ehk saab asja.
Leave a comment:
-
Lühike mälu sul, ma just tunnistasin ju, et kahte vahetust ei märganud kirja panna. See, et nad hiljem üldsegi kirja jäid panemata, see ei ole siiski minu otsene süü.Algselt postitas tudeng Vaata postitustKas urmar üldse eksib kunagi?
Leave a comment:
-
ma tegelikult ei esitanud mingeid süüdistusi vaid ironiseerisin just sinu suunas esitatud probleemi püstitust/sõnastust/tooni. aga okei....Algselt postitas urmar Vaata postitustTore, lisasin siis ka selle vahetuse, aga kuidas selle vv hoiatusega siis on? Oled selle teate kuidagi salaja ära kustutanud.
PS: plastic esitab alusetuid süüdistusi minule asjades, milles mul otsene süü puudub, kuna mina ei olnud kohtunik, kes protokolli esmalt kontrollis ja ka ametlikuks ei kuuluta seda mina.
Leave a comment:
-
Pärnul ja Kurel läheks rohkem Toomi vaja.Algselt postitas käbi Vaata postitustMait Toomi huvitav oleks võimalik satsi tuua? Vähe kindlust sinna tahaliini.
Leave a comment:
-
Mait Toomi huvitav oleks võimalik satsi tuua? Vähe kindlust sinna tahaliini.
Leave a comment:
-
Kas urmar üldse eksib kunagi?Algselt postitas urmar Vaata postitustTore, lisasin siis ka selle vahetuse, aga kuidas selle vv hoiatusega siis on? Oled selle teate kuidagi salaja ära kustutanud.
PS: plastic esitab alusetuid süüdistusi minule asjades, milles mul otsene süü puudub, kuna mina ei olnud kohtunik, kes protokolli esmalt kontrollis ja ka ametlikuks ei kuuluta seda mina.
Leave a comment:
-
Tore, lisasin siis ka selle vahetuse, aga kuidas selle vv hoiatusega siis on? Oled selle teate kuidagi salaja ära kustutanud.Algselt postitas sosku Vaata postitust* 77. Limberg <> Mark oma mõtlesin.
Leave a comment:
-
täitsa terviseameti ja rõivase külmsüsteemide fakkupi tasemel tegutsemine urmari poolt ju, kuidas me küll siit edasi.
Leave a comment:
-
Kas sa natukene liiga hoogu ei ole sattunud? 62. minuti vahetus on ju kirjas ja millal see Vainu hoiatuse üldse sai. Äkki ütled minuti?Algselt postitas sosku Vaata postitustUrmar,
62. min. vahetus puudu...
#AMETLIK protokoll!!!
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: