Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Viljandi JK Tulevik

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• telekavaataja
    replied

Leave a comment:

• Marek_T
    replied

Leave a comment:

• Drogba
    replied
    Hargo Liiving on põnev täiendus. Korraliku kujuga kutt, mine tea, kui saab sel tasemel trenni teha mõnda aega ehk saab asja.

Leave a comment:

• Drogba
    replied
    Demidov siis Tuleviku uus täiendus.

Leave a comment:

• käbi
    replied
    Keda testitakse?

Leave a comment:

• urmar
    replied
    Algselt postitas tudeng Vaata postitust
    Kas urmar üldse eksib kunagi?
    Lühike mälu sul, ma just tunnistasin ju, et kahte vahetust ei märganud kirja panna. See, et nad hiljem üldsegi kirja jäid panemata, see ei ole siiski minu otsene süü.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas urmar Vaata postitust
    Tore, lisasin siis ka selle vahetuse, aga kuidas selle vv hoiatusega siis on? Oled selle teate kuidagi salaja ära kustutanud.

PS: plastic esitab alusetuid süüdistusi minule asjades, milles mul otsene süü puudub, kuna mina ei olnud kohtunik, kes protokolli esmalt kontrollis ja ka ametlikuks ei kuuluta seda mina.
    ma tegelikult ei esitanud mingeid süüdistusi vaid ironiseerisin just sinu suunas esitatud probleemi püstitust/sõnastust/tooni. aga okei....

Leave a comment:

• Vask
    replied
    Algselt postitas käbi Vaata postitust
    Mait Toomi huvitav oleks võimalik satsi tuua? Vähe kindlust sinna tahaliini.
    Pärnul ja Kurel läheks rohkem Toomi vaja.

Leave a comment:

• käbi
    replied
    Mait Toomi huvitav oleks võimalik satsi tuua? Vähe kindlust sinna tahaliini.

Leave a comment:

• tudeng
    replied
    Algselt postitas urmar Vaata postitust
    Tore, lisasin siis ka selle vahetuse, aga kuidas selle vv hoiatusega siis on? Oled selle teate kuidagi salaja ära kustutanud.

PS: plastic esitab alusetuid süüdistusi minule asjades, milles mul otsene süü puudub, kuna mina ei olnud kohtunik, kes protokolli esmalt kontrollis ja ka ametlikuks ei kuuluta seda mina.
    Kas urmar üldse eksib kunagi?

Leave a comment:

• urmar
    replied
    Algselt postitas sosku Vaata postitust
    * 77. Limberg <> Mark oma mõtlesin.

Leave a comment:

• sosku
    replied
    * 77. Limberg <> Mark oma mõtlesin.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    täitsa terviseameti ja rõivase külmsüsteemide fakkupi tasemel tegutsemine urmari poolt ju, kuidas me küll siit edasi.

Leave a comment:

• urmar
    replied
    Algselt postitas sosku Vaata postitust
    Urmar,
    62. min. vahetus puudu...

#AMETLIK protokoll!!!
    Kas sa natukene liiga hoogu ei ole sattunud? 62. minuti vahetus on ju kirjas ja millal see Vainu hoiatuse üldse sai. Äkki ütled minuti?

Leave a comment:

• sosku
    replied
    Urmar,
    62. min. vahetus puudu...

#AMETLIK protokoll!!!

Leave a comment:

Working...
X