Algselt postitas sosku
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Viljandi JK Tulevik
Collapse
X
-
Vaatasin ametlikuks tehtud Tulev - Pärnu protokolli ja sealt selgub, et Tuhkanen pole sisse vahetatud. Ometi mäletan ma selgelt, et ta viimaseks veerandtunniks peale lasti.
Kelle pask see nüüd seekord on? Kohtunike oma või? Kas järgmises SN podcastis kuuleme OJ arvamust Liidu ebaprofessionaalse tegevuse kohta?
Leave a comment:
-
Edu.Algselt postitas Mattis98 Vaata postitustCarson Buschman-Dormond läks laenule FC Zürichi.
Üks väheseid mängijaid Meistriliigas, kelle puhul näed et füüsilised ja tehnilised omadused lubaksid kõrgemal tasemel mängida
Leave a comment:
-
Niimoodi kinkida oma otsesele konkurendile 3 punkti.... Piinlik, lihtsalt piinlik ja häbi
Leave a comment:
-
Jah, oleks saanud ära hoida, ega tema hindele see hästi ei mõjunud, aga eelkõige saab karistada klubi ise. Mängueelne koosseisu väljaprintimine toimis ka kenasti, oleks olnud veel aega mängija lisada. Nagu sellistel puhkudel ikka, jääb mingi pisiasi tegemata.Algselt postitas Drogba Vaata postitustKas neljas kohtunik oleks saanud olukorda ära hoida kui poleks lubanud vahetust teha? Kuidas reeglites kirjas on?
Leave a comment:
-
Kas neljas kohtunik oleks saanud olukorda ära hoida kui poleks lubanud vahetust teha? Kuidas reeglites kirjas on?
Leave a comment:
-
Mängutulemus tühistatud - Viljandi JK Tuleviku koosseisus osales mänguõigust mitteomav mängija.
Leave a comment:
-
Teist mängu järjest Juhkam magab väga ohtlikku mängija maha standardis, eelmises vedas, nüüd tuli karistus ära.
edit: ühe korra veel
Leave a comment:
-
Midagi, mida poleks kunagi uskunud, et ytlen aga Seeder on minuarvates end näidanud algkoosseisu väärilise mehena viimased mängud. Mõned söödud ka väga kvaliteetsed.
Leave a comment:
-
Tegelikult on ju asi lihtne - Tulevik kajastab oma enda kanalitel asju nii nagu ise tahavad. Ja nii peabki. Ma ausalt ei saa probleemikast aru. Erapooletu ajakirjandus ei tohigi olla mitte ühelgi juhul klubimeedia eesmärk, selle jaoks on professionaalsed ajakirjanikud. Seega, kui Tulevik teeb oma meediakanalitel mõne otsekohasema arvamusavalduse, kas siis vastaste, kohtunike või miks mitte ka oma mängijate kohta, siis nii ongi. Sellised asjad näitavad pigem kohaliku jalgpallikultuuri tekkimisele.
PS. Mis puutub Tuleviku naiskonna mängu vs Saku, siis mõistan suurepäraselt Tiitsi reaktsioone - kohtuniku otsused olid selles mängus kohati... huvitavad =D .
Leave a comment:
-
Ok, sorry jäi teine mulje.Algselt postitas Solskjær Vaata postitustMa ei kritiseerinud. Mulle just meeldib - nagu ka igasuguste Welcode jt otseülekanded. Nii jätkata. Mõtlen ju mängu käigus suuresti samu mõtteid.
Leave a comment:
-
Algselt postitas -vandersell- Vaata postitustSamas teises ülekandes on asi palju parem jah? Ahjaa teist ülekannet ju ei olegi. Kui sul kodus mõnda ülekannet vaadata ei ole võimalik ja lähed seda sõbra juurde vaatama, siis pead ka arvestama, et sõber kommenteerib mängu omamoodi sinu kuuldes.
Ma ei kritiseerinud. Mulle just meeldib - nagu ka igasuguste Welcode jt otseülekanded. Nii jätkata. Mõtlen ju mängu käigus suuresti samu mõtteid.
Leave a comment:
-
Samas teises ülekandes on asi palju parem jah? Ahjaa teist ülekannet ju ei olegi. Kui sul kodus mõnda ülekannet vaadata ei ole võimalik ja lähed seda sõbra juurde vaatama, siis pead ka arvestama, et sõber kommenteerib mängu omamoodi sinu kuuldes.Algselt postitas Solskjær Vaata postitustTuleviku naiskonna otseülekanded on see-eest puhas kuld.
Nii konkreetseid ohkamisi ja sarkastilisi naerupahvakaid, mis tähendavad tõlgituna "kohtunikud on idioodid", mujalt ei kuule. Viimane mäng vs Saku Sporting kuulis selliseid vähemalt 2-3 korda ja need kestsid kõik vähemalt 20 sekundit.
Näide:
Tulevikule vilistati küsitav suluseis. Tiits:
"Jaa..."
*vali ohe*
*umbes 5 sekundit vaikust*
"Ah ma..."
*umbes 5 sekundit vaikust*
*sarkastiline naer*
"Ma ei oska midagi öelda noh..."
Kuigi teen ise ka väikse kriitika TulevikTV suunal. Ma tean, et asi põlve otsas tehtud ilma eriliste vahenditeta, aga kui vähegi võimalik arendage heli osa vähe edasi, see kohati ikka kriibib kõrva. Ma ei suutnud seda Heroli videot lõpuni vaadata.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: