Algselt postitas urmar
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Premium liiga 2015
Collapse
X
-
Kui linnameeskond on klubide ühendus, mida esindab ainult meeskond, siis on ju oluliselt keerulisem need 4 aastat kokku saada. Pealegi naiskonna ja noortevõistkondade nõuded täidetakse ikkagi klubide tasemel ära. Vaevalt seda oma mängijatki linnameeskonna arvestuses mängimisena nõutakse.Algselt postitas urmar Vaata postitust26.9 „Klubis treenitud mängija“ on mängija, kelle õigused olenemata vanusest, rahvusest ja kodakondsusest, on vanusevahemikus 12-21 eluaastat kuulunud vähemalt 4 hooaega sellesse klubisse.
Mis selles arusaamatut on?
Pärnu puhul on näiteks Hanson ja Issakov korrektselt Linnameeskonnas 4 aastat mänginud, kusjuures kumbki pole veel 21 täis, küllap on selliseid üsnagi mitu veel, hetkel ma rohkem ei uurinud.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Külaline
Infonetil näiteks paljud noored on FC Maardu kasvandikud, st ei ole Infoneti omad. Kui ei eksi siis päris omaks võib pidada vaid Vadim Aksjonovit....
Kommentaar
-
Igatahes Igonen ja Golovljov kindlasti kaAlgselt postitas Ratnikov Vaata postitustInfonetil näiteks paljud noored on FC Maardu kasvandikud, st ei ole Infoneti omad. Kui ei eksi siis päris omaks võib pidada vaid Vadim Aksjonovit....
Kommentaar
-
Külaline
ei tule mingeid 10:1'sid! Lillevere on väga hea treener ning kui täiendust juurde tuleb siis saavad 6-8 kohtadele mängida!
minu prognoos on selline:
1. Flora
2. Levadia
3. Infonet
4. Kalju
5. Sillamäe
6. Tammeka
7. Paide
8. Viljandi
9. Pärnu
10. Trääns
Kommentaar
-
Juba? Anna aeg, veel ülemineku aken, hooaja ettevalmistuse vigastused ja (last but not least) kihlveoskaandal.Algselt postitas Ratnikov Vaata postitustei tule mingeid 10:1'sid! Lillevere on väga hea treener ning kui täiendust juurde tuleb siis saavad 6-8 kohtadele mängida!
1. Flora
2. Levadia
3. Infonet
4. Kalju
5. Sillamäe
6. Tammeka
7. Paide
8. Viljandi
9. Pärnu
10. Trääns
Kommentaar
-
Paistab et need kus klubides sa töötanud oled mõnitad siin foorumis kohe hulgimAlgselt postitas Ratnikov Vaata postitustei tule mingeid 10:1'sid! Lillevere on väga hea treener ning kui täiendust juurde tuleb siis saavad 6-8 kohtadele mängida!
1. Flora
2. Levadia
3. Infonet
4. Kalju
5. Sillamäe
6. Tammeka
7. Paide
8. Viljandi
9. Pärnu
10. Trääns
Kommentaar
-
Külaline -
Infonet-Levadia stardil? LaheAlgselt postitas Ratnikov Vaata postitust[ATTACH=CONFIG]3675[/ATTACH]
2015a avaring
Kommentaar
-
Külaline
2. Märts - avaüritus
3. Märts - superkarikas
6. Märts - I voor (Reede)
...
7. November - XXXVI voor
Infonet-Leva on ilmselt esimene TVmäng või netimäng
Kommentaar
Bottom 300x250