Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Premium liiga 2015

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas vincent Vaata postitust
    ma ei ütle midagi.
    Olen eelmistel aastatel ka suure huviga erinevate klubide hooajaeelseid sõpakaid vaatamas käinud.

Kommentaar

Haha, ma ei ole küll vincent, aga julgen pakkuda, et see polnud etteheide teile. Pigem märkus, et miks pole üllatav, et too päev mängivad just Infonet ja Levadia, mitte näiteks Flora.

Kommentaar

Algselt postitas rallikas Vaata postitust
        Ideaalseim koht, kuid kõige kehvem aeg. Siis RL ja Fänniturniir.
        Nutt ja hala jätta! Hooaja eelsed kohtumised on siiski meeskondadele endale pigem, mitte pealtvaatajatele. Varsti tahad toitlustust ja muud jama kah veel treeningmängule saada.

Kommentaar

Algselt postitas HABE Vaata postitust
          Nutt ja hala jätta! Hooaja eelsed kohtumised on siiski meeskondadele endale pigem, mitte pealtvaatajatele. Varsti tahad toitlustust ja muud jama kah veel treeningmängule saada.
          Mida sa hakkad siin teravat tõmbama. Mul on vabsjee pohlad igast toitlustustest ja asjadest, aga ma saa aru. Ma olen Eesti jalgpalli huviline, vahet pole kes mängivad, eriti siis kui kodu ukse ette mäng tuuakse.

Kommentaar

Algselt postitas HABE Vaata postitust
            Jah, ei saa vastu vaielda, et eelkõige on nad meeskondadele endile, kuid asju on võimalik teha erinevalt. Mõni klubi pakub ka treeningmängudest videopilti ning asjaosaliste kommentaare, teise puhul pead ise välja uurima, millal nad mängida suvatsevad. Tõlgendamise küsimus, aga fakt on see, et nendel nn. esimestel klubidel on palju lihtsam kogukonnaga ühine keel leida.

Kommentaar

Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
              Haha, ma ei ole küll vincent, aga julgen pakkuda, et see polnud etteheide teile. Pigem märkus, et miks pole üllatav, et too päev mängivad just Infonet ja Levadia, mitte näiteks Flora.
              Initsiatiiv oli Levadiapoolne. Infonetile pakuti, sest nähtavasti saadeti kõigile klubidele kirja et lähme teeme, aga küsimus selles, et minu teada just Levadia ja Infonet alustavad detsembri keskel. Trääns alustas aasta tagasi üldse 1.detsembril

Aga luban et see mäng kajastamata ei jää Kuna fänniturniirile mul asja pole, siis lähen teen uue hooaja esimese reportaaži

Kommentaar

Liiga juhend on nüüd väljas olnud ja tingimusi on täpsustatud:

Kommentaar

kes see diiler on? tahan ta numbrit, paistab et tarnib ta väga kvaliteetset kraami

Kommentaar

Välismaalaste piirang on eelnevalt: 26.7 18-st protokolli kantud mängijast peavad 13 olema "Eestis treenitud mängijad". Kui on vähem, siis vastavalt väheneb üldine protokolli kantavate arv vastavalt.

Kommentaar

Algselt postitas tudeng Vaata postitust
                      Liiga juhend on nüüd väljas olnud ja tingimusi on täpsustatud:

Oot. Ühesõnaga. Kui klubis ongi ainult kaks oma kasvatatud mängijat: väravavaht ja ründaja. Väravavaht saab vigastada ja kaks vahetust selleks ajaks tehtud. Siis kas ma saan õigesti aru, et minu võimalused on tuua väravavahi asemel mängu ründaja, et täita omakasvatatud mängija nõue. Ja siis väravasse peab minema keegi väljakumängijatest. Või siis vahetada väravavaht varuväravavahi vastu (kes pole oma kasvatatud mängija) ning lisaks üks mees mängust võtta, sest oma kasvatatud mängijat ei vahetatud oma kasvatatud mängija vastu?

Kommentaar

Algselt postitas ericbana Vaata postitust
                        Oot. Ühesõnaga. Kui klubis ongi ainult kaks oma kasvatatud mängijat: väravavaht ja ründaja. Väravavaht saab vigastada ja kaks vahetust selleks ajaks tehtud. Siis kas ma saan õigesti aru, et minu võimalused on tuua väravavahi asemel mängu ründaja, et täita omakasvatatud mängija nõue. Ja siis väravasse peab minema keegi väljakumängijatest. Või siis vahetada väravavaht varuväravavahi vastu (kes pole oma kasvatatud mängija) ning lisaks üks mees mängust võtta, sest oma kasvatatud mängijat ei vahetatud oma kasvatatud mängija vastu?
                        Loogish, nagu sisuliselt on ka kolme vahetuse järel võimalik vigastuse tõttu vähemusse jääda.

Kommentaar

Algselt postitas peters Vaata postitust
                          Loogish, nagu sisuliselt on ka kolme vahetuse järel võimalik vigastuse tõttu vähemusse jääda.
                          Ei ole logish. Kui meeskonnal on tehtud kaks vahetust, aga reaalsed väljavaated on sitad. See pole võrreldav olukorraga, kui kõik kolm vahetust on tehtud ja keegi viga saab.

Kommentaar

Kui väravavaht on ainus klubi kasvatatud mängija mängus, siis saab teda vaid samaväärse vastu välja vahetada. See tähendaks, et uus vv tuleb tuua ülejäänutest kellegi asemel ja vigastatud vv jätkab mõnel muul positsioonil või siis lahkub niisama mängust, nagu tuleb teha siis, kui vahetused on tehtud.

Kommentaar

Oot. Ühesõnaga. Kui klubis ongi ainult kaks oma kasvatatud mängijat: väravavaht ja ründaja. ...
                              et nagu päriselt keegi kujutab eestis ette klubi kus ca 20st mängijast kõik peale 2 on sisse ostetud?
                              Seisan üksi mere ääres
                              jalas kollased sandaalid
                              valged, merevahust sääred
                              hüüan: "Elagu skandaalid!"

Kommentaar

Algselt postitas chac Vaata postitust
                                et nagu päriselt keegi kujutab eestis ette et klubi kus ca 20st mängijast kõik peale 2 on sisse ostetud?
                                Sillamäe.. Paide vist ka.....
                                Asi selles, et PL treeneritele keegi EJL'st ei viitsinud selgeks teha mida see uus kord võiks tähendada... Mu poole täna pöördusid mõned treenerid et ma tõlgendaks neile kuidas edasi nüüd elada

Kommentaar

Working...
                                X