Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Esiliiga A & B 2015

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

www.jkkalev.ee uudistest saab kõike uut lugeda. Uus peatreener, uus noortetreener euroopast, duubli teise liiga võit jne.

Kommentaar

kuna Marko Pärnpuust on saanud Tallinna Kalevi peatreener siis huvitab mind see mis nüüd Emmastest saab?

Kommentaar

Kahte amatöörvõistkonda saab ju korraga treenida.

Kommentaar

Emmaste ei pruugi jätkata esiliiga b. Sel juhul pole ka olulist vahet, kes seal treener on.

Kommentaar

Veel paar aastat tagasi oldi ju isegi Esiliigas Florast II ja Warriori treener korraga.
            BVB - Vaprus

Kommentaar

Sel aastal oldi Kuressaarel, Flora III'l ja FC Kosel treener korraga....

No see pole tglt rekord - ntx Träänsis peatreener on veel ka 4-5 lastegrupi treener ja Sillamäel 1 noortetreener kogu kamba peale - nii et ehk saab Pärnpuu hakkama peaasi et mängupäevad ei oleks samad

Kommentaar

Kuni ei olda samas liigas, pole veel kõige hullem.
                BVB - Vaprus

Kommentaar

Pärnupuu ja Vahtramäe Tallinna Kalevis, Ventsel disklafi all..... Mis saab Emmastest?

Kommentaar

Algselt postitas Ratnikov Vaata postitust
                    Pärnupuu ja Vahtramäe Tallinna Kalevis, Ventsel disklafi all..... Mis saab Emmastest?
                    Ehk siis kaob üks FC Asula 4c meeskond ära. esiliigas peaks ikkagi mängima klubid,mitte mingi moodustis
                    Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                    Ott Järvela

Kommentaar

Budu, aga kui keegi ütleks su Koeru JK kohta et see on moodustis?
                      Kui ei meeldi siis äkki jätaksid emotsioonid endale ja maatasa tegemine küll viisakas pole....

Kommentaar

Budu, aga kui keegi ütleks su Koeru JK kohta et see on moodustis?
                        Kui ei meeldi siis äkki jätaksid emotsioonid endale ja maatasa tegemine küll viisakas pole....
                        igal ühel on õigus öelda ka meie kohta kuidas soovib,kuid fakt on see,et Koeru JK tegutseb ja asub ka Koerus.mida ei saa öelda Emmaste kohta. võiks siis pigem tõesti võtta nimeks Tallinna FC Emmaste
                        Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                        Ott Järvela

Kommentaar

Miks Mitte Emmaste FC Tallinn?

Kommentaar

Algselt postitas realking Vaata postitust
                            Miks Mitte Emmaste FC Tallinn?
                            Sest klubi asub Tallinnas. Aga mulle Emmaste meeldib. Näha on, et mehed teevad mida armastavad ja teevad seda mõnuga. Vaataks nagu mõnda alumise liiga meeskonda, ainukese vahega, et tase on kõrgem. Olgu see nimi siis mis tahes. Vastupidiselt juriidilisele aadressile "Asula 4c klubiks", selles mõttes nagu budu seda teeb, Emmastet mingil juhul pidada ei saa.
                            BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas elx Vaata postitust
                              Sest klubi asub Tallinnas. Aga mulle Emmaste meeldib. Näha on, et mehed teevad mida armastavad ja teevad seda mõnuga. Vaataks nagu mõnda alumise liiga meeskonda, ainukese vahega, et tase on kõrgem. Olgu see nimi siis mis tahes. Vastupidiselt juriidilisele aadressile "Asula 4c klubiks", selles mõttes nagu budu seda teeb, Emmastet mingil juhul pidada ei saa.
                              Olen elxiga nõus - ise olin nende mänge vaatamas käinud ja mulle meeldis väga. Budu jaoks on ilmselt ainus õige on tema Koeru JK ja kõik muu on maatasa tegemist vääriv shit.... ja õige fänn on budu ise ja tema kamraadid.....

Kommentaar

Olen elxiga nõus - ise olin nende mänge vaatamas käinud ja mulle meeldis väga. Budu jaoks on ilmselt ainus õige on tema Koeru JK ja kõik muu on maatasa tegemist vääriv shit.... ja õige fänn on budu ise ja tema kamraadid.....
                                eestis on palju normaalseid klubisi,kus süsteem toimib ja on olemas ka fännid.
                                mitu klubi ma olen maatasa teinud?
                                Kunagi Tallinna Tuleviku, aga nüüd kui nad on 100% Viljandi klubi,siis väga meeldiv neid taas premium liigas näha
                                Kuressaare oli ka tõesti pinnuks silmas,aga nüüd võiks nad ka tagasi premium liigasse pääseda,sest tundub,et vestist vist nii palju enam ei sõltuta.
                                Valga jalgpalli keeras tuksi just liitumine pohlaku süsteemiga
                                Ja emmaste vastu ei ole ka midagi. lihtsalt emmastega ei seo neid mitte miski.
                                Ott Järvela

Kommentaar

Working...
                                X