no vot kui vägevad lood meeskonnaga, kes nö võitleb kõrgliiga pileti eest. tabeliseisu kohapealt väga tähtis kohtumine.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Esiliiga A & B 2015
Collapse
X
-
Algselt postitas Shparkz Vaata postitustKiviõli on paras pähkel jah. Kalevi realiseerimine on muidugi ulmeliselt pask. 4-5 oleks pidanud veel ära lööma, aga tehakse mingeid lollusi selle asemel.
Aga noh.. 3 punkti tabelis. Sobib.
Jube ilus värav oli Kiviõlil karistuslöögist.
No suhtumist või taset näitab ka see,et
1. Määrati Kalevi ja Irbise mängule abikohtunikuks Kalev III mängija - Simmo Tõnisson.
2. Mängis too kohtunik enne ELA mängu kerge karikavõistluste(kell16.00) mängu(90 minutit) ja muuseas tegi väheke ka liputamist kalevi mängul.
3. Protokollid sellele viitavad, ise kohal polnd.
See on tase rsk.
Ma ikka ei saa aru, kuidas saab selliselt määramisi teha.
Lähiminevikust on selliseid naljakaid kooslusi ka olnd,et Flora III või Kure mängul, kelle treener on Pelle Pohlak lasevad vilet Tomi ja Anni Rahula.
Rääkimata siis ühest KJ mängust kus Kevin Kaivoja oli mängijana mängul ja 3st kohtunikust kaks olid mängumehe isa(Raul Kaivoja) ja õde(Karolin Kaivoja).
Ma sellistest määramistest ikka aru ei saa.
Nagu meil oleks käputäis kohtunikke.
Kommentaar
-
Kalevil oli küll lademetes võimalusi ning ka penalti kasutada, kuid Kiviõli väravavaht tegi väga hea mängu ja Kalevi realiseerimine on totaalne raiskamine. Aga tahaksin ära märkida ka selle, et Kiviõlil tekkis mitu väga väga ohtliku olukorda seisul 0:0 ning teisel poolajal õnnestus nende ründajal väravavahist mööda mängida, kuid tühja väravaga silmitsi seistes lõi mööda. Kalev pääses siit ikka natuke suurema ehmatusega.Algselt postitas Marts Vaata postitustKiviõli Irbis suutis siis 9 mehega 11-mehelise Tln. Kalevi käest ainult 2:1 kaotuse välja võidelda.FC Flora
Kommentaar
-
Mida sa imestad nüüd? Üldine kohtunikuäri Eestis on nalja number, tippudest madamalateni.Algselt postitas PraS Vaata postitustNo suhtumist või taset näitab ka see,et
1. Määrati Kalevi ja Irbise mängule abikohtunikuks Kalev III mängija - Simmo Tõnisson.
2. Mängis too kohtunik enne ELA mängu kerge karikavõistluste(kell16.00) mängu(90 minutit) ja muuseas tegi väheke ka liputamist kalevi mängul.
3. Protokollid sellele viitavad, ise kohal polnd.
See on tase rsk.
Ma ikka ei saa aru, kuidas saab selliselt määramisi teha.
Lähiminevikust on selliseid naljakaid kooslusi ka olnd,et Flora III või Kure mängul, kelle treener on Pelle Pohlak lasevad vilet Tomi ja Anni Rahula.
Rääkimata siis ühest KJ mängust kus Kevin Kaivoja oli mängijana mängul ja 3st kohtunikust kaks olid mängumehe isa(Raul Kaivoja) ja õde(Karolin Kaivoja).
Ma sellistest määramistest ikka aru ei saa.
Nagu meil oleks käputäis kohtunikke.
Kommentaar
-
Metsik talent, usun et tulevikus on kalevi staadioni ees pronkskuju temastAlgselt postitas Aljo Vaata postitustMis vend see silver kelder on? Pole kunagi kuulnud ja 7 väravat juba.
Kommentaar
-
Märkisin nime ära > parem klõps > otsi google-st >esimene piltvastus .. eee mnajhAlgselt postitas Aljo Vaata postitustMis vend see silver kelder on? Pole kunagi kuulnud ja 7 väravat juba.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Päris hea, tänudAlgselt postitas elx Vaata postitustMärkisin nime ära > parem klõps > otsi google-st >esimene piltvastus .. eee mnajh
Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
http://www.jalgpall.ee/lprotocol.php..._id=59173&b=EL
Mänguolud: +20, päikesepaisteline ilm; muruväljak väga heas seisukorras. Kalevi mängijate numbrid on loetamatud!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar