320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Esiliiga A & B 2015

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas urmar Vaata postitust
    Kahjuks ei suutnud ei inspektor ega keegi tema ümbruses tuvastada mängu ajal enamiku Kalevi mängijate numbreid.
    Numbrid ongi eelkõige väljakukohtuniku jaoks. Kui temal sama mure oli, siis muidugi tõsisem teema.

    Kommentaar


      Vosko ja Karu, kel vorm viimasel ajal kõvasti soovida on jätnud, saadetigi Esiliiga A-sse mõtteid koguma. Mõlemale poolaeg - saldoks vastavalt 1 ja 2 tabamust. Jala said valgeks ka Viikmäe ning Järva ja seda kõike Vändra JK Vapruse vastu 182 pealise publiku ees.

      Kommentaar


        Esiliigad on ikka iseseisvatele klubikestele loto küll, ainult hiromant teab, mis tugevdatud koosseisuga duubel järgmises mängus vastu tuleb..

        Kommentaar


          Teine põhjus võib seisneda selles, et Kalju ei soovi oma duubli väljakukkumist Esiliigast, mistõttu mängitakse nüüd mõned mängud tugevdatud koosseisudega.

          Kommentaar


            Kalju poolt ikka väga meeleheitlik samm sellied mehed duubli mängu saata. Ilmselgelt püütakse duubel ikkagi esiliiga A-s hoida.
            BVB - Vaprus

            Kommentaar


              Eks seda sammu oli juba mõnda aega oodata ka ju.

              Kommentaar


                Algselt postitas elx Vaata postitust
                Kalju poolt ikka väga meeleheitlik samm sellied mehed duubli mängu saata. Ilmselgelt püütakse duubel ikkagi esiliiga A-s hoida.
                Miks meeleheitlik? Ühtegi Kalju põhimängijat ei kasutatud. Reginald ja Neemelo said eile 20 minutit mõlemad, keegi teine ei mänginud. Mida muud teha nende mängijatega, kes Meistriliigas põhisse ei mahu? Las Vosko tuleb vigastusest tagasi, Neemelo leiab mingi vormi, noored proovivad end tõestada jne.

                Oleks Purje, Kallaste ja Wakui duublis mänginud, oleks "väga meeleheitlik."
                www.playmaker.ee

                Kommentaar


                  No ma ei tea, Neemelot sai alles hiljuti euromängudes nähtud ja ta oli ainuke mees, kes suutis Aktobe vastu palli ees hoida, küll saab ta ka PL-is hakkama.
                  BVB - Vaprus

                  Kommentaar


                    Ei eita, et ilmselt Kaljule ongi tähtis Esiliiga A-sse püsima jääda. Samas ei näe ka kuidas see kellelegi(peale vastaste) kahjuks tuleb kui Neemelo mängib 20 minutit Meistriliigat ja järgmine päev 45 minutit esiliigat.
                    www.playmaker.ee

                    Kommentaar


                      Voskole, Järvale ja Pürgile on kindlasti Esiliigas minutite saamine vajalik. Neemelo käik oli muidugi huvitav, isegi muigasin kergelt selle peale, kui päeval EJL lehel mänge jälgisin.

                      Kommentaar


                        Algselt postitas rallikas Vaata postitust
                        Voskole, Järvale ja Pürgile on kindlasti Esiliigas minutite saamine vajalik. Neemelo käik oli muidugi huvitav, isegi muigasin kergelt selle peale, kui päeval EJL lehel mänge jälgisin.
                        Noh jääte püsima ja järgmine aasta Järvad ja Pürgid pelavad endiselt EL-Bd..Edu
                        FC Flora

                        Kommentaar


                          Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitust
                          Noh jääte püsima ja järgmine aasta Järvad ja Pürgid pelavad endiselt EL-Bd..Edu
                          Jäävad a-sse püsima aga mängivad b-d edasi? Edu tōesti...
                          INTER ARMA CARITAS

                          Kommentaar


                            Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitust
                            Noh jääte püsima ja järgmine aasta Järvad ja Pürgid pelavad endiselt EL-Bd..Edu
                            Kui personaalselt Järval ning Pürgil peatuda, siis mõlemad on saanud kõrgliigas käesoleval aastal väljakule enam kui pooltes kohtumistes. Aga ega Kaljul noortega seis just üleliia rõõmustav tõepoolest pole. Raske on rohkem neid väljakule usaldada kui tulemused Esiliigas räägivad enda eest.

                            Kommentaar


                              Tallinna FC Flora III - Kohtla-Järve JK Järve 1:4 (1:2)

                              Esiliiga B XXII voorus kohtusid tabeli punane latern ning kolmandal positsioonil asetsenud meeskond. Jõudude vahekord peaks ilmselge olema, kuid kunagi ei tea, millal võib keegi üllatuse sepistada.

                              Algusperioodil oli aktsioonis vaid külaliste Vitaly Kutuzov, kes paaril korral sai löögile ning ühes ärevas olukorras oli lähedal Flora kommunikatsioonivea ära karistamisele, ent Enri Nurmik jõudis varem pallini ning lõi selle ette ära. Seejärel juhtus see, mis tuli paljudele üllatuseks - Flora läks kohtumist juhtima. Järve keskkaitsja klaaris palli otse Andres Dobõšev-Proosvälja jalale, kes seejärel paremalt äärelt tsenderduse trahvikasti pani, kus Karl Oskar Haak lükkas eesposti juurest palli tühja - 1:0! Külalismeeskond tegi avapoolajal juba kaks vahetust, kuid nende õnneks andsid mängu lülitunud Grigori Tipukin ja Deniss Kulikov märkimisväärse panuse nende mängupilti.

                              Tipukin sai kohe esimesel väljakul oldud minutiga löögile, ent taas oli põhiprobleemiks see, et löök suunati otsesuunas Nurmiku suunas ning seetõttu oli see puurilukule kergeks saagiks. 25. minutil kandis töö vilja ning Kutuzov keerutas kastis paar korda, kuniks tugevast löögist palli värava tagumisse nurka lajatas ja mänguseisu viigistas. 40. minutil anti Kutuzovile kaitseliini taha pall, ent mängumees ei suutnud mammut ära kasutada ja suunas palli posti kõrvalt mööda. Peatselt napsati pall vastastelt ning kastis pääses löögile Aleksei Tihhonov, kes puraka raamide vahele küttis ning Kohtla-Järve lõpuks teenitult juhtima asus. Neli minutit hiljem suutsid florakad karistuslöögi järel palli võrku saata, kuid suluseisu tõttu värav ei lugenud ning pausile mindi minimaalses kaotusseisus.

                              Teise kolmveerandtunni juhatasid võõrustajad sisse korraliku löögiga, kui Kristjan Kurim palli lati alla suunas, kuid Victor Gusev oli oma ülesannete kõrgusel ning püüdis. Tipukin jooksis ühes olukorras passiivselt tegutsenud Flora kaitsjad üle ja suutis enne väravavahti pallini jõuda. Pall koksati külaliste kahjuks siiski raamidest mööda. Vaatamata soliidsele poolaja algusele, hakkas tasapisi palli jälle järvekad rohkem hoidma ning 64. minutil löödi omade kolmas. Kulikov võttis mängukera vastaselt ära, toimetas edasi Tihhonovile, kes seejärel seinamängu Tipukiniga mängis ja palli ise tagasi sai. Kogu kohtumise vältel aktiivselt tegutsenud Tihhonov vajutas külmavereliselt palli väravasse ning sellega oligi sisuliselt mäng tehtud.

                              Flora polnud veel alla andnud ning mitmel rünnakul otsiti aktiivselt löögikohta. Üks selline olukord läks neile kalliks maksma, kui terve kohtumise kaitses ülikindlalt tegutsenud Levan Abakelia napsas palli vahelt ning andis pika tsenderduse ette Tipukinile jooksu peale. Pallivõlur suutis madala palli väravasse suunata ning sellega oligi lõppskoor vormistatud. Hea oli näha, et hoolimata tehtud mängust, võitlesid mõlemad veel lõpus mehiselt kuni lõpuvile kõlamiseni. Tänu antud võidule tõusis Kohtla-Järve teisele kohale, möödudes Elvast. Järgmises voorus ootab Järve külla HÜJK Emmastet, samal ajal kui Flora kohtub Tallinna Kalevi duubliga võõral väljakul.

                              Pealelöögid: 5:16
                              Neist väravale: 3:11
                              Nurgalöögid: 2:10
                              Suluseisud: 2:7
                              Vead: 8:11

                              Kommentaar


                                Tallinna FC Ararat TTÜ - JK Tallinna Kalev II 1:2 (1:1)

                                Kui kohtuvad lähikonkurendid, on siililegi selge, et on oodata põnevat ja kompromissitut andmist. Avavile järel hakkasidki mõlemad kiire mängutempoga peale ja liialt palju löökideni ei jõutudki, kuigi "külalised" olid üritavamaks pooleks ja mitmel korral tsenderdustega ei suudetud oma kaaslast trahvikastis leida. 10. minutil võinuks skoor avatud olla, kui Kert Jõeäär kenasti vastasest eemale keeras ning löögi teele põrutas - omade kahjuks veeres pall tagumisest postist mööda. Ühes olukorras üritas Sergei Lagoda palli kastist minema klaarida, kuid puude oli kehv ning pall hakkas lendama oma värava poole. Ararati puurilukk suutis olukorra siiski päästa ning pareeris raskustega.

                                Ararati löögid olid kaugelt teele pandud ja seetõttu suurt ohtu Kalevi väravale ei kujutanud. Esimene korralikum rünnak sündis läbi Avetis Harutjunjani, kes raskest kohast suutis palli toimetada Vsevolod Zassuhhinile, kes kohe kiire söödu tagasi Avetisele andis. Mängumees virutas otsajoone juurest palli küljevõrku. Järgnes Kalevi rünnak, kus Jõeääre löögist tõrjuti pall ühele kohtumise silmapaistvama mängumehe, Carl-Erik Sellenbergi, jalale. Pallivõlur ei suutnud mängukera korralikult omaks saada ning seetõttu ei suutnud soodsast kohast end löögile mängida. Peagi oli taas Sellenbergil suurepärane šanss, kuid Ararati väravavaht tegi veelgi fantastilisema tõrje, lükates ühe käega palli üle lati.

                                36. minutil nähti esimest hoiatuskaarti, kui kodumeeskonna Lagoda jalatallad ees Andree Porilale otsa lendas. Vaatamata vastaste initsiatiivile, läksid võõrustajad 42. minutil juhtima, kui Zassuhhin kasti purjetas ja õrnast latiriivest palli võrku lajatas. Kolm minutit hiljem ja ühtlasi viiv enne pausile lubavat vilet toimetati külaliste rünnakul pall vasakule trahvikasti äärde, kus Sellenbergile oldi lubamatult palju vaba ruumi jäetud. Mängumees pettis vastu liikunud puuriluku ära ja lükkas moment hiljem palli tühja väravasse - 1:1!

                                Platsile naastes lõi Patrick Peinar värava, kuid suluseisu tõttu see ei lugenud. Olukorras söödu andnud Porilal endal oli samamoodi hea koht löömiseks, kuid siiski otsustas söödu kasuks. 53. minutil teenis hoiatuskaardi Nikolai Pulkkinen, kes blokeeris Peinarit kehaga ning ei lasknud mängumehel trahvikasti palliga purjetada. Minut pärast täistunni täitumist anti vasakult äärelt pikk pass trahvikasti tagumisse äärde, kus Timo Paal võttis palli omaks ja teisega lajatas palli raamide vahele, viies Kalevi juhtima. Sellenberg ei jätnud jonni ja vihaselt virutas järjest kahel rünnakul kaks pommlööki teele. Esimese puhul lendas pall väravaraamistikust veidi mööda ja teise puhul raksatas mänguvahend posti.

                                71. minutil nägid ka Kalevi omad kollast kaarti, kui Kaspar Lõhmus koledalt selja tagant Jegor Rudominile jalgadesse lendas ja igati teenitult kaardi teenis. Alles 75. minutil pääsesid väljakuperemehed teisel poolajal esimest korda löögile, kui nurgalöögi järgselt suunati mängukera raamidest mööda. 77. minutil teenis kollase kaardi Freddy Karpov, kes äärel Zassuhhini kukutades võttis maha Ararati kiirrünnaku. 81. minutil teenis kodumeeskond punase kaardi, kui vastane oli üks-ühele pääsemas, kuid Anton Agoshkov kukutas mängumehe enne trahvikasti jõudmist ja kuna tegemist oli kindla värava ärahoidmisega, oligi punane kaart reaalsuseks.

                                Võõrustajad ei suutnud kuidagi antud otsusega rahule jääda, kuid kaart oli juba välkunud. Trahvilöögist lajatati pall siiski täiesti üle, kuid peagi oli taas Kalevil hea võimalus skoori suurendamiseks, kui Peinar Sellenbergi puurilukuga silmitsi mängis. Sellenberg ei suutnud palli piisavalt kõrgele lüüa, et see puurilukust üle lendaks ja seetõttu suutiski kindamees palli hüppelt püüda. 89. minutil tekkis ideaalne võimalus aga Araratil, kui kandikul pakuti neile viiki. Rudominile söödeti pall kohas, kus Kalevi kaitsjad olid hiljaks jäänud ja nende võimuses enam midagi polnud. Kastanid tõi tulest Tallinna Kalevi väravavaht, kes ohtlikust lähilöögist palli püüdis. Ararat veel üritas mängu päästa, kuid karistus- ja seejärel nurgalöögist löögini ei jõutud. Kalevi omad millegi pärast rünnakutel palli hoidmise asemel lajatasid kauglööke kiirustatult peale, kuid omade õnneks kodumeeskond ei suutnud midagi enamat ning minimaalne magus võit oligi külalistel välja teenitud.

                                Pealelöögid: 7:21
                                Neist väravale: 3:8
                                Postid/latid: 0:1
                                Nurgalöögid: 6:4
                                Suluseisud: 3:8
                                Vead: 7:18

                                Kommentaar

                                Working...
                                X