Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Premium liiga 2016

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Soome Veikkausliigas on 4+3+2+2 jne.

Kommentaar

BL peaks olema 5 kaupa

Kommentaar

Algselt postitas PraS Vaata postitust
        BL peaks olema 5 kaupa
        Austria BL 5+4+4 jne.

Kommentaar

Premium liiga sexmazokizm confirmed.
          jokers to the right
          clowns to the left of me

Kommentaar

Infonet - Levadia

Väga hea mäng ikka. Lähiaastatel ma sellist mängu siin liigas näinud ei ole. Ei jäänud millegi poolest alla sellele, mida tippliigades televiisorist vaatamiseks pakutakse.
            Droit Au But

Kommentaar

Algselt postitas the future Vaata postitust
              Infonet - Levadia

Väga hea mäng ikka. Lähiaastatel ma sellist mängu siin liigas näinud ei ole. Ei jäänud millegi poolest alla sellele, mida tippliigades televiisorist vaatamiseks pakutakse.
              Hea mäng oli küll. Aga sarnaseid mänge on ikka igal aastal olnud. Selles plaanis midagi erilist küll polnud. Tänavuse hooaja mängudest ilmselt parim tõesti.

Kommentaar

"Võin öelda, et siinne liiga on hea tasemega. Aga mul on kerge probleem kohtunikega. Jalgpall on meeste mäng, kus omavahelistes võitlustes ka jõudu kasutatakse.Ma leian, et me ei saa mängida nagu oma ema või tüdruksõbra vastu. Sest iga kord, kui lähed tugevalt võitlusesse, siis võib tulla kaart. ja sealt ka minu jaoks 7 hoiatust tulnud on," analüüsis Appiah

Õige märkus.

postitus muudetud - mazz
                Last edited by mazz; 14.05.16, 20:00.

Kommentaar

"Nõmme Kalu FC vs. Pärnu LM mängu kommenteerib Siim Kera."
                  Typo typoks, aga kes kommenteerib koos Siim Keraga?
                  “I am Zlatan. Who the hell are you?”

Kommentaar

Küsimus: Mis arvate PL publiku arvust?
                    Vastus: Oi, kõik.......

Kommentaar

Algselt postitas kesa Vaata postitust
                      http://sport.delfi.ee/news/jalgpall/...tu?id=74526667

"Võin öelda, et siinne liiga on hea tasemega. Aga mul on kerge probleem kohtunikega. Jalgpall on meeste mäng, kus omavahelistes võitlustes ka jõudu kasutatakse.Ma leian, et me ei saa mängida nagu oma ema või tüdruksõbra vastu. Sest iga kord, kui lähed tugevalt võitlusesse, siis võib tulla kaart. ja sealt ka minu jaoks 7 hoiatust tulnud on," analüüsis Appiah
                      ei imestaks kui sellise suhtumise peale kas ta ise saab varsti vigastada või vigastab kedagi teist.
                      jalgpall ei ole JÕU mäng, see on ikka oskuste mäng, ennekõike. minu arvates.
                      toore jõu mänguga sa võid üles ehitada umbes midagi sellist nagu iirimaa vms aga ei tõuse iial päris tippudesse, nagu näiteks holland.
                      Seisan üksi mere ääres
                      jalas kollased sandaalid
                      valged, merevahust sääred
                      hüüan: "Elagu skandaalid!"

Kommentaar

Kas sinu unelm jalgpallist?

Algselt postitas chac Vaata postitust
                        ei imestaks kui sellise suhtumise peale kas ta ise saab varsti vigastada või vigastab kedagi teist.
                        jalgpall ei ole JÕU mäng, see on ikka oskuste mäng, ennekõike. minu arvates.
                        toore jõu mänguga sa võid üles ehitada umbes midagi sellist nagu iirimaa vms aga ei tõuse iial päris tippudesse, nagu näiteks holland.

Kommentaar

Jalgpall ei tohi siiski olla gladiaatorite jõuproov. Kes tahab verd näha mingu vabavõitlust vaatama.

Kommentaar

Algselt postitas Shparkz Vaata postitust
                            Kas sinu unelm jalgpallist?
                            Jah, Maailma on must-valge.
                            BVB - Vaprus

Kommentaar

Julgeks pakkuda, et Oppiah on saanud umbes pooled või natukene enam vajalikest kaartidest. Näiteks mängus Pärnus ja tal teine kollane mängus või otsene punane saamata. Neid näiteid on veelgi. Jalgpall ei ole tõesti gladiaatorite mäng. Mängijana on ta muidugi üllatavalt hea.

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
                                Julgeks pakkuda, et Oppiah on saanud umbes pooled või natukene enam vajalikest kaartidest. Näiteks mängus Pärnus ja tal teine kollane mängus või otsene punane saamata. Neid näiteid on veelgi. Jalgpall ei ole tõesti gladiaatorite mäng. Mängijana on ta muidugi üllatavalt hea.
                                Miks üllatavalt? Jalgpalluri ideaalvanuses, väliseltki meenutab sportlast ning on kuulunud 25 miljonilise riigi noorte ja A-koondisse. Esmamuljeks justkui piisav, et eeldada, et saab meie tiigis hakkama.

Kommentaar

Working...
                                X