Soome Veikkausliigas on 4+3+2+2 jne.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Premium liiga 2016
Collapse
X
-
Algselt postitas the future Vaata postitustInfonet - Levadia
Väga hea mäng ikka. Lähiaastatel ma sellist mängu siin liigas näinud ei ole. Ei jäänud millegi poolest alla sellele, mida tippliigades televiisorist vaatamiseks pakutakse.
Kommentaar
-
"Võin öelda, et siinne liiga on hea tasemega. Aga mul on kerge probleem kohtunikega. Jalgpall on meeste mäng, kus omavahelistes võitlustes ka jõudu kasutatakse.Ma leian, et me ei saa mängida nagu oma ema või tüdruksõbra vastu. Sest iga kord, kui lähed tugevalt võitlusesse, siis võib tulla kaart. ja sealt ka minu jaoks 7 hoiatust tulnud on," analüüsis Appiah
Õige märkus.
postitus muudetud - mazzLast edited by mazz; 14.05.16, 20:00.
Kommentaar
-
Külaline
-
Algselt postitas kesa Vaata postitusthttp://sport.delfi.ee/news/jalgpall/...tu?id=74526667
"Võin öelda, et siinne liiga on hea tasemega. Aga mul on kerge probleem kohtunikega. Jalgpall on meeste mäng, kus omavahelistes võitlustes ka jõudu kasutatakse.Ma leian, et me ei saa mängida nagu oma ema või tüdruksõbra vastu. Sest iga kord, kui lähed tugevalt võitlusesse, siis võib tulla kaart. ja sealt ka minu jaoks 7 hoiatust tulnud on," analüüsis Appiah
jalgpall ei ole JÕU mäng, see on ikka oskuste mäng, ennekõike. minu arvates.
toore jõu mänguga sa võid üles ehitada umbes midagi sellist nagu iirimaa vms aga ei tõuse iial päris tippudesse, nagu näiteks holland.Seisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
valged, merevahust sääred
hüüan: "Elagu skandaalid!"
Kommentaar
-
Kas sinu unelm jalgpallist?
Algselt postitas chac Vaata postitustei imestaks kui sellise suhtumise peale kas ta ise saab varsti vigastada või vigastab kedagi teist.
jalgpall ei ole JÕU mäng, see on ikka oskuste mäng, ennekõike. minu arvates.
toore jõu mänguga sa võid üles ehitada umbes midagi sellist nagu iirimaa vms aga ei tõuse iial päris tippudesse, nagu näiteks holland.
Kommentaar
-
Algselt postitas Shparkz Vaata postitustKas sinu unelm jalgpallist?
BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustJulgeks pakkuda, et Oppiah on saanud umbes pooled või natukene enam vajalikest kaartidest. Näiteks mängus Pärnus ja tal teine kollane mängus või otsene punane saamata. Neid näiteid on veelgi. Jalgpall ei ole tõesti gladiaatorite mäng. Mängijana on ta muidugi üllatavalt hea.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar