Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Rande samuti. Ei saa öelda, et seekordne üleminekuaken oleks kuidagimoodi igav olnud. Üllatavaid ja väga üllatavaid liikumisi on olnud ohtralt. Viimased üleminekuaknad kui Soccernet on sellist võimalust pakkunud on tekitanud tunde, nagu vaataks Sky Sportsi Inglise akna sulgumise ajal. Klubidega aktiivselt suhtlemine, erinevad spekulatsioonid õhus viimase minutini. Tekitas tunde, nagu ka siinmail oleks jalgpall päris. Samas mõistan, et ilmselt olen üks väheseid, keda selline asi Eestis huvitab.
Tundub, et need, kes hooaja alguses Flora tiitlile panustasid ei olegi äkki oma rahast veel lõplikult ilma jäänud? Kuigi vaevalt nad siiski meistriks tõusevad.
Mis Levadiasse puutub, siis arvestades augusti mängugraafikut ja nende koosseisu nappust, siis pakuks neile kokkuvõttes neljandat kohta.
Flora oli täna ÜLIVÕIMAS , aga selliseid järeldusi teha ,et Levadia esikolmikust välja jääb on küll vara teha . Esiteks on Floral endiselt selg vastu seina , põhimõtteliselt kui nad tahavd medalt , ükskõik millist , siis nad ei tohi enam üldse punkte loovutada . Pigem arvan ,et Prins on pisut muutunud vahepeal seal Haapsalus noori treenides ja eks ta peab andma ka nüüd omadele võimalusi . Ma arvan ,et Kaljul läheb hoopis raskeks , sest Euromängud võtavad energia ja kui sealt langetakse ,siis välismaalased ei viitsi selle Eesti tiitli pärast võidelda , seda on näidanud ajad ja omi juuri seal ei ole , nii-et ma ennustaks 1. Infonet , 2-3 FCF ja FCL ja 4. Kalju .
Huvi pärast vaatan, et nii Daniil Ratnikov on Levadia ning Albert Prosa Fc Flora nimekirjas veel ülesantud mängijatena kirjas. Kas siis lepingu lõpetamisega ei kaasne automaatselt ülesantud mängijate nimekirjast mahaarvamist ?
Igal Premium ja Esiliiga võistkonnal on lubatud ülesandmisvälisel perioodil kuni septembrikuise esimese täisvoorule eelneva tööpäevani erandkorras üles anda üks teisest jalgpalliliidust tulev elukutseline jalgpallur, kelle leping klubiga on lõppenud peale eelviimase, kuid enne viimase ülesandmisperioodi lõppu. Selline ülesandmine ei tohi rikkuda Võistluste Ausa Mängu põhimõtteid. Harrastusjalgpallurina võib samadel tingimustel üles anda „Eestis treenitud mängija“.
Kommentaar