Algselt postitas Shparkz
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Premium liiga 2016
Collapse
X
-
Seisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
valged, merevahust sääred
hüüan: "Elagu skandaalid!"
-
Ma ei õigustagi vigade tegemist ja kaartide hankimist, aga kuna need on jalgpalli paratamatu osa ja kuhugi nad ei kao, siis tuleb neid ka peale mängu näidata. Ka kohtunike eksimusi(ning ka rasketes olukordades suurepäraseid lahendusi) tuleb näidata ja esile tõsta. Mitte neid varjata.
Algselt postitas chac Vaata postitustKaardid, vead, rikkumised - need on justnimelt jalgpalli pahupool, mis ei peaks tegelikult jalgpalli juurde kuuluma. See et nad kuuluvad - on kahjuks, mõtte õnneks. Need on asjad mis lõhuvad jalgpalli, mitte ei ehita. Filosoofia küsimus.
Kommentaar
-
Algselt postitas Shparkz Vaata postitustMa ei õigustagi vigade tegemist ja kaartide hankimist, aga kuna need on jalgpalli paratamatu osa ja kuhugi nad ei kao, siis tuleb neid ka peale mängu näidata. Ka kohtunike eksimusi(ning ka rasketes olukordades suurepäraseid lahendusi) tuleb näidata ja esile tõsta. Mitte neid varjata.
Keegi ei keela teha teist või kolmandat või viiendat liiki kokkuvõtet, suunatuna kohtunikekogule vms. erilistele huvigruppidele. Kõige üldisem ja laiemalt ühiskonnas leviv võiks olla siiski puhtast jalgpallist.Seisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
Kommentaar
-
Algselt postitas chac Vaata postitustküsimus pole ju varjamises, mängud täispikkuses on ju vist alati kättesaadavad. Küsimus on mille promomisele keskendutakse. Kas nö ametlikud ülevaated keskenduvad jalgpallile või anti-jalgpallile.
Keegi ei keela teha teist või kolmandat või viiendat liiki kokkuvõtet, suunatuna kohtunikekogule vms. Erilistele huvigruppidele. Kõige üldisem ja laiemalt ühiskonnas leviv võiks olla siiski puhtast jalgpallist.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustma garanteerin, et ma vaatan järgmised aasta aega kõik kokkuvõtted ära kui punased ja muud ägedad kohad oleks näha. Oksakohtadega väravate nägemiseks on footyroom
1)pepe kollane kaart 1. poolajal
2) pepe löök 3m kauguselt
minu arvates 1) ei vääri näitamist ja 2) väärib.
ma saan aru et sul on täpselt vastupidi, aga ma pean enda valikut paremaksSeisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustÖelge mulle,et miks Liit peaks seda tegema. Miks ei võiks klubid oma mängudest videokokukaid teha ? Vastan - ei viitsita.
Kommentaar
-
Algselt postitas chac Vaata postitustnäiteks tänane CL mäng.
1)pepe kollane kaart 1. poolajal
2) pepe löök 3m kauguselt
minu arvates 1) ei vääri näitamist ja 2) väärib.
ma saan aru et sul on täpselt vastupidi, aga ma pean enda valikut paremaks
Ma ausalt olen umbes 5 eesti mängu kokkuvõtet vaadanud ning siis, kui nägin, et punased kaardid ja jutud. Just sellepärast, et "mis nüüd juhtus siis seal mängus?". Kuna omamisi taipasin (mida nüüd ka kinnitati), et seda ei näidatagi, siis poolik ülevaade ajab mind lihtsalt närvi ja ma ei viitsi vaadata.
Aga jällegi, tehkem nii nagu üks väike punt soovib ja heaks arvab, las laiem üldsus ajab sitta. Ega nad midagi nagunii ei tea.*
* selle loogika viga on see, et kui sa poes ütled kliendile, et ta arvamus on vale ja raiud oma rauda, siis sa kaotad kliendi. Õigus võib sul muidugi olla.
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustÖelge mulle,et miks Liit peaks seda tegema. Miks ei võiks klubid oma mängudest videokokukaid teha ? Vastan - ei viitsita.
Kommentaar
-
Aga samal ajal kui ise tegin, ja kaubanduslik eemärk polnud, mul oli alati keegi kes fessaris tuli mind kiusama et ma pean neid ära võtma. Viimane oli see Flora penn vastu Welco.
Palun väga.
Kommentaar
-
Mängu kokkuvõtte eesmärk ei ole näidata ilusaid sooritusi, vaid objektiivselt kajastada kõike olulist, mis mängus aset leidis. Kui võtame näiteks selle Kalju - Paide mängu ja ütleme, et inimene ei ole mängu näinud ning ei ole ka kirjutavat meediat lugenud. Ta vaatab selle video ära, et olgu tugevam lõi nurgalöögist ühe värava ära. Läks nii, nagu tolles mängus eeldada oli, aga sama oluline aspekt, kui see värav, oli see, et seda tehti vähemuses. Ja sellised asjad on lihtsalt mängukäiku väga oluliselt mõjutavad tegurid.
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustMängu kokkuvõtte eesmärk ei ole näidata ilusaid sooritusi, vaid objektiivselt kajastada kõike olulist, mis mängus aset leidis. Kui võtame näiteks selle Kalju - Paide mängu ja ütleme, et inimene ei ole mängu näinud ning ei ole ka kirjutavat meediat lugenud. Ta vaatab selle video ära, et olgu tugevam lõi nurgalöögist ühe värava ära. Läks nii, nagu tolles mängus eeldada oli, aga sama oluline aspekt, kui see värav, oli see, et seda tehti vähemuses. Ja sellised asjad on lihtsalt mängukäiku väga oluliselt mõjutavad tegurid.
kokkuvõtte eesmärk oleneb sellest kelle jaoks seda tehakse. EJL, kujutan ette peaks vastutama ala maine ja sponsorite ees, et raha ja rohkem fänne tuleks tihedas spordialade konkurentsis just jalgpallile. ehk siis sihtgrupp on minu meelest laiem avalikkus, mitte fännid ja asjatundjad.
ja nagu eespool öeldi, klubid, fännid, igaüks saab kokkuvõtted oma maitse järgi teha. see et Angelo tööd kuidagi üritati takistada on küll kurjast. Pigem loodaks et temasuguseid aktiviste oleks rohkem.Seisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
Kommentaar
-
Algselt postitas chac Vaata postitustmiks on vaja rõhutada et jõhkram ja ebasportlikum võistkond võitis?
Igas mängus tehakse paarkümmend viga, jagatakse mõni kaart, vahel näeb ka punast - see on mängu osa. Väga suur osa vigadest ei tehta ebasportlikkusest ega jõhkrusest - kes jääb hiljaks, kes hindab olukorda valesti. Palju sõltub ka konkreetsest kohtunikust.
Soovitan sul panna kokku Ajaloolise Tõe Komisjon, kes sõeluks välja, milliseid vea- ja kaardiolukordi tohib kokkuvõtetes näidata, millised tsensuuri alla panna. Ja äkki tuleks üldse jalgpall alaealiste seas keelustada, sest propageerib vägivalda ja ebaväärikat käitumist...I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
ma arvan et mingid ideaalid peaksid inimesel olema.
ja see et neid vigu tehakse - see on minuarust mängijate oskuste puudujääkide kompenseerimine. sest kui sa ei jää olukordadesse hiljaks, või hindad olukordi õigesti siis sul pole ju vajagi neid kollase/punase kaardi väärilisi vigu teha
seepärast mul raske aru saada, miks õigustatakse vigade tegijaid. reegleid rikuvad ju enamasti ikka mängijad, mitte kohtunikud.
ja - on ebaõiglane väita nagu ma nõuaks mingit tsensuuri. pigem just vastupidi. kuid iga asi olgu eesmärgile kohane.Seisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar