Avastasin, et ring#1 tabelis olen ma 335. kohal, aga üldtabelis 311. kohal. Millest see erinevus tulla võiks? Peaks ju identne koht olema kuni ring#1 lõpuni?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
PL Fantasy
Collapse
X
-
Kahtlustan, et tegemist on mingite üleminekute arvuga vms (võrdsete punktide korral)"The most beautiful thing we can experience is the mysterious. It is the source of all true art and all science. He to whom this emotion is a stranger, who can no longer pause to wonder and stand rapt in awe, is as good as dead: his eyes are closed."
Kommentaar
-
Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitustKes siis kokkuvõttes Transi 2:1 värava lõi Kalevi vastu?
Videost tundus, et Leverocki pealöögist ikkagi puterdati üle joone kuigi Proshin agaralt tahtis endale rääkida väravat.
Pannakse alati parema ära nägemise järgi. Kui protokoll ametlik (seda tagantjärgi muutmist loodetavasti enam ei tule), siis saab teada. Isegi soccertneti tegelased alati ei tea kuidas see läheb (vt. esimese vooru Plotnikovi värav näiteks).
Kommentaar
-
Kas Debelko sai eelmine mäng mingi vigastuse, et poolajal välja võeti (2 kolli ja sööt) ja nüüd Tammeka vastu on pingil. Loodan, et tuleb ja lammutab, kuna varukapteniga läks veidi kehvasti. Lisaks Harinit ja Podolkat pole isegi pingil, sellise varieeruva treeneriga läheb fantasys keeruliseks."The most beautiful thing we can experience is the mysterious. It is the source of all true art and all science. He to whom this emotion is a stranger, who can no longer pause to wonder and stand rapt in awe, is as good as dead: his eyes are closed."
Kommentaar
-
Algselt postitas olavik Vaata postitustAvastasin, et ring#1 tabelis olen ma 335. kohal, aga üldtabelis 311. kohal. Millest see erinevus tulla võiks? Peaks ju identne koht olema kuni ring#1 lõpuni?
Kommentaar
-
Algselt postitas Amadeus Vaata postitustkuulge mis värk sellega on et Pürg on saanud viimasest mängust ainult 1 punkti? Kalju tegi ju nullimängu.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustNullimängu saamiseks peab mängima vähemalt 60 minutit, jah.
Kommentaar
-
Algselt postitas Amadeus Vaata postitustjuhendis seda kirjas ei oleFutbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar