miks mõlema kolmese punktid ära võetakse? Üks kahest on ju lubatud.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
PL Fantasy
Collapse
X
-
Algselt postitas Amadeus Vaata postitustmiks mõlema kolmese punktid ära võetakse? Üks kahest on ju lubatud.
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Miks ma endiselt oma punkte ei näe, vaid kysimärki ? Pole midagi muutnud, lihtsalt ükspaev oli niiviisi ? Milles vöiks fookin probleem olla?
Kommentaar
-
Juhendis puudub info karistuste kohta, kui mõnel kasutajal peaks olema ebakorrektne koosseis mingiks mänguvooruks. Kas neid kasutajaid teavitati kuidagi moodi enne mänguvooru eesootavast karistusest ja karistuse suurusest? Kuigi ma ise võtsin selle -4 punkti, siis minu jaoks on probleem selles, et puudus igasugune info, et kui ma seda ei tee järgneb just selline karistus. Lugesin see nädal nipinurka ja lootsin sealt antud küsimusele vastust saada aga ei ühtegi sõna selle kohta ka seal.
Kommentaar
-
Korralik korralagedus praegu jah, loodetavasti enne j2rgmist vooru ikka pannakse korda. Mul praegu nt yldse kalevi vv kuidagi ryndaja koha peale sattunud.Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas QRkood Vaata postitustKas neid kasutajaid teavitati kuidagi moodi enne mänguvooru eesootavast karistusest ja karistuse suurusest?
Samas see point on väga õige, et kui reeglites mingit sellist punkti pole ja kuna wildcardi võimalust ka enne vooru algust ei pakutud, siis oleks aus kõigil üleliigse vahetuse eest saadud miinuspunktid kustutada. Reeglite piires ilmselt annaks vaielda, et punkt "kolm mängijat on lubatud vaid ühest võistkonnast" katab selle juhtumi, aga rõhk just nimelt sõnal "aus". Ropp töö kindlasti, aga ise olete sellise olukorra tekitanud endale, sorri.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas HenriP Vaata postitustSee on paras nali, et meeskonna vastavalt reeglitele paika panemiseks peaksin veel 4 punkti ka mängule loovutama? Tänu Pauri klubivahetusele ja sellele, et mul pole enam ühtegi tasuta üleminekut (tegin üleminekud enne Pauri klubivahetust) on mul ainult variant maksta 4 punkti mängija ülemineku eest või saada kõigilt Kalju mängijatelt 0 punkti? Sain õigesti aru? Või reegel puudutab ainult vooru koosseisu, mitte kogu meeskonda?
Kommentaar
-
Algselt postitas QRkood Vaata postitustKuhu see kiri saadeti?
Kommentaar
-
Algselt postitas QRkood Vaata postitustJuhendis puudub info karistuste kohta, kui mõnel kasutajal peaks olema ebakorrektne koosseis mingiks mänguvooruks. Kas neid kasutajaid teavitati kuidagi moodi enne mänguvooru eesootavast karistusest ja karistuse suurusest? Kuigi ma ise võtsin selle -4 punkti, siis minu jaoks on probleem selles, et puudus igasugune info, et kui ma seda ei tee järgneb just selline karistus. Lugesin see nädal nipinurka ja lootsin sealt antud küsimusele vastust saada aga ei ühtegi sõna selle kohta ka seal.Last edited by wiiner; 24.07.18, 16:49.
Kommentaar
-
Algselt postitas wiiner Vaata postitustKiri saadeti neile, kelle võistkond sattus klubivahetuse tõttu reeglitega vastuollu. Kiri saadeti aadressile, mis on seotud selle kasutajakontoga, mille kaudu mängu registreeriti.
Jah ma olen saanud e-maili 20.07 kell 18:21
Muudatuste tähtaeg oli, aga : Mängunädal #18 20. juuli 18:00
VÄGA HEA ORGUNN !!!!
Kommentaar
-
Ma sain iseg 2 emaili 16. juulil. Aga muidu hooaaja alguses ma küsisin poole hooaja vahetuste kohta ja ainuke viis oligi nii infot saada. Tegelikult oleks võinud ikka selle kirja panna, mis hetkel see tuleb, aga see selleks.
Kas järgmisel mängunädalal pole Flora mängu või mis teema sellega on?
Kommentaar
-
Algselt postitas Hyrax Vaata postitustMa sain iseg 2 emaili 16. juulil. Aga muidu hooaaja alguses ma küsisin poole hooaja vahetuste kohta ja ainuke viis oligi nii infot saada. Tegelikult oleks võinud ikka selle kirja panna, mis hetkel see tuleb, aga see selleks.
Kas järgmisel mängunädalal pole Flora mängu või mis teema sellega on?FC Flora
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar