Poom andis eile kaks väravasöötu soccerneti protokolli järgi(mängus tundus ka). Fäntasis on üks märgitud.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
PL Fantasy
Collapse
X
-
Algselt postitas mg Vaata postitustPoom andis eile kaks väravasöötu soccerneti protokolli järgi(mängus tundus ka). Fäntasis on üks märgitud.
Kommentaar
-
Lükkasin pooliku asemel kaitsja koosseisu. Kaitsja jäi pooliku kohale ning formatsioon, mis oleks pidanud 3-4-3 pealt 4-3-3 peale minema, ei muutunud. Kaitsjat kaitseliini liigutada ei õnnestu.
Kui proovin veel poolkaitsjat ja kaitsjat vahetada, jookseb süsteem kokku.I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas dareth Vaata postitustLükkasin pooliku asemel kaitsja koosseisu. Kaitsja jäi pooliku kohale ning formatsioon, mis oleks pidanud 3-4-3 pealt 4-3-3 peale minema, ei muutunud. Kaitsjat kaitseliini liigutada ei õnnestu.
Kui proovin veel poolkaitsjat ja kaitsjat vahetada, jookseb süsteem kokku.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas dareth Vaata postitustLükkasin pooliku asemel kaitsja koosseisu. Kaitsja jäi pooliku kohale ning formatsioon, mis oleks pidanud 3-4-3 pealt 4-3-3 peale minema, ei muutunud. Kaitsjat kaitseliini liigutada ei õnnestu.
Kui proovin veel poolkaitsjat ja kaitsjat vahetada, jookseb süsteem kokku.
Kommentaar
-
Algselt postitas Hyrax Vaata postitustGando värav peaks ilma sööduta tulema, sest põrkus Subbotinist pall talle ette?Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustAga nii ju ongi?
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Miks ma oma punkte ei näe? Keskmised punktid ja maks punktid olemas, minu punktide kohal on küsimärk.
E: Okei, kui ma vajutan liigad. Edasi mängunädal, siis on olemas. Aga siiski, miks avalehel pole.
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustKas pärast 18. vooru seoses üleminekuakna avanemisega on võimalik taas teha piiramatu arv vahetusi?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitustMiks ma oma punkte ei näe? Keskmised punktid ja maks punktid olemas, minu punktide kohal on küsimärk.
E: Okei, kui ma vajutan liigad. Edasi mängunädal, siis on olemas. Aga siiski, miks avalehel pole.Lõvi helistab põlevale ringile:
«Kuule, ma hüppan õhtul läbi!»
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar