Tammeka - Flora 70' Alliku (Kuusk), 88' Koskor (Tšernjavski)
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
PL Fantasy
Collapse
X
-
Auhindade sektsioonist
"Võrdsete punktide korral on eelis mängijal, kelle võistkonnas on tehtud vähem üleminekuid. Kui üleminekute arv on võrdne, siis võitja loositakse."
See reegel vist vajaks pisut täpsustamist. Kas kogu arv üleminekuid? Ringi ja hooaja lõikes on kogu arv loogiline, aga kas mängunädala korral loeb kogu üleminekute arv või antud mängunädalal tehtud üleminekute arv?
EDIT: ise küsin, ise vastan. Kogu üleminekute arv loeb igal juhul.
Kommentaar
-
Ma ei saa üleminekut tehes Sillamäelt üle ühe mehe meeskonda tuua. Ütleb, et liiga palju kuigi ainus mees on Starodubtsev.
Taustaks nii palju, et üritan kolm meest eemaldada - Kaljust, Transist ja Paidest. Asemele tuua Kaljust, Tartust ja Sillamäelt. Kõik peaks nagu kenasti sobima aga millegipärast ei annab veateate.Eelistan Eesti vutti võõrale. Olgu see siis koondisemängud või ka meie oma ML. Kui hakkaksin ManU fänniks, siis ei muutuks sellest põhimõtteliselt mitte midagi. Oleksin üks kübe ookeanitäiest poolehoidjatest. Rooneyl on rohkem kui ükskõik, kas sa istud oma kulunud ManU särgiga pubis või mitte. Siin on iga fänn kullahinnaga ja kohalike klubisid toetades saad reaalselt midagist korda saata. Ja kui välismaalastel kõlbab siin mängida, siis mis perse pärast mul ei kõlba mänge vaatamas käia? - Myrgel
Kommentaar
-
Algselt postitas danner Vaata postitustTammeka - Levadia mängus esimene sööt peaks kindlasti minema Kobzarile ning kui Morelli jääb väravalööjaks nö Teeveri rikošetiga väravas, siis peaks ka Kobzari sööt olema. Hetkel tal 0 söötu kirjas.
Värava autoriks märgitakse reeglina skoorinud meeskonna mängija, kes viimasena palli puudutas, tahtlikult või tahtmatult, ei mängi rolli.
Kui aga palli puudutas viimasena kaitsva meeskonna mängija, siis hakatakse vaatama, kas pall läks väravasse rikošetist, kas muutis piisavalt suunda, kas oli tahtlik liigutus, kas oli tegu hoopis omaväravaga jne.
Piltlikult kui Teeveri asemel oleks pall läinud rikošetist väravasse nt. Tammeka Kiidronist, oleks värava autoriks Morelli ja söötjaks Kobzar.
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustMinu androidil teist n2dalat juba ei toimi m2ngijate vahetus...ehk nyyd sp j22bki mul Kiidron sisse enam arvutisse ei joua
Kommentaar
-
Algselt postitas MNa Vaata postitustHeh, mul vist väike probleem. Tegin üleminekutes vangerduse - Morelli välja ja Ferapontov sisse ja üleminekulehel nüüd ilusti viimane mees ka mul kirjas, aga koosseisu valides on endiselt Morelli meeskonnas.
Kommentaar
-
Algselt postitas wiiner Vaata postitustTänud teada andmast. Nüüd peaks korras olema.
Kommentaar
-
Algselt postitas Hyrax Vaata postitustNüüd on selle Kõrre punase kaarti jama tõttu jälle fantasys miinuspunktid. See nüüd küll eriti korrektne ole?Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustOn ju ikka. Mängija sai mängus punase, pidi väljakult lahkuma. See, et see hiljem tühistati, ei puutu asjasse.
Mis siis ikka tuleb üle elada
Kommentaar
-
Algselt postitas MNa Vaata postitustVoh, olemas. Aga üks mure veel -tehingu tulemusena peaks mul kontol olema 1,3 punkti. Hetkel näitab 0.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar