Lõpetasid eelmise hooaja neljandana ja teine finalist Nõme Kalju on juba CLis. Võta andeks.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Narva Trans
Collapse
X
-
Jutt käib ju järgmisest hooajast. Karikaga tagab Trans pääsu Euroopasse ja hetkel liiga järgi CL eelringidesse Kaljul asja pole.
-
Anna andeks mu rumalus, aga kuidas?Algselt postitas dareth Vaata postitusteurokoht oli juba ammu kindel neil
Leave a comment:
-
Viinamarjad on vist hapukad..
Algselt postitas KribenskiAbsoluutselt mitte kedagi ei koti see tiitel seal neid linnas.
Leave a comment:
-
Ära ülbitse ja võta kaotus ausalt vastu.Algselt postitas KribenskiAbsoluutselt mitte kedagi ei koti see tiitel seal neid linnas.
Leave a comment:
-
Super töö!
Paistis meeldivalt palju Transi fänne ka staadionil olevat.
Leave a comment:
-
Kas Facebooki videosid saab siia otse ka postitada? Sorri, et võhik olen.
Leave a comment:
-
BondarenkoAlgselt postitas atleticomadrid Vaata postitustVõrdlus Palermo ekspresidendi Zampariniga pädeb suurepäraselt, eriti veel Burdakovi palkamisel, kellel on nüüd vist kuues ring ametikohal. Nagu kaks tilka vett!
Leave a comment:
-
Kalaššil oli lepingus punkt, mis tõstnuks ta palka märgatavalt, kui 1. ringi lõpuks oleks lõpetatud TOP4-s.
Leave a comment:
-
Üks napakas saritreenerivahetaja president peab liigas olema ja Burdakov täidab need saapad imehästi. Imelikud etteheited muidugi Kalaššile ülevalt poolt, peaks siis peatreener tõepoolest käima noorte vanusegruppidele igapäevaselt näpunäiteid jagamas või koguni trenne läbi viima?
Võrdlus Palermo ekspresidendi Zampariniga pädeb suurepäraselt, eriti veel Burdakovi palkamisel, kellel on nüüd vist kuues ring ametikohal. Nagu kaks tilka vett!
Leave a comment:
-
"Olen professionaalne treener, kes tuli professionaalsesse klubisse kindlate ülesannetega, mis olid kirjas mu lepingus. Eesmärgiks oli Eesti liigas nelja parema hulka jõudmine," ütles Kalanikovs Soccernet.ee-ga vesteldes. "Kaheksa vooru järel näeme, et klubi on liigas neljas, kolmandast kohast vaid kahe punkti kaugusel. Kaitseliin on liigas sisselastud väravate arvestuses paremuselt teine. Jõudsime karikasarjas poolfinaali ja oleme saanud kolm võitu järjest," loetles Kalanikovs ning lisas siis tähendusrikka lause: "Muid asjaolusid ei saa ma mõjutada ..."
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: