Kedagi ei huvita...
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tallinna FC Levadia
Collapse
X
-
Algselt postitas Sir. Nuutu Vaata postitustKedagi ei huvita...
Levadia ja Kalju on hetkel ainsad, kes midagigi jagavad jalgpallist
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustmkmm! Kulik jagab! Tema teab kuidas sellega ilgelt pappi teha biznisman!Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas billy t Vaata postitusthttp://www.fclevadia.ee/2629est.html
vot sellised artiklid mulle meeldivad.
tuleb välja, et Taki on ka suur naljahammas - aina paremaks läheb!
Kommentaar
-
Algselt postitas Sen Vaata postitustLäti fännidest on tõesti kahju. Mu sõbrad lätis on loobunud liiga jalgpalli vaatamast kuna tiblasid on kõik meeskonnad täis.
Koondist nad veel toetavad aga kauaks sedagi...
Õnneks meil on Flora ja Aivar kes ajab õnneks õiget asja!
Ja see jama mis praegu kirjutasid on seotud Levadiaga sest.....?
Muidu mul oli eriti kahju Läti fännidest kui nad vaatasid omasid uhkusega ja neid vaatas terve maailm aastal 2004 Portugalis.
Kommentaar
-
Algselt postitas North Vaata postitustOLE OLA Вперёд Levadia!
Мы с тобою навсегда!
ЛЕВАДИЯ!
ЛЕВАДИЯ!
ЛЕВАДИЯ!
ЛЕВАДИЯ!
Palju õnne, mängijad, juhtkond ja kõik kes toetavad Levadiat. Ainuke Eesti sats mis säras Euroopas. Samas Levadia on juba 10 aastate jooksul pakkus konkurentsi Florale ja valmistas mängijäid koondisele. Isegi mõned mõttetud ljevadijavihkajad teavad et see klubi on hädavajalik ja kasulik Eesti jalgpallile vaatmata sellele mida nad ütlevad ja kirjutavad internetis.
Praegu on küll siit aeg meie kohaliku jalgpalli jaoks - tase on kindlasti langemas, raha klubidel eriti pole, aga tahaks loota et Levadia, Flora (ja loodevatavasti Kalju ning mingi teine klubi väljaspoolt Tallinnast) jäävad ellu tõsiste profi klubidena, arenevad ja pakkuvad meile midagi huvitavat ka tulevikus.
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Algselt postitas Alarikh Vaata postitustPraegu on küll siit aeg meie kohaliku jalgpalli jaoks - tase on kindlasti langemas, raha klubidel eriti pole, aga tahaks loota et Levadia, Flora (ja loodevatavasti Kalju ning mingi teine klubi väljaspoolt Tallinnast) jäävad ellu tõsiste profi klubidena, arenevad ja pakkuvad meile midagi huvitavat ka tulevikus."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
tuleb välja, et Taki on ka suur naljahammas - aina paremaks läheb!
Rüütli ikka nende palgal tundub...
Kommentaar
-
Ma ei tea tõesti miks, aga Eestis tõesti ei juhita piisavalt tähelepanu meeskondade kodukatele. Võibolla tõesti see pole Eestis vajalik,sest külastatavus on suht. koht. väike, aga see on ikkagi üks tähtsamaid informatsiooni allikaid.
Eriti vaadates Levaadiat. Selline asi ei saa ju lihtsalt "ununeda".
Kommentaar
-
Algselt postitas Keiss Vaata postitustkaks firmatorti, kast pepsit!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar