Algselt postitas billy t
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tallinna FC Levadia
Collapse
X
-
"You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."
RocknRolla (2008)
-
Algselt postitas billy t Vaata postitust"Teadmiseks publikule
FC Levadia soovitab kõikidel Kadriorgu saabuvatel jalgpallisõpradel varakult staadionile tulla, et vältida tunglemist piletikassade ka sissepääsude juures. Klubi omalt poolt teeb kõik selleks, et tavapärasest suuremal publikuhulgal mööduks pileti ostmine ja staadionile pääsemine kiiresti ja sujuvalt.
Publiku ja sportlaste ohutuse tagamiseks läbivad kõik staadionile sisenejad tavapärasest veelgi põhjalikuma turvakontrolli."
naiivsus, huumor või reklaamitrikk?
Ja loomulikult turvad peavad konfiskeerima tuletikud ja tulemasinad rumalate laste käest.
Kommentaar
-
Algselt postitas Alarikh Vaata postitustSööt Reimile ja BUUUUUUUUUUUM tundmatusse. Teie ainuke hea mängija on Hakola.
!Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.
Kommentaar
-
Algselt postitas pedroPetrenko.
Kui Hakola ainus hea, siis peaks ju lihtsalt panema 2 meest teda personaalselt katma ning võidus ei peaks olema kahtlustkiKui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.
Kommentaar
-
Algselt postitas pedroMkm. Levadia skautide parim leid ikka ju- 34a Petrenko.
Õppingu nolgid kuni meistrid elavad.Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.
Kommentaar
-
Algselt postitas pedroirooniline, et sama seis on ka Floras Reimiga"Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas marrrtin Vaata postitustEi näe kuskil mingit reklaami selle mängu kohta.
Või ma olen pime?
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustInimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustTäitsa perses!!! Nüüd tuleb küll täismaja. Loodetavasti ei pea keegi värava taha jääma.
Kommentaar
-
Algselt postitas pedroirooniline, et sama seis on ka Floras Reimiga
Kes on Petrenko?Mingi teisejärguline leedu veteran.
Alarikh,kas sa pole sellega nõus,et Petrenko on suhteliselt mõtetu ost?Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.
Kommentaar
-
Algselt postitas päkapikk Vaata postitustKes on Petrenko?Mingi teisejärguline leedu veteran.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar