Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Tublid poisid. Au ja kiitus! Keegi ei oodanud ju et läheb nii hästi. Põrgu see viigivärav, igaüks kes toetab Levadiat oleks nõus sellise tulemisega enne mängu.
Kahju, väga kahju. Aga poleks ealeski uskunud, et Levadia euro(eba)edu läheb niivõrd korda mulle. Selline ärevus ja emotsioon. Lahe asi on see jalgpall!
Noh siin on tegemist täieliku Prinsi lollusega. Mis ta mõtles,et ahh ei hakka viimase minuti taktikalist vahetust tegema, et niigunii on võit kotis? Isegi suured klubid teevad nõrgemate vastu taktikalise vahetuse üleaja viimasel minutil, et mitte riskida.
Kui kolm vahetust on tehtud, siis lisaajal komejanti teha ja neljas kord proovida vahetada - ma arvan, et tulemus on nagu eile Kaljul.
Noh siin on tegemist täieliku Prinsi lollusega. Mis ta mõtles,et ahh ei hakka viimase minuti taktikalist vahetust tegema, et niigunii on võit kotis? Isegi suured klubid teevad nõrgemate vastu taktikalise vahetuse üleaja viimasel minutil, et mitte riskida.
Väga kahju... Levadia suudab alati tugevate vastaste vastu hästi mängida ja saab tihti nö võidetavatelt vastastelt lutti. Oleks võinud ikka siit võit ära tulla aga pole midagi teha, nüüd tuleks kodus 10 kaitsjaga mängida sest ju 0:0 viigist piisaks. Kes üldse järgmine vastane oleks ?
See värav oli ju suluseisust löödud, pikk pall tuli ja nagu ma aru sain siis üks levadiakatest üritas peaga ära lüüa kuid sai vaid riivaka vastu pead ja pall läks edasi, kuid see mees kes palli sai oli söödu hetkel suluseisus ja seda ei saa ka kuidagi levadiaka tagasisööduks lugeda või on reegleid hakatud teisiti hiljaaegu tõlgendama ja juba palli puude on sööt vastasmängija poolt ja seega suluseisu ei ole?
Kõik, mis tundub raske, on tegelikult lihtne ja kõik, mis tundub võimatu, võtab lihtsalt natuke rohkem aega.
Krt jah, see leht kust mina vaatasin, näitas, et 2 vahetust tehti. Aga ma nüüd mõtlen uue põhjuse välja, et oleks pidanud selle vahetuse 90 minutil tegema
Kommentaar