Kuidas saab olla pileteid palju müüdud kui Levadia kõik mängijad (lastest-duublini) saavad oma Levadia kaardiga ka sellele mängule. muidu oli kaart ainult eestikatele ja karikale ja kaks inimest kaasa aga eile saadeti noortetreenerite poolt kiri lapsevanematele kus kirjas, et kaardiga saab ka euromängule. Iseasi kas sinna ka kellegi kaasa saab võtta
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tallinna FC Levadia
Collapse
X
-
Algselt postitas marcello Vaata postitustKuidas saab olla pileteid palju müüdud kui Levadia kõik mängijad (lastest-duublini) saavad oma Levadia kaardiga ka sellele mängule. muidu oli kaart ainult eestikatele ja karikale ja kaks inimest kaasa aga eile saadeti noortetreenerite poolt kiri lapsevanematele kus kirjas, et kaardiga saab ka euromängule. Iseasi kas sinna ka kellegi kaasa saab võtta
Kommentaar
-
Algselt postitas Hybrid Soldier Vaata postitustJube nõme on see, et üks sebra-pilet on poole A4 paberi suuruneja selle võib ju kokku murda vabalt
Kommentaar
-
Algselt postitas tattberg Vaata postitustseda kutsutakse A5-ksja selle võib ju kokku murda vabalt
Ei tegelt ega otseselt probleemi pole. Aga nii palju kui ma Levadia mõnel tähtsamal mängul olen käinud kus on Piletilevist ostetud pilet, pole triipkoodi kontrollitud. Keegi teab kuidas see aasta lood on? Saaks veidikese täpsema publikunumbri.
Kommentaar
-
Algselt postitas Hybrid Soldier Vaata postitustEi tegelt ega otseselt probleemi pole. Aga nii palju kui ma Levadia mõnel tähtsamal mängul olen käinud kus on Piletilevist ostetud pilet, pole triipkoodi kontrollitud. Keegi teab kuidas see aasta lood on? Saaks veidikese täpsema publikunumbri.
"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
-
Algselt postitas jansa Vaata postitust..ostisn pileti u. 15 minsa tagasi ja siis Piletilevi/Statdoili tädi vastas et pileteid on veel sitaks saada ..
Piletilevi lõpetab 1 h. enne mängu algust müügi e. siis 18:00 ku tänasest mängust rääkida.LFC
Kommentaar
-
Algselt postitas rallikas Vaata postitustPiletilevi näitab praegu teksti "Müüdud"!winners never quit, quiters never win!
Kommentaar
-
Algselt postitas jansa Vaata postitust..ostisn pileti u. 15 minsa tagasi ja siis Piletilevi/Statdoili tädi vastas et pileteid on veel sitaks saada ..
Piletilevi lõpetab 1 h. enne mängu algust müügi e. siis 18:00 ku tänasest mängust rääkida.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar