Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Veits tulen ventima siia. Kas Savic ja Vassiljev muidu vaatavad kaitsepoolt ka tiimis või ainult rünnak on teemas? Päris kuramuse uskumatu, kuidas meie tippklubi (minu lemmikklubi) ei suuda mingit normaalset kaitset leida.
Ma julgen pakkuda, et ca. 80% mängudest Levadial käriseb karmilt kaitses. Individuaalsed eksimused, see idiootne kolmnurk mida väravavahiga mängitaks ei aita kaasa muidugi. Igaljuhul, Savic ja Vassiljev- mina kirjutan kaotuse teie hingele. TERVE EFFING hooajaga ei suudeta kaitseliini sirgeks lükata.. HÄBI!
Valus lõpp, aga kahe mängu põhjal Dundalk kindlasti parem võistkond. Mängivad üsna lihtsat jalgpalli ning Levadia olematu keskväli ja logisev kaitse karistasid mõne Levadia ründemängija väravaga lõppenud säravamad liigutused ära.
Kahju. Jälle viimastel minutitel. Samas oli kaotus vägagi loogiline. Vaštšuki tööpäev jäi lühikeseks, Zakal väravale löömine ei sujunud, Leva kaitse logises nagu sel hooajal on korduvalt juhtunud.
Mis krdi penalti veel näha tahad See oli selline mäng, et oleks aus piletiraha tagasi küsida.
Edit, kohapeal tundus et olid käed kenasti keha küljes, praegu kordusest vaatan jah, et penalti.
Mulle väga meeldis Levadia hingestatus. Suur üllatus aga oli melu, mida fännid tekitada suutsid. Selleks kyll valmis polnud. Kahju, aga jalgpall on juba kord selline.
Mulle väga meeldis Levadia hingestatus. Suur üllatus aga oli melu, mida fännid tekitada suutsid. Selleks kyll valmis polnud. Kahju, aga jalgpall on juba kord selline.
Kommentaar