üle -6 pole ju olnud, tiitel kogu aeg lahtine
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tallinna FC Levadia
Collapse
X
-
Algselt postitas matys Vaata postitustHead minekut on näidanud mitmed mängijad (Zaka, Bogda, Kirss), kuid ma tahaks eraldi kiita Peetsoni, see hooaeg on ikka hea olnud!
Eilne oli ikka väga mõnus lahing. Atraktiivsuse kohapealt on Paide - Levadia paar selle aasta parim olnud, aga erapooletu vaataja jaoks tulemus soodne ei olnud. Tahaks, et kõik oleks lahtine kuni viimase mänguni, aga nüüd on lausa võimalus, et juba enne esimest omavahelist on kõik selge. Floral on päris keeruline ülesanne ees, et kuidas kahe puhkepäeva ja kattevahetusega hoida mängijad piisavalt värsked, et tulemus Paide käest kätte saada. Levadia tegi eile muidugi väga tugeva avalduse ja hetkeseisuga on nende meistritiitli võimalus mu hinnangul juba veidi üle 80%.
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust... erapooletu vaataja jaoks tulemus soodne ei olnud. ...
Kommentaar
-
Algselt postitas sanderk Vaata postitustÜks asi on Premium liiga see aasta, aga hoopis teine tera on suuremat pilti vaadata. Minu hinnangul on just erapooletu vaataja jaoks äärmiselt oluline, et Levadia see aasta tiitli ära võtaks.
Kommentaar
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitust5 tuppa, siin mingit meistrisugemeid küll ei paista
when it matters, tuleb tolmu vaid
Kommentaar
-
Algselt postitas Drogba Vaata postitust
Tuletame meelde kevadet. Flora võitis Leva 19.05 4:2 liigas. 3 päeva hiljem tõstis Leva Tipneri Karika peakohale 1:0 võiduga. Leva on võimeline õppima. Kas ka peale tänast, näitab aeg. Selge see, et Flora on väga enesekindel peale tänast ja hea duhhiga tuleb. Kuid eks omad võimalused on ka veel Levadial. Mitrovic ei mänginud kaartide tõttu, et neil siiski 1 võimalus veel, et meistriks tulla!
Euroopat silmas pidades oleks Flora võit parem, kuid ise eelistaks võibolla Levadiat meistrina.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Minul jäi mulje, et Leva tuli platsile pigem punkti võtmise mõtetega, kui võitma. Millegi pärast nad hindasid üle oma kaitsemängu oskust. Flora rünnakute lõhkumisega nad igatahes hakkama ei saanud, veelgi vähem oma mängu peale surumisega. Kui õpihimulised nad see kord on näitab pühapäevane mäng, Täna nad igatahes jooksvalt mängujoonist muuta ei suutnud.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar