Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kuigi ma pole kunagi väljendanud erilist austust Levadia vastu, pean tunnistama, et Levadial on tekkinud suurepärane võimalus oma mainet minu silmis parandada! Ja selleks pole vaja muud, kui võita Trans, ja just sel juhul, kui see võit annaks Florale pronksi. . Muidugi, kui Flora TVMK-d võidaks, siis tekiks ju Levadial mingi kullalootus ja siis nad mängiksid isegi hea meelega võidu peale. Kui aga Flora TVMK-d ei võida, siis tõenäoliselt ei aita ka Transi kaotus Levadiale Florat pronksile.
Kuna Flora tõmbas eile endale ise ämbri kaela, siis enam Levadia abi Floral vaja pole, neljas koht niigi kindlalt käes.
Tra Levadia mängudel käivad ikka mõnusad papid küll. Pühapäevasel mängul veidi enne poolaega käskis üks pool eesti pool vene keelt kõnelev vanamees mul vait jääda, kuna teda segavat minu trummipeksmine ja vali kisa. Kurat sa tulid malet vaatama?
Tra Levadia mängudel käivad ikka mõnusad papid küll. Pühapäevasel mängul veidi enne poolaega käskis üks pool eesti pool vene keelt kõnelev vanamees mul vait jääda, kuna teda segavat minu trummipeksmine ja vali kisa. Kurat sa tulid malet vaatama?
Nii ,et siis uue Laagri staadioni avalöök või? Ma pean silmas Meistriliigat. Kolmapäeval kell 18.45 mängivad seal Dünamo ja Levadia. Igatahes väga tore ,et selliseid heal tasemel staadione jurde tekib.
Kalevi oma .Laagri ,Tartu jne.
Staadion on hea! Olen ise seal palli juba veeretanud ning kolmapäeval astun samuti ligi. Usun, et järgmisel hooajal peab nii mõnigi meeskond oma kodumängu just Laagri staadionil.
26.10.2005 18:45 JK Dünamo Tallinn - FC Levadia Tallinn, FC Kotkase staadion
Et siis Laagri staadion ja FC Kotkase staadion on üks ja sama koht?
Äkki keegi seletab täpsemalt, kuidas sinna ligi pääseb? Tänks.
26.10.2005 18:45 JK Dünamo Tallinn - FC Levadia Tallinn, FC Kotkase staadion
Et siis Laagri staadion ja FC Kotkase staadion on üks ja sama koht?
Äkki keegi seletab täpsemalt, kuidas sinna ligi pääseb? Tänks.
Ei ole yks ja sama koht.
Kuidas ligi p22seda, seda tahaks isegi teada.
Algselt postitas tank
Õige! Eesti meistrikate vähene publikuhuvi on ilmselgelt tingitud sellest, et siin ei mängi piisavalt habemega naisi, siiami kaksikuid ja kahe näoga mehi.
18 buss nõlvaku peatusse ja sealt mööda veskitammi tänavat 300 meetrit laagri keskuse poole. või noh, kui minu juurest minna siis paremale ja 100m mööda redise tänavat. autoga tulles peale laagri statoili vasakule (suund laagri) ja kuna staadion jääb tee äärde, siis on raske mööda sõita.
Selline uudis siis Levadia kohta: Ovtshinnikov Levadia juhtkonda
Siis veel selline küsimus, et Levadia noortevõistkond pidi eelmine nädal Moskvas Lokomotiivi eakaaslastega sõprusmänge pidama, on keegi neist midagi kuulnud?
Siis veel selline küsimus, et Levadia noortevõistkond pidi eelmine nädal Moskvas Lokomotiivi eakaaslastega sõprusmänge pidama, on keegi neist midagi kuulnud?
Esimene kaotati 1:5 ja teine 1:6.
Loko kodukal on ka sellest kaks uudist olnud.
Edit: Ja Ovtšinnikovi teemaline uudis oli Soccernetis juba nädal tagasi umbes üleval
Kommentaar