Ainult 2/3min hilinemisega olite, aga värava videopilt liigub neti poole hetkel üles.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tallinna FC Levadia
Collapse
X
-
Newcasle Oleeeee
Algselt postitas ALECOQQ Vaata postitustVÄraaaav 1:2
OI Blääd ikka lasid ära lüüa aga nuh olgu , las rõõmustavadOlen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustLõpuks ometi hakkab tulema
Vabanda, aga meid ei huvita sinu kõhuprobleemid!On ainult üks klubi - TARTU TAMMEKA!
I don’t care what you think of me!
Unless you think I’m awesome – in which case, you’re right! Carry on…
Kommentaar
-
Mul pole vist kunagi nii hea meel olnud selle üle, et ma pole mingit inimest kohanud. Masendav.Algselt postitas kaitz Vaata postitustOI Blääd ikka lasid ära lüüa aga nuh olgu , las rõõmustavadWhen I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustOI Blääd ikka lasid ära lüüa aga nuh olgu , las rõõmustavadÄra muretse Martin, niikaua kuni internet avatud on, me teda tänavatel kindlasti ei kohta.Algselt postitas Martin Vaata postitustMul pole vist kunagi nii hea meel olnud selle üle, et ma pole mingit inimest kohanud. Masendav.
Kommentaar
-
Palun veelkord (ja paremasse kohta) üles laadida, yousendit teatavasti allalaadimise kordadega ei hiilga. Tähh.Algselt postitas gamer Vaata postitust
Endal õnnestus muidugi 5 minutit enne väravat suitsusest ja subtroopilisest Nimetast lahkuda.Supplies!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar