Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Asendus Purile kui viimane BvB -ga liitub? Sellisel juhul ei saa ta Levadiat eurosarjas aidata, kuna muidu ei saaks BvB eest UEFA kopsikut pelada. Või olen ma midagi valesti aru saanud?
Asendus Purile kui viimane BvB -ga liitub? Sellisel juhul ei saa ta Levadiat eurosarjas aidata, kuna muidu ei saaks BvB eest UEFA kopsikut pelada. Või olen ma midagi valesti aru saanud?
puri ei hakka niikuinii kopsikut mängima. ilmselt hakkab ta ikka reservide eest mängima mitte põhis. seega kaussi ei mängi
Oskab keegi ehk öelda, mis on Puri tugevused ja nõrkused? Mõtlesin, et võtan veits saksa foorumites sõna, aga kahjuks on kohaliku vuti teadmised nõrgemapoolsed.
Oskab keegi ehk öelda, mis on Puri tugevused ja nõrkused? Mõtlesin, et võtan veits saksa foorumites sõna, aga kahjuks on kohaliku vuti teadmised nõrgemapoolsed.
Ära võta sõna teemadel milles oled nõrk.
Teed ennast ainult lolliks.
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Ära võta sõna teemadel milles oled nõrk.
Teed ennast ainult lolliks.
No seepärast ma ju küsingi. Pealegi see on esimene kord kui ma peale satun, et kusagil välismeedias üldse mingist siinsest jalgpallurist räägitakse. Ja lõpetuseks suht raske on ennas lolliks teha, sest sakslased nagunii ei tea Purist midagi
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar