Algselt postitas PETSINHO
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tallinna FC Levadia
Collapse
X
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustLevadia võitis 4-0 aga mis koosseisus Sillamäe mängis selle kohta infot ei ole. Igatahes on tulemus päris üllatav."Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
-
Tundub et Andrejev jääbki siia Eestisse konutama.Kas tõesti mehe areng on toppama jäänud,imelik et mees Poolast nii kiirelt tagasi saadeti.Millegi pärast arvan et väga palju loeb ka see et ta ei ole Eesti kodanik.ise usun kui tegemist oleks Eesti kodanikuga siis mängiks tüüp juba välismaal.poiss peaks peeglisse vaatama ja aru saama et kuigi ta sai esindada Vene noortekoondist siis vaevalt ta kunagi kutsutakse ka A-koondisesse.
Levadial muidugi jälle hea et mees minema ei läindMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustTundub et Andrejev jääbki siia Eestisse konutama.Kas tõesti mehe areng on toppama jäänud,imelik et mees Poolast nii kiirelt tagasi saadeti.Millegi pärast arvan et väga palju loeb ka see et ta ei ole Eesti kodanik.ise usun kui tegemist oleks Eesti kodanikuga siis mängiks tüüp juba välismaal.poiss peaks peeglisse vaatama ja aru saama et kuigi ta sai esindada Vene noortekoondist siis vaevalt ta kunagi kutsutakse ka A-koondisesse.
Levadial muidugi jälle hea et mees minema ei läindolgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Kui nüüd Sillamäest ja Levadiast rääkida siis arusaadav,et värske Lev oli vastasest üle. Mängi ise terve nädal jutti ja siis kaks päeva puhkad ja pane ühe ML favoriidi vastu pela. See pole kergete killast.
Nikita müügiga on selgelt hiljaks jäätud ning nüüd kus tema lennukus pole teps mitte sama mis paari aasta eest polegi ka kosilased teps mitte kõige kõrgemad ning hetkel valitakse võõraid vägagi hoolikaid, kuna iga dollar ju kulla hinnaga.
Kalju äkki ostab? Õnneks pole Andrejev vahepeal välismaale siirdunud ja tänu jumala abile teda ka Kalju tasuta ei saaks.
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustKalju äkki ostab? Õnneks pole Andrejev vahepeal välismaale siirdunud ja tänu jumala abile teda ka Kalju tasuta ei saaks."Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
-
Algselt postitas PETSINHO Vaata postitustMa pole tabanud sinu konkreetset poolehoidu mõnele klubile, seevastu tohutut Kalju empaatiat. Räägi meile..
Kindlasti oled saanud aru,et olen nii koondise kui ka oma lemmiku suhtes kriitiline. Minu arust meil eestis ollakse lihtsalt liialt positiivsed ja sinisilmsed oma lemmiku suhtes. Mitmel korralgi oleks näinud, et kas siis koondis või enda pooldatav meeskond oleks välja vilistatud, kuid ei.
Kui nüüd Kaljust rääkida siis mulle ei meeldi kui meie noori mängijaid tapetakse mingite suvaliste vendada tõttu. Minu sõnum siis selline, et kui tuua siia võõras siis peab ta olema omadest ikka kenasti üle ja Kalju puhul on selleks ainult olnud Felipe. Arruda on ka kohati super, kuid tema itaalia mentaliteet, et alati kohtunik eksib tema suhtes on teda minu silmis väga arutu mängijana näidanud.
Niipalju kui on inimesi on ka erinevaid arvamusi.
Ahjaa Pets, mis mul teie(kalju fännide) puhul ei meeldi on see, et teile meeldivad emots mängijad. Kui teie möla peale keegi reageerib ja värava lööb ning emots väljakul käitub siis on see teie arvates out.
Kommentaar
-
Okey, väga super, et viitsisid oma vaatenurka natuke lahti seletada. Nii palju, kui on inimesi, on erinevaid arvamusi. Viimased 2 lauset jäid nüüd natuke arusaamatuks ainult..."Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustAhjaa Pets, mis mul teie(kalju fännide) puhul ei meeldi on see, et teile meeldivad emots mängijad. Kui teie möla peale keegi reageerib ja värava lööb ning emots väljakul käitub siis on see teie arvates out.
Kommentaar
-
Algselt postitas smörgåsbord Vaata postitustvähe vastuolulised laused pole?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar