Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Minu kõrvu jõudnud kuulduste kohaselt on vähemalt kaks Levadia tulihingelist toetajat siiski kohal. Panen veel isiklikult fittile südamele, et siiga-saaga ikka korralikult üle staadioni kaiguks.
Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Minu kõrvu jõudnud kuulduste kohaselt on vähemalt kaks Levadia tulihingelist toetajat siiski kohal. Panen veel isiklikult fittile südamele, et siiga-saaga ikka korralikult üle staadioni kaiguks.
Jah, tundmatu kaksik on seal
FCLT.EU ---------------------------------------------------------------------- Pride of Tallinn - Levadia Football Club ™
Tegelt oli lausa kolm! Kõik olid tulihingelised, kuid mitte just suuremad asjad laulumehed.
Igatahes oli mäng imeilus. Alguses aidati meid küll mingite kahtlaste otsustega joonele, kuid sealt edasi... imeilus
Kommentaar