Algselt postitas vaikiv mees
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Esiliiga A & B 2021
Collapse
X
-
Külaline
-
Algselt postitas Ratnikov Vaata postitustHakatakse maksma küll ning neile kes on vaktseeritud on eraldi meede, kes pole vaktsineeritud on neile oma meede.
Kommentaar
-
Külaline
Algselt postitas sanderk Vaata postitustKui ma õigesti mäletan, siis EJL toetab seda meedet, et sisuliselt EJL maksab inimestele mitte vaktsineerimise eest?
Kommentaar
-
Külaline
Algselt postitas Fc. Vaata postitustKas ma saan nüüd õigesti aru?
Vaktsineerimatta mängijad võivad nüüd väljakule joosta?
Ja kõik on nagu korrektne?
Kommentaar
-
Algselt postitas Fc. Vaata postitustVaktsineerimatta mängijad võivad nüüd väljakule joosta?
Kommentaar
-
Algselt postitas Fc. Vaata postitustValitsuse otsusega testiga enam väljakule, ega väljaku äärde enam ei saanud. See jäi ju väga kitsale ringkonnale mõeldud hüveks. St profisportlased jne. Nüüd ju meelevaldselt laiendati seda ringi. See ei ole ok. Seadused ei kehtigi meil ?
Kui nüüd see tähenärimine kõrvale jätta, siis ma ei ole küll neid vastavaid määruseid lugenud, aga ma saan aru, et see käib justnimelt külastajate kohta. Analoogia on see, et kõrtsi minnes peavad kunded olema vaktsineeritud, aga baarmen mitte. Töötajate vaktsineerimise kohustuslikkuse üle saavad vist tööandjad otsustada.
Käesolev JOKK skeem on siis selline, et mängijaga lepingu sõlmimine muudab tema staatuse selle määruse silmis tööd tegevaks isikuks, kelle vaktsineerimiskohustuse üle saab siis klubi otsustada.
Ideoloogiliselt olen Sinuga nõus, EJL ei peaks subsideerima inimeste õigust olla vaktsineerimata.
Kommentaar
-
Algselt postitas sanderk Vaata postitustValitsuse otsuse puhul on tegemist määrusega, seadused tulevad Riigikogust.
Kui nüüd see tähenärimine kõrvale jätta, siis ma ei ole küll neid vastavaid määruseid lugenud, aga ma saan aru, et see käib justnimelt külastajate kohta. Analoogia on see, et kõrtsi minnes peavad kunded olema vaktsineeritud, aga baarmen mitte. Töötajate vaktsineerimise kohustuslikkuse üle saavad vist tööandjad otsustada.
Käesolev JOKK skeem on siis selline, et mängijaga lepingu sõlmimine muudab tema staatuse selle määruse silmis tööd tegevaks isikuks, kelle vaktsineerimiskohustuse üle saab siis klubi otsustada.
Ideoloogiliselt olen Sinuga nõus, EJL ei peaks subsideerima inimeste õigust olla vaktsineerimata.
Kommentaar
-
Algselt postitas sanderk Vaata postitustKui ma õigesti mäletan, siis EJL toetab seda meedet, et sisuliselt EJL maksab inimestele mitte vaktsineerimise eest?
Kommentaar
-
Algselt postitas Ratnikov Vaata postitustKui pole iseseisev klubi ega/ja piisavalt materjali, siis kahjuks peab II liigasse jääma.
FCI, kes juhtkonna väitel olevat iseseisvaks saanud ja mängijatele oli väitnud, siiski võttis hoogu maha, kuna peab olema see ELB'sse tõustes FCI Levadia U19, milleks pole mingit ressursi.
FCI arengutest oleks muideks eraldi juttu
Kommentaar
-
Külaline
Algselt postitas J81 Vaata postitustFCI võiks tegelikult end lahti haakida Levadia küljest, esinduse koosseis ju koosneb põhimõtteliselt oma kasvandikest või teistest mängijatest kellel pole Levadiaga mingit pistmist, samuti on neil oma noortegrupid. Kui pingutada, siis ehk leiaks rahastust ka. Raiskavad oma potensiaali II Liigas, seda võin öelda omast kogemusest.
Seal on selline kuidas seda korrektsemalt öelda hmm pesa ja supp, mida klubi tegelased ise endale kokku keerasid, et nad vist ise ei tea, mis seal klubis toimub. Mina kahjuks ei olnud nende sündmuste juures viibinud, seega andsin siin kõigile väikse ülevaade detailidesse laskumata.
Kommentaar
-
Algselt postitas asdf Vaata postitustEJL toetus on igast võistkonnast 16 parimale mängijale sõltumata sellest, kas tegemist on vaktsineeritud, läbi põdenud või vaktsineerimata mängijaga.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jaan95 Vaata postitustSiin lähtuti otseselt valitsuse otsusest: "Lisaks ei kohaldata III osas sätestatud nõudeid isikute suhtes, kelle sportmängu meistriliiga klubi või spordialaliit on spordi- või treeningkeskkonna riskianalüüsis ette näinud ja rakendanud konkreetse tegevuskoha riskide maandamise meetmed, ning nimetatud isik on need nõuded täitnud;". Ehk siis nüüd ollakse nõuetes võrdsed firmade ja asutustega. Kõige aluseks on riskianalüüs.
Paranda kui ma millestki valesti olen aru saanud: Vaktsineerimata mängija jätkamise eelduseks on tööleping? Lepingud, mis nüüd sõlmitakse lõppevad koos praeguse hooajaga?
Mulle nendest kahest asjast piisab, et seda JOKK skeemiks nimetada.
Mõni annab Pohlakule propsi, et leidis loophole'i, mis võimaldab kõigil mängida. Mina mõistan hukka, kuna arvan, et Jalgpalli Liit ei peaks kulutama raha sellele, et tagada vaktsineerimata inimeste õigus jalgpalli mängida.
Kommentaar
-
Külaline
Algselt postitas sanderk Vaata postitustSorri, aga ma kogu sellest riskianalüüsi jutust ei saa mõhkugi aru.
Paranda kui ma millestki valesti olen aru saanud: Vaktsineerimata mängija jätkamise eelduseks on tööleping? Lepingud, mis nüüd sõlmitakse lõppevad koos praeguse hooajaga?
Mulle nendest kahest asjast piisab, et seda JOKK skeemiks nimetada.
Mõni annab Pohlakule propsi, et leidis loophole'i, mis võimaldab kõigil mängida. Mina mõistan hukka, kuna arvan, et Jalgpalli Liit ei peaks kulutama raha sellele, et tagada vaktsineerimata inimeste õigus jalgpalli mängida.
Mitte kelleltki ei tohi ta õigusi ära võtta, olgu ta eesti kõige rumalama erakonna valija või peen itimees. Ka jalgpalliklubidel, eriti EL tasandil on käed suht lühikesed - hakkad vaktsineerima sundima - saadetakse pikalt ja enam näole ei anta - mängi kuidas ise tahad. Ma räägin siin väga paljudest inimestest, kui hakati ELB's kohustuslikus korras enne mänge pallivõlureid testima, siis delegatsioonid nii kodu- kui ka külalisvõistkondade omad olid ütleme nii et umbes 50% protokolli kirjapandud inimestest.
Paljud kirusid, et miks neid teste vaja - ettepanekule teha endale 1-2 süsti vastasid, et parem lõpetavad mängimise. OK.
Aga ikkagi inimesed (c) ning las mängivad selle hooaja lõpuni ning edasi juba vaatame mis saab.
Mulle ka rohkem meeldiks see, et saaksid mängida vaktsineeritud plus läbipõdenute muutuv koosseis. Siis oleks asi kindlam, mitte nii, et iga mängu eel peab selle sitaga nagu testid kokku puutuma. Rõve vaatepilt.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar