Nõmme United tegi Maardule väikese kingituse kui täna suudeti Tallinna Kaleviga 2:2 viigistada. Kui nii jätkub, siis 21-ks võib kõik juba selge olla.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Esiliiga A & B 2021
Collapse
X
-
Algselt postitas seepolnudlahe Vaata postitustSelle kommentaari pohjal tundub, et ka kohtunik oli kingituses osaline.
https://m.soccernet.ee/artikkel/nomm...ardule#commentThe path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas sanderk Vaata postitustSorri, aga ma kogu sellest riskianalüüsi jutust ei saa mõhkugi aru.
Paranda kui ma millestki valesti olen aru saanud: Vaktsineerimata mängija jätkamise eelduseks on tööleping? Lepingud, mis nüüd sõlmitakse lõppevad koos praeguse hooajaga?
Mulle nendest kahest asjast piisab, et seda JOKK skeemiks nimetada.
Mõni annab Pohlakule propsi, et leidis loophole'i, mis võimaldab kõigil mängida. Mina mõistan hukka, kuna arvan, et Jalgpalli Liit ei peaks kulutama raha sellele, et tagada vaktsineerimata inimeste õigus jalgpalli mängida.
Kommentaar
-
Algselt postitas J81 Vaata postitustNõmme Kalju U21 langes täna Esiliiga B'st sootuks välja. See on nii suurele klubile väga piinlik seik. Aastaid on noortetöö sööti jäetud ja tulemus on siin.
Kommentaar
-
Algselt postitas J81 Vaata postitustNõmme Kalju U21 langes täna Esiliiga B'st sootuks välja. See on nii suurele klubile väga piinlik seik. Aastaid on noortetöö sööti jäetud ja tulemus on siin.
Kahju, et ELB kaotas ühe päälinna tiimi järgmiseks hooajaks, aga hea, et LJK jäi liigasse püsima. Mulle alati meeldis nende jalgpall stiilis kõik või mitte midagi ning see, et võistkond treenib Tallinnas ja Haapsalus alati maksimaalses koosseius.
Noortetöö osas Kalju võiks ka paar tundi võtta. Aga ehk Arbeiter tuleb ja parandab.
Kommentaar
-
Algselt postitas Ratnikov Vaata postitust
Noortetöö osas Kalju võiks ka paar tundi võtta. Aga ehk Arbeiter tuleb ja parandab.
Kommentaar
-
Algselt postitas Drogba Vaata postitustEga Arbeiteril kerge olema ei saa. Mujalt noori perpektiivikaid teise liigaga saab ikka jõle raske olema meelitada.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kevv92 Vaata postitustKeegi veel arvab, et täna Kalevit rööviti, eriti mängu üleajal? Loodan siiski, et suudavad Tammeka vastu ilusat mängu näidata ja edasi purjetada, olid sümpaatsemad kui Maardu kogu hooaja vältel.
Kommentaar
-
Meisterlikust Kalevil justkui oleks aga vaimu ei ole nad küll seni näidanud. Täna küll polnud näha, et veri ninast välja oleks soovitud otse premmi saada. Nii et olen sama meelt, et üleminekumängudel on trumbid Tammeka käes, kui viimaste treener just tänase koosseisu vangerdusega põhimeestele mentaalse karuteene ei osutanud.
Kommentaar
-
Algselt postitas maamesilane Vaata postitustKalev oli räme hambutu! Vaekauss on selgelt Tartu kasuks! Maardu on uus Pärnu!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar