Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AFC - Antiflora coalition

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'AFC - Antiflora coalition\'

kriitikat ha huumorit ei kannata
    mida oligi arvata eelnevate postituste järgi
    sigpic

Kommentaar

Kust neid kauneid salle osta saab-nii mõnedki korjavad ja on teite omadel ka miskit muud kaela panna kui \"Korol i Sud\"
      Jalgpallihaigla liige.

Kommentaar

Tänasel Merkuur-Flora mängul olid juba mõned peened saksad nende sallidega eputamas.
        Ei, lõbusad sellid, midagi pole öelda.
        sigpic

Kommentaar

FLORA FANNID... KAS TULETE NARVASSE PUHAPAEVAL? KOHTLA FANNID OOTAVAD TEID SEAL!
          DON\'T STOP AFC!!!

Kommentaar

Pole midagi öelda,poisid tegid oma salli ära,vastavalt veendumustele. Lugupidamist väärib seegi ,et julgetakse oma põhimõtteid avalikult demonstreerida.. Eesti fännide seas sellist julgust just eriti tihti ei kohta. Maailmas on ülldiselt sellised anti-koalitsioonid üsna levinud ,eriti Itaalias ja Lõuna-Ameerikas ning põhiliselt luuakse sellised grupid ikka riikide tugevamate klubide vastu,mis iseenesest on ju omamoodi tunnustus. Mina ei näe selles midagi halba ,peaasi ,et mingeid lauslollusi ei tehta(pommiähvardused,autode,busside lõhkumised ,mängude saboteerimine jne.)
            Kust salli osta saab?
            Narva seekord ei tule aga suve jooksul kindlasti.
            FCF Forever

Kommentaar

Salli otsmisest küsi ESTBOSSI käest.
              Kahju, et tartus teie olite, aga narvasse ei jõua.... :-)))) xa-xa-xa

Kommentaar

Mina olen nädalavahetusel tõenäoliselt narvas. kui vähegi võimalik, tuleks ka mängu vaatama. öelge võhikule, kus staadion asub.

Kommentaar

Ise veel ei tea!!!

Kommentaar

patriot kle, ole hea seleta ka mulle lollikesele 2ra, mis on teie yhingu m6te ja mida sellega taotlete. kas asi on kadeduses v6i selles, et koondises palju flora mehi.

1. eelmise hooaja Eesti meister flora omabki ju tulemuse p6hjal parimaid m2ngijaid.
                    2. koondisesse on ju ka kaasatud ka smirnov ja teever.
                    3. ida-viru mehed saagu k6igepealt kodanikux ja siis oleks ehk ka neil v6imalus koondisesse j6uda.
                    4. see sall on KOLE!

minagi ei poolda seda, et vahest oleks justkui Eesti koondise asemel fc flora, kuid asi pole ju nii hull. mulle tundub, et te pigem lihtsalt vajate mingit tegevust. pakungi teile v2lja siis seda, et toetage pigem Lootust veelgi h22lekamalt ja 2rge otsige mingit tobedat ideed v2lja j2lle.

Kommentaar

Originally posted by Chobram

patriot kle, ole hea seleta ka mulle lollikesele 2ra, mis on teie yhingu m6te ja mida sellega taotlete. kas asi on kadeduses v6i selles, et koondises palju flora mehi.

1. eelmise hooaja Eesti meister flora omabki ju tulemuse p6hjal parimaid m2ngijaid.
                      2. koondisesse on ju ka kaasatud ka smirnov ja teever.
                      3. ida-viru mehed saagu k6igepealt kodanikux ja siis oleks ehk ka neil v6imalus koondisesse j6uda.
                      4. see sall on KOLE!

minagi ei poolda seda, et vahest oleks justkui Eesti koondise asemel fc flora, kuid asi pole ju nii hull. mulle tundub, et te pigem lihtsalt vajate mingit tegevust. pakungi teile v2lja siis seda, et toetage pigem Lootust veelgi h22lekamalt ja 2rge otsige mingit tobedat ideed v2lja j2lle.
                      Neth muigab. Üldiselt ei leia ka mina sellisel ühendusel mingit pointi!! Aga no ega ei saagi mingitelt idavirukatelt või narvakatelt midagi mõistlikku loota.
                      Ja tegevuse kohta ehk nii palju veel, et eks neis kohtades vist midagi muud teha polegi, kui süstlaga rotte taga ajada:P.

Kommentaar

Kui oled loll, siis pole mqttet sulle midagi seletada. Tule Narvasse puhapaeval ning kohe saad seal aru!

Kommentaar

patriot, kas see oli 2hvardus? kui nii, siis kahju teist, sest nii v2ikeses riigis nagu eesti ei tohix minu arvates olla yleyldse sellist asja nagu esimene eesti ja teine eesti (nagu kombex m6nel 8elda) ja veel v2hem peax nii olema jalgpallis.

Kommentaar

Minu jaoks oli ja on ainult uks Eesti, kuigi see ei tahenda et mul peab FG Flora meeldima!
                            Vastupidi, kuradi Pohlaku susteem arritab mind. On ju nii palju haid jalgpallureid. Palju parem kui Jaager jne, kellel on vaja veel miinimum 3-4 aastat mangima qppida!!!

See ei ole ahvardus! Ootame teid tana Narvas. Siis me naeme, missugused julged on FG Floral fannid, kes oskavad ainuld internetis mingi sitt kirjutada ja stadioonidel ainul \"FLORA SURU.....\" ning \"VQQITLE, VQITLE\" karjuda!!!

Tana fannireis Narvasse! Blue Jellow Legion - don\'t stop!

Kommentaar

tundus et kurb reis oli teil?vaadates mängu tulemust.
                              sigpic

Kommentaar

Originally posted by Patriot (BYL)

Minu jaoks oli ja on ainult uks Eesti, kuigi see ei tahenda et mul peab FG Flora meeldima!
                                Vastupidi, kuradi Pohlaku susteem arritab mind. On ju nii palju haid jalgpallureid. Palju parem kui Jaager jne, kellel on vaja veel miinimum 3-4 aastat mangima qppida!!!

See ei ole ahvardus! Ootame teid tana Narvas. Siis me naeme, missugused julged on FG Floral fannid, kes oskavad ainuld internetis mingi sitt kirjutada ja stadioonidel ainul \"FLORA SURU.....\" ning \"VQQITLE, VQITLE\" karjuda!!!

Tana fannireis Narvasse! Blue Jellow Legion - don\'t stop!
                                Sellise tasemega minge mängige kusagil kolhooside meistrivõistlustel ja Narva või
                                K-Järvele tuleme alles siis ,kui te jalgpalli õpite mängima. Kuradi topised ,nüüd peaks teil möla maas olema päris pikaks ajaks.
                                FCF Forever

Kommentaar

Working...
                                X