Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AFC - Antiflora coalition

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'AFC - Antiflora coalition\'

Transi fa\"nn klubi on noor, pole jo~udnud, aga ja\"rgmisel hooajal tuleme !
    Ja muide olime kyll 26-ndal augustil Tallisas oli 2 Transi fa\"nni, mind polnd, aga nad 2-kesi toetasid meeskonda paremini kui mingi jalkahaigla !

FLORA FA\"NN KLUBI ON JUBA AMMU LOODUD KUID NEID POLE KUNAGI OLNUD NARVAS EGA K-JA\"RVEL

SHAME ON YOU !!!!!!
    ! ! ! E L A G U N A R V A T R A N S ! ! !

Kommentaar

sorry mitte \"Tallisas\" vaid ikka Tallinnas :-))))

Kommentaar

Ma ei saa aru, mida te otseselt Flora fännidele ette heidate?

Teie loogika järgi kui ma läheks praegu õue, vaataks puu taha ja avastaks, et seal David Beckham ei seisa, võiks ma järeldada, et David Beckhama ei eksisteeri...
        \\"Empty your mind. Be formless, shapeless, like water. You put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle, it becomes the bottle. You put it in a teapot, it becomes the teapot. Water can flow or it can crash. Be water, my friend.\\" - Bruce Lee

Kommentaar

kurat - juba tyytad oma loogika jutuga a\"ra....Tallinnas iga neljas on Eesti koondise salliga mees ja tahad o\"elda et nende seas kaktuseid pole....? Ma seda ei usu...Pealegi vanalinnas - seal neid sitax peax olema....Ma na\"gin igatahes sitax rahvast eesti sallidega, keegi neist ei na\"idand et ta kaktus on....

Kommentaar

Õige küll..olne näinud palju korda inimest eesti sallidega eile. Kas nendest ühtegi FG ei olnud? Või te olete fännid ainult internetis ja Eesti koondise mängudes!?

Kommentaar

Mis teil siis seljas oli? Kas muuhulgas ka Narva Transi särgid ja sallid?

Kommentaar

Mul on aga hoopis parem küsimus - kust te teate, et te ühtegi Flora toetajat ei näinud? Kas neid eristab tavainimest midagi? Või peab iga Flora toetaja vastutulejale ütlema - Tere ma toetan Florat. Või kuidas?

Tõsiselt ei saa aru.
                When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Meid a\"ra tunda oli lihtne - me hyydsime \"kaktus - sux\" ja \"ole ole ole - antiflora coalition\" !!!

Kommentaar

Nii, et te arvate siis, et Flora fännid peavad samasugused pooletoobilised olema? Nurmaalne.
                    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Kui keegi kaktus-fänn hakkas mu linnas karjuda LOOTUS - SUX. FLORA on meister, siis mina astusin 100% tema juurde lähemale. Pohh, kui palju neid oleks, kas 2 või 20!
                      Aga kui teie FG fännid toetavad oma meeskonda ainult internetis, siis on loomulikult, et kee gi ei ütles meie ja keegi ei astus meie juurde lähemale! Olete imejad!

Kommentaar

Kui teile tuleb tänaval vastu üks Flora fänn ja peale teie küsimist (a la hüüet sucking whatever) inimene endiselt kinnitab , et ta toetab ,pooldab, fännib, jne Florat, kas siis sõidate talle pasunasse või ? ... ja kui kas siis arvate , et homsest on Trans (Lootus) selle jagu Florast üle või ? Ja üleüldse , julgete te siis peale seda veel tulla Lillekülla - isegi koondisemängu vaatama?
                        Väga lihtsad küsimused. Ootan ka lihtsaid vastuseid
                        299195

Kommentaar

Originally posted by PHILIPZ
                          Meid a\"ra tunda oli lihtne - me hyydsime \"kaktus - sux\"
                          Ma kujutlen kui ebakõlavalt ja tobdalt selline asi kõlab...

Palju paremini kõlab ras, dva, tri - lootus sasi

Kommentaar

Pishu po-russki.
                            Fillipok i Patriot! Ne pojti li vam nahuj otsjuda, chisto po-chelovecheski zaebali
                            Idite i onanirujte na svojom sajte. Spasibo za vnimanie

Kommentaar

Originally posted by LootusFan

Kus te olite täna, kaktused? Philipz, nad on ainult soccernetis julged. Täna oli väga lõbus Vana linnas, aga ühtegi kaktustest ei näinud. Tubli, flora fännid! Olete tõelised fännid.
                              Nii mõttetut lastelalinat pole siin foorumis juba ammu näinud.. Kas see, et ollakse eri klubide toetajad, tähendab kohe, et rusikad tuleb käiku lasta? Ja Flora fännid peavad keset talve fänniatribuutikaga mööda vanalinna kõndima? Tule taevas appi!
                              Jalgpallihaigla patsient #172
                              Diagnoos: raskekujuline futboliit

Kommentaar

Replying to Topic \'AFC -

2 stennur :
                                Kui oled nii tark siis mine laula jalkahaiglaga seda saasta, igatahes kuulsin et need nn fa\"nnid salvestavad mingit CD-d lauludega....heheeee !

2 tot kto pisal po-russkii :
                                Mne tebe skazat\' nechego kaktus dekorativnyi, takih kak ty nado mochit\' na kornju, chtoby sornjak ne vyros...S nailuchimi pozelanijami zakonchit\' 9-yi klass !

Kommentaar

Working...
                                X