Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AFC - Antiflora coalition

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'AFC - Antiflora coalition\'

Originally posted by PHILIPZ

greenday :
    mehe tegu olex sinu poolt nyyd siia alla kirjutada et oled mind kah korduvalt solvanud, kui ise julged kirjutada et ma olen solvanud, siis ole mees ja tunnista seda sama yles...
    igayx vastab ise oma tegude eest mitte syydistab teisi....
    Juba viiendat korda umbes ignoreerid sa neid küsimusi ja väiteid, mille puhul sind paika pannakse. Nii ei saa ju vaielda.

(mina ei ole sind täiesti alusetult solvanud - olen andnud sulle negatiivseid hinnanguid mingite asjade tõttu, mida sa oled väitnud.)
    \\"Empty your mind. Be formless, shapeless, like water. You put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle, it becomes the bottle. You put it in a teapot, it becomes the teapot. Water can flow or it can crash. Be water, my friend.\\" - Bruce Lee

Kommentaar

mida olen ko~rini...?

P.S: v sled. raz pishi po-russkii esli po-estonskii ne mozesh
      mis asja?

Kommentaar

Originally posted by arroww

a, appi ! filips! juba kõrini oled !
        vot mida
        ! ! ! E L A G U N A R V A T R A N S ! ! !

Kommentaar

Originally posted by greenday

Juba viiendat korda umbes ignoreerid sa neid küsimusi ja väiteid, mille puhul sind paika pannakse. Nii ei saa ju vaielda.

(mina ei ole sind täiesti alusetult solvanud - olen andnud sulle negatiivseid hinnanguid mingite asjade tõttu, mida sa oled väitnud.)
          Tead mulle siin nii palju inimesi iga postituse ja\"rel kysimusi saadab, nii et ma vo~in mitte ma\"letada - millist sa konkreetselt tahad et ma vaidlex sinuga...?

Kommentaar

Originally posted by greenday

Tead mulle siin nii palju inimesi iga postituse ja\"rel kysimusi saadab, nii et ma vo~in mitte ma\"letada - millist sa konkreetselt tahad et ma vaidlex sinuga...?
            Leo eelnevaid postitusi, kui soovid teada saada.
            \\"Empty your mind. Be formless, shapeless, like water. You put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle, it becomes the bottle. You put it in a teapot, it becomes the teapot. Water can flow or it can crash. Be water, my friend.\\" - Bruce Lee

Kommentaar

Tead greenday - lugein teema la\"bi ja ei leidnud sellist sinu postitust kus olex mingi konkreetne kysimus...vo~ibla sa pidasid silmas teisi teemasid...?
              OK - tegelt ma pole ainus inimene siin kes teiste kysimusi vahele ja\"tab (kuigi mina mitte tahtlikult vaid siis ei ma\"rka neid lihtsalt) . Teist ja\"a\"b kyll teien mulje - pole vastatud kysimustele mida esitas eston#21....

Kommentaar

Replying to Topic \'AFC -

hmm - huvitav mix siin keegi enam ei kirjuta oma mõtteid...? Vahepeal oli ju kuumim teema siin foorumis :P
                Muide varsti flora mängib Skontoga - hehee RIIA SKONTO - DON\'T STOP - LET THE FLORA SUCK DA COCK

Kommentaar

Lugupeetud härra sitapea Phillipz

Lugedes algusest lõpuni selle kogu vaidluse, mis siin yleval on, tekib selline tunne, et Teie, härra Phillipz, või kes iganes te ka pole, olete lihtsalt jobu. Kaebate oma talongiaega siin tagasi ning arvatavasti kummardate savisaare pilti kuskil karuperses. Kui mitmeid kordi on juba teile siin öeldud, et Te \"õli\" olete ? Neid kordi ei jõua ära lugedagi ning kuidas Te siis aru ei saa, et sellel kõigel pole erilist mõtet. Krt, minge süstige ennast kuskil Jõhvi või Narva rentslis, aga ärge siia tulge selliseid mõttetusi teistele ajama.
                  Ehk kui panna kaks keelt kokku, saab väga hea fraasi- TÕMBA NAHUI ATSJUDA.
                  Parimate soovidega,

Sinu sõber
                  Võta ette ja löö ära- ära ainult mölise !!!

Kommentaar

Originally posted by meier11

Lugupeetud härra sitapea Phillipz

Lugedes algusest lõpuni selle kogu vaidluse, mis siin yleval on, tekib selline tunne, et Teie, härra Phillipz, või kes iganes te ka pole, olete lihtsalt jobu. Kaebate oma talongiaega siin tagasi ning arvatavasti kummardate savisaare pilti kuskil karuperses. Kui mitmeid kordi on juba teile siin öeldud, et Te \"õli\" olete ? Neid kordi ei jõua ära lugedagi ning kuidas Te siis aru ei saa, et sellel kõigel pole erilist mõtet. Krt, minge süstige ennast kuskil Jõhvi või Narva rentslis, aga ärge siia tulge selliseid mõttetusi teistele ajama.
                    Ehk kui panna kaks keelt kokku, saab väga hea fraasi- TÕMBA NAHUI ATSJUDA.
                    Parimate soovidega,

Sinu sõber
                    Tere kommu !

Kohe ytlen sulle et meil on demokraatia ja sina vana haisev stalini fa\"nn kao siit riigst minema kui ei meeldi et keegi vaidleb ! Savisaare fänn võid ola just sina sest oled jalgpalli vastu mitte poolt täpselt nagu see paksmagu savisaar! Ütle mulle kasvõi 1000 korda et õli olen ma ei lähe siit minema pole selline plika nagu sina tean et mind siin ei armastata aga mix ma pean solvuma selliste idiootide postituste peale nagu sinu oma ma pole niivõrd loll et kui keegi mind solvab hakkan nutma või tõmban uttu. Nüüd süstimisest - vot siin mul tekib väga suur soov sulle vastu pead anda, sedalaadi solvamine on juba yletanud igasuguse piiri ja kyll sa varsti veel kahetsed et yks kord siia oma postituse jätsid. Sa ise ei tea Narvast ja Jõhvist sittagi ja mölised siin, sest uskuda seda paska mida ajalehes mingi jobu on kirjutand on mitte lihtsalt näidata et oled loll vaid sellega veel sa näitad et ei tunne riiki kus elad. Sinu viimaste sõnade peale ytlen, oled exinud ja võibolla kunagi leiad väljapääsu selelt valelt teelt muidu systid varsti ise, kui muidugi juba ei tee seda

Kommentaar

veel - pole ma sulle sõber - PEDE oled vist

Kommentaar

Nüüd süstimisest - vot siin mul tekib väga suur soov sulle vastu pead anda, sedalaadi solvamine on juba yletanud igasuguse piiri ja kyll sa varsti veel kahetsed et yks kord siia oma postituse jätsid.
                        Siit ka küsimus, mis on varem juba tõstatatud- sinu suhe vägivalda? Paistab, et pooldad seda? Mis sul siis meieriga plaanis on? Otsid ta neti kaudu üles, lähed koju ukse taha ja siis annad tappa? Selline mulje jäi mulle küll.
                        Supplies!

Kommentaar

hmm - huvitav mix siin keegi enam ei kirjuta oma mõtteid...? Vahepeal oli ju kuumim teema siin foorumis :P
                          Muide varsti flora mängib Skontoga - hehee RIIA SKONTO - DON\'T STOP - LET THE FLORA SUCK DA COCK
                          Mina näiteks ei kirjuta siia enam sellepärast, et olen inimene, kes armastab rahu ja sõprust. Siia kirjutamine on aga nagu lametsemise ja solvamise tulle õli (no pun intended) valamine...

Kommentaar

Päris kõva andmine käib siin foorumis !
                            Üht asja peab küll mainima,et Ida-Virulaste saabumisega on kõvasti elevust tekkinud .
                            Mina olen nii paksu nahaga ,et kannatan peaaegu kõik . Aga isiklikud solvangud ja ähvardused ei ole muidugu tervitatavad. Samas usun ,et omavahel kokku saades lepivad vaenupooled ilma kakluseta kokku.
                            FCF Forever

Kommentaar

PHILIPZ- vaatan ,et ootad hirmsasti Skonto võitu Riias.
                              Kummaline ! Ise väidad ,et oled eesti jalgpallifänn.
                              Mina küll teise riigi klubi poolt ei oleks ,kui Narva Trans mängiks.
                              Mäletan ,kui Narva Tallinnas mingi rootsi klubiga mängis siis olid kõik Flora fännid Transi poolt.
                              Pane oma standardid ikka õieti paikka,muidu jääd kindlalt kaotajaks.
                              FCF Forever

Kommentaar

2 vandersell :
                                on olemas inimesi kes saavad mo~stuse pa\"he siis kui neile natuke tappa anda, kuigi ma pole va\"givalla poolt...
                                2 rootsi kun :
                                noh minu jaox flora on hullem kui mingi teine klubi, isegi va\"lismaine...Hea et toetasite Transi aga noh teil pole ju ANTI TRANS COALITIONIT, meil on nii et ma olen ko~ikjal flora vastu........

Kommentaar

Working...
                                X