Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Õnnetusjuhtumi kindlustus= ei võrdu Haigekassaga. Klubi nime saad teada kui vaatad teatmik.ee töötajate arvu.
Sa võiksid ikka vähe konkreetsem olla, millest sa täpsemalt räägid? Kõik elukutselised jalgpallurid peavad omama töölepingut, mis on vähemalt miinimumpalga ulatuses, millele lisandub sportlastoetus (stipendium). Just see töötasu osas tagabki mängijatele haigekassa olemasolu. Õnnetusjuhtumikindlustus on lisaks, et kui saad tõsise trauma, siis saad veel eraldi hüvitist. Klubi ei saa mängijat registreerida kui ta ei esita liitu kõik vajalikud lepingud, hiljem kontrollitakse tasumist ka maksuameti kaudu. Noormängijad, kes saavad stippi ja õpivad on kindlustatud riigi kulul (õpilase staatuse kaudu).
Õnnetusjuhtumi kindlustus= ei võrdu Haigekassaga. Klubi nime saad teada kui vaatad teatmik.ee töötajate arvu.
Vaatasin Maksuametist registreeritud töötajate arvud 31.03.2023 seisuga. Päris üksühele ei saa kõiki numbreid võrrelda, sest mõnel klubil on eraldiseisvad esinduse ja jalgpallikooli jurdiilised kehad. Siin eelkõige esindusvõistkonna kehad.
Spordiklubi FC Levadia (80053192) - 39 töötajat
JALGPALLIKLUBI FCF (80052376) - 59 töötajat
Mittetulundusühing Nõmme Kalju FC (80048819) - 44 töötajat
MTÜ JK Vaprus (80553227) - 38 töötajat
Jalgpalliklubi FC Kuressaare (80052525) - 9 töötajat
Jalgpalliklubi Paide Linnameeskond (80339528) - 49 töötajat
JALGPALLIKLUBI NARVA TRANS (80069833) - 25 töötajat
Mittetulundusühing Jalgpallikool Tammeka (80315611) - 49 töötajat
MTÜ Harju Jalgpallikool (80296316) - 33 töötajat
Jalgpalliklubi Tallinna Kalev (80176115) - 17 töötajat
Ilmselt mõtled siis Kuressaaret?
Neil on lisaks veel Mittetulundusühing FC Kuressaare Jalgpallikool (80125359), kus on 10 töötajat. Seega kahe keha peale kokku 19 töötajat (treenerid, klubi ametnikud ja mängijad), mis vähemalt mulle ei tundu esmaspilgul ebaloogilisena.
Vaatasin Maksuametist registreeritud töötajate arvud 31.03.2023 seisuga. Päris üksühele ei saa kõiki numbreid võrrelda, sest mõnel klubil on eraldiseisvad esinduse ja jalgpallikooli jurdiilised kehad. Siin eelkõige esindusvõistkonna kehad.
Spordiklubi FC Levadia (80053192) - 39 töötajat
JALGPALLIKLUBI FCF (80052376) - 59 töötajat
Mittetulundusühing Nõmme Kalju FC (80048819) - 44 töötajat
MTÜ JK Vaprus (80553227) - 38 töötajat
Jalgpalliklubi FC Kuressaare (80052525) - 9 töötajat
Jalgpalliklubi Paide Linnameeskond (80339528) - 49 töötajat
JALGPALLIKLUBI NARVA TRANS (80069833) - 25 töötajat
Mittetulundusühing Jalgpallikool Tammeka (80315611) - 49 töötajat
MTÜ Harju Jalgpallikool (80296316) - 33 töötajat
Jalgpalliklubi Tallinna Kalev (80176115) - 17 töötajat
Ilmselt mõtled siis Kuressaaret?
Neil on lisaks veel Mittetulundusühing FC Kuressaare Jalgpallikool (80125359), kus on 10 töötajat. Seega kahe keha peale kokku 19 töötajat (treenerid, klubi ametnikud ja mängijad), mis vähemalt mulle ei tundu esmaspilgul ebaloogilisena.
Õige vastus! Võibolla mingi erand tehtud liidu poolt.
Drogba postitus esilehel: transfermarkt näitab, et Esiliigas oli Harjul average attendance 145. Kas neil vale info vms?
Transfermarkt jt.. statistika portaalid reeglina lisavad oma andmestikku numbrid, mis parasjagu on kättesaadavad ja üldjuhul hiljem neid numbreid ei korrigeeri.
Ise ma lisan publikunumbri oma statistikasse peale protokolli ametlikuks tunnistamist.ja mul oli kuni tänaseni Harju keskmine samuti 145.
Kes see krt. jõuabki neid juba ametlikeks tunnistatud arve kunagi hiljem üle kontrollida. Hulluks võib kontrollida..
Paraku
1.10.2022 Harju- Elva oli peale protokolli ametlikuks tunnistamist 230, nagu selgub, on hiljem JL kodukal protokolli publikut juurde lisatud, nüüd on 308, mis teeb Harju keskmiseks 150.
Eriti räige korrigeerimise avastasin juhuslikult aastaid tagasi, mil kogu Kuressaare kahvatu publikuhooeag oli peale hooaja lõppu kellegi poolt tublisti publikurohkemaks korrigeeritud. Pea kõikidele mängudele oli midagi juurde kirjutatud..
Eriti räige korrigeerimise avastasin juhuslikult aastaid tagasi, mil kogu Kuressaare kahvatu publikuhooeag oli peale hooaja lõppu kellegi poolt tublisti publikurohkemaks korrigeeritud. Pea kõikidele mängudele oli midagi juurde kirjutatud..
elu lihtsamaks tegemisel oleks mõistlik veebilehe crawler teha, mis käib ja salvestab automaatselt statistikat ja numbreid. Siis näeksid ära ka millal midagi on ära muudetud tagantjärgi.
Kõigiks Premium liiga mängudeks tehakse WhatsAppi grupp, kus on videokohtunik, videokohtuniku tehniline tugi, mängu korraldusjuht, otseülekande tootja jt. See grupp on vajalik, et suhelda kiiresti, kui on tehnilisi probleeme vms. Siin videos oligi täpselt selline olukord: mängu alguses oli tehniline mure, millega seoses abivideokohtunik suhtles.
1.10.2022 Harju- Elva oli peale protokolli ametlikuks tunnistamist 230, nagu selgub, on hiljem JL kodukal protokolli publikut juurde lisatud, nüüd on 308, mis teeb Harju keskmiseks 150.
.
No ma mõtlen seda pigem, et "Laagris ei ole harvad juhud kui 1000 inimest koguneb staadionile". Et kas see reaalne number, kui keskmiseks tuleb 150.
No ma mõtlen seda pigem, et "Laagris ei ole harvad juhud kui 1000 inimest koguneb staadionile". Et kas see reaalne number, kui keskmiseks tuleb 150.
Rahu rahu, see oli minu ülepakutud soovunelm! Tundub, et rahval hetkel jaks otsas, aga eks näis. Äkki saavad veel käima end kui meeskonna tulemused ka elavnevad.
Kommentaar