Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Premium Liiga 2023

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Harju kõigi aegade parim ja südikaim väljakukkuja?

Kommentaar

Algselt postitas Reina Vaata postitust
      Tammeka püsib, mis on kindlasti ilus. Ma usun et United suudab möllu teha ja lõpetada 5.-6. koha peal järgmine hooaeg, kui just ei minda Harju teed pidi ja hakataks suva üleminkutega mingit ellujäämistiimi kokku panema.
      Praegune Unitedi tiim on sul 5-6 tiim premis? Ära oma päeva tööd pooleli jäta peremees sinust küll jalgpallis asja ei saa

Kommentaar

Eilsele mängule mõeldes, siis tänagi võiks olla publikuhuvi suur, sest üle pikaaja on intriigi rohkem kui ühes mängus.
        EJL võiks edasipidi tänasest õppust võtta ja lühendadagi liiga kalendrit, et intriigi pakkuvad mängud oleks veidi varem kui võib-olla sitemal juhul lörtsises novembri keskpaigas. (Täna seda õnneks tõesti ei ole, aga jah..)
        Soccernet oleks võinud pakkuda otsekaadreid staadonitelt varem, külastada kodumängu korraldajat, näidata meeskonna(de) saabumist, teha stuudiot ise ehk siis kajastada seda asja veidi veel suuremalt, sest täna võib olla ajalooline päev Kalevile/Pärnule, mis on ainult kasuks mitte ainult klubile vaid kogu liigale.

Kommentaar

Rohkem ERR teema, aga 2023 võiks meil ka viimases voorus laiv tabel joosta ekraanil kui seis muutub.

Kommentaar

Mis selle VAR-i lugupeetud Arbeiteri jaoks "juba koomiliseks" teeb? See, et Kalju mängija mängib puhtalt käega ja VAR selle ära näeb? Kuradi klounvastus otse eetris.

Miks on Eesti jalgpall mudas? Sest sellised reegleid mitte tundvad "ekperdid" on meie tipptegijad ja arvamusliidrid

Kommentaar

Algselt postitas Supelman Vaata postitust
              Mis selle VAR-i lugupeetud Arbeiteri jaoks "juba koomiliseks" teeb? See, et Kalju mängija mängib puhtalt käega ja VAR selle ära näeb? Kuradi klounvastus otse eetris.

Miks on Eesti jalgpall mudas? Sest sellised reegleid mitte tundvad "ekperdid" on meie tipptegijad ja arvamusliidrid
              Selle uduse video pealt ma küll päris kindel ei ole, et puhas käsi oli.

Kommentaar

Eesti var.jpg
                Ma ei ole kindel kuidas on sellise kaadri pealt võimalik otsustada, et Kalju mängija mängib kindlalt käega? Kui pall midagi tabab, siis tema särgivarrukat, mis praeguste tõlgenduse kohaselt penaltiväärilist viga välja ei anna. (Videopildis on hästi võimalik valgete triipude järgi särgil vaadata, kuhu pall maandub, kuna Promise aluspesul valgeid triipe ei ole.) Pigem on siin jälle päris pimedalt mindud VARi otsusega kaasa. Soojas furgoonis sai videopilti liiga palju keritud ja mingisuguse huvitava otsuse välja mõeldud. (Kui ikka esimese minutiga aru ei saa mida üldse vaadatakse, siis äkki oleks mõtekam kontroll ära lõpetada? Tuletab seda Tammeka kammajaad meelde kevadel.)

Kommentaar

Paide Levadia mäng, kas VAR mängu kinni ei peaks panema kui hakatakse karistusalas kätt vaatama?

Kommentaar

Algselt postitas grafix Vaata postitust
                    Paide Levadia mäng, kas VAR mängu kinni ei peaks panema kui hakatakse karistusalas kätt vaatama?
                    VAR ei pane sul ühtegi mängu kinni, kohtunik saab mängu seisma panna.

Kommentaar

See kuidas ja mille pealt sel hooajal iga kohtunikud VARiga ja ilma käega mängimise tuvastasid ei imesta taantjärel ühegi määratud pennu üle.

Kommentaar

Ise võtaks kokku asja nii, et VAR feilis sellel aastal ja segas pigem vaatamist, loodame, et kooliraha ja edaspidi hoitakse rohkem ühist joont, selleeest liiga oli põnev ja ennustused läksi täiesti metsa. Aasta täis üllatusi ning kindlasti sellist liigat tahks ka edaspidi näha, kus kellegist teerulliga üle ei sõideta

Kommentaar

Jah. samas ei tahaks, et 2 meeskonda on teistest hooaja lõpusirgel ligi 20 punkti ees. VARile tuleb kaameraid juurde hankida ning kohtunikud võiksid talve jooksul endale käe 'asendid' selgeks teha nii, et ka vaataja sellest aru saaks.

Kommentaar

Ma mingi hetk keset hooaega mõtlesin, et mis on need asjad on, mida positiivset on võimalik tänavusest hooajast kaasa võtta või meelde jätta. Suures pildis tundus, et VARi debüüt on üks neist asjadest, mis pigem okei, aga aasta teine pool, ja eriti just lõpp on mitmeid küsimärke õhku visanud.

Mul aga VARi osas üks Aivar Pohlaku lause kummitama jäänud (2022 sügise intekast), mis aeg-ajalt endas hämmingut tekitab. Võimalik, et seda on kuskil täpsustatud ja mul on märkamata jäänud.

"Väga oluline on kohe alguses kõigi osapoolte – mängijad, treenerid, pealtvaatajad, ajakirjanikud – jaoks teha selgeks videokohtuniku kasutamise reeglid – millal ta sekkub ja millal mitte. Ning ka see, et ta sekkub ainult siis, kui on 100% veendunud, et väljakul tehti vale otsus."

Mul endal tundub, et vahest võlutakse mingid momendid välja, mis pole nii ilmselged midagi ja läheb mega ketramiseks ning siis lõpuks hakataksegi nägema midagi, mis staadionil või ülekandes selline vähemalt ei paistnud.

Võimalik, et mõni harrastusantropoloog/psühholoog lükkab ümber, aga ise pakuks, et kui sa kuskil ikka väga midagi tahad leida, siis lõpuks hakkab ka alateadvus kaasa mängima.

Ma usun, et kui sul ikka pole selget pilti kõrvale panna, mis tõestab, et väljakukohtunik on midagi väga ilmselget puusse pannud, siis kogu auditoorium on valmis sellega leppima, et jääb nii nagu mäng edasi läks. See teeks kõigi elu lihtsamaks.

Kommentaar

Algselt postitas Andres. Vaata postitust
                              Ma mingi hetk keset hooaega mõtlesin, et mis on need asjad on, mida positiivset on võimalik tänavusest hooajast kaasa võtta või meelde jätta. Suures pildis tundus, et VARi debüüt on üks neist asjadest, mis pigem okei, aga aasta teine pool, ja eriti just lõpp on mitmeid küsimärke õhku visanud.

Mul aga VARi osas üks Aivar Pohlaku lause kummitama jäänud (2022 sügise intekast), mis aeg-ajalt endas hämmingut tekitab. Võimalik, et seda on kuskil täpsustatud ja mul on märkamata jäänud.

"Väga oluline on kohe alguses kõigi osapoolte – mängijad, treenerid, pealtvaatajad, ajakirjanikud – jaoks teha selgeks videokohtuniku kasutamise reeglid – millal ta sekkub ja millal mitte. Ning ka see, et ta sekkub ainult siis, kui on 100% veendunud, et väljakul tehti vale otsus."

Mul endal tundub, et vahest võlutakse mingid momendid välja, mis pole nii ilmselged midagi ja läheb mega ketramiseks ning siis lõpuks hakataksegi nägema midagi, mis staadionil või ülekandes selline vähemalt ei paistnud.

Võimalik, et mõni harrastusantropoloog/psühholoog lükkab ümber, aga ise pakuks, et kui sa kuskil ikka väga midagi tahad leida, siis lõpuks hakkab ka alateadvus kaasa mängima.

Ma usun, et kui sul ikka pole selget pilti kõrvale panna, mis tõestab, et väljakukohtunik on midagi väga ilmselget puusse pannud, siis kogu auditoorium on valmis sellega leppima, et jääb nii nagu mäng edasi läks. See teeks kõigi elu lihtsamaks.

https://m.soccernet.ee/artikkel/pohl...5-10-sekundiga
                              Hästi kirjutatud

Kommentaar

VARiga on lihtne, eksimusi ja kaheldavaid otsuseid viskab sisse ka suurtes liigades ja seda iga nädal. Selge see, et asi vajab täiustamist ja paikaloksumist, aga laias laastus on tegemist ikkagi väga kasuliku asjaga.

Kommentaar

Working...
                                X