320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kohtla-Järve JK Järve

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas sosku Vaata postitust
    Võõramaalased klubist läinud? Ok, 1 oli mängukeeluga, aga videos figureerinud kaks tegelast jäid viimasest mängust eemale. Kui nii, siis ennustan Järvele väga keerulist hooaja teist poolt.
    Üritatakse Lätti maha müüa nagu Põhjarannikust välja tuleb.

    Artikkel: https://pohjarannik.postimees.ee/672...rid-latti-muua

    Algselt postitas Põhjarannik
    JK Järve üritab välismaalastest väravakahurid Lätti müüa

    Kohtla-Järve jalgpalliklubi Järve püüab oma tänavuse hooaja kaks silmapaistvat mängijat − brasiillase Youri Sousa Lellise ja kolumblase Duvan Mosquera Torrese − müüa Läti kõrgliigaklubile FK Daugavpils.

    Tänavusel hooajal esiliigas JK Järve eest kümme väravat löönud Mosquera ja kaheksal korral skoorinud Lellis mängisid nädalavahetusel Läti meistriliigas seitsmendal kohal oleva Daugavpilsi eest treeningmängus esiliiga meeskonna FK Rezekne vastu. 4:0 võidumängus olid mõlemad seni veel Kohtla-Järve klubi kirjas olevad Lõuna-Ameerika mehed peategelased. Mosquera lõi kaks väravat, Lellis andis kaks väravasöötu ja teenis ühe penalti.

    Tundmatute mängijate ülestöötamise äriplaan
    JK Järve presidendi Andrei Škaleta sõnul jääb Eesti esiliiga tase mõlema mehe jaoks nõrgaks ja ta otsib neile võimalust liituda tugevama tasemega meeskonnaga. "Siin on nad juba kõike näidanud," sõnas ta.

    Škaleta tõdes, et tundmatute välismängijate edasimüümine pärast seda, kui nad on siin silma paistnud, on alates eelmisest suvest JK Järve väike äriplaan. "See aitaks meie klubil kindlamalt ellu jääda − igasuguseid kulutusi on nii palju," märkis ta.

    Nii Mosquera kui ka Lellis jäid Daugavpilsi meeskonda end tõestama nädalaks. "Vaatame, mis neist saab. Youri võetakse 99protsendilise tõenäosusega ära, Duvani osas veel mõeldakse. Kuid nagu ka äsjane mäng näitas, on nende omavaheline tegutsemine platsil väga hea," ütles Škaleta, märkides samas, et Eesti esiliigast tulles ei ole Läti kõrgliigaklubis läbi lüüa sugugi lihtne. "Sealsete klubide eelarved on päris korralikud, on väga palju võõrmängijaid ja konkurents on tugev."

    Škaleta sõnul on ta pakkunud neid mehi ka Eesti meistriliiga klubidele, kuid need pole huvi ilmutanud.

    Välismaalasteta jäid väravad löömata
    Pühapäeval mängis JK Järve Eesti esiliigas kahe põhimeheta kodustaadionil lähima jälitaja FC Elva vastu ja kaotas 0:1. "Oli võrdne mäng, aga paraku puudusid meil mehed, kes oleksid palli väravasse saatnud. Rünnakutel on sel hooajal nii Youri kui ka Duvan meid kõvasti vedanud," tõdes ta.

    Samas tõi Škaleta positiivsena välja, et kõrvuti välismängijatega on tekkinud rohkem võimalusi silmapaistmiseks ka JK Järve oma noortel kasvandikel, nagu Raivo Saarel, Gleb Pevtsovil või Richard Tohvril. "Nad on hakanud välismängijate kõrval paremini mängima. Seetõttu arvan, et see aasta tagasi tehtud plaan tuua siia välismängijaid tuleb klubile kasuks," sõnas ta.

    Kui Lellis või Mosquera ei peaks tänavu suvel endale tugevamat klubi leidma, siis jätkavad nad JK Järves. Kuid Kohtla-Järve meeskonnaga võivad lähiajal liituda uued välismängijad. Näiteks on meeskonnaga juba ligemale kuu aeg treeninud üks Elevandiluuranniku 19aastane poolkaitsja. "Meie kohta levib nii siin olnud välismängijate kui ka agentide kaudu info, et siin tehakse tõsist tööd ja siitkaudu on võimalik edasi liikuda," ütles Škaleta.

    JK Järve on esiliigas praegu 32 punktiga neljandal kohal. Pärnu Vaprus, kellega seisab ees põhiline heitlus õiguse eest pidada meistriliigasse tõusmise eest üleminekumänge, on nelja punkti kaugusel. JK Järvest jääb omakorda nelja punktiga maha FC Elva.

    Škaleta sõnul ei ole meeskonna eesmärk igal juhul meistriliigasse tõusta. "Kuid kolmanda koha eest me kindlasti võitleme. Hooaja senine käik on näidanud, et meistriliiga koha püüdmine pole võimatu, iseasi, kas seda ilmtingimata praegu vaja on," ütles ta, viidates Kohtla-Järve staadioni praegusele kehvale seisukorrale ning lisades, et meistriliiga konkurentsis oleks Järvel praeguse koosseisuga äärmiselt keeruline läbi lüüa.

    Kommentaar


      Mõlemad on toredad poisid Eesti esiliiga mõttes, võimalik, et ka Premium liiga tagumistele klubidele, kuid kas neid on võimalik ka huvitav müüa, sest selliseid sama tasemega mehi liigub ka tasuta. Eks nad suur kaotus Kohtla-Järvele kindlasti ole ja saab näha, kas uued tuuakse ka asemele.

      Kommentaar


        Naljakas, et Daugavpilsi ridades on juba üks brasiilia ja üks kolumbia päritolu ründaja.
        Instagram

        Twitter

        Eesti Lokomotiv Moskva fännid

        telekavaataja.blogabet.com

        Kommentaar


          Kohtla-Järve duubel jõudis karikasarjas veerandfinaali.
          Instagram

          Twitter

          Eesti Lokomotiv Moskva fännid

          telekavaataja.blogabet.com

          Kommentaar


            Rahvaliiga klubi edasipääs oleks huvitavam olnud

            Kommentaar


              Täitsa proper-füsio Kohtla-Järvel.

              Instagram

              Twitter

              Eesti Lokomotiv Moskva fännid

              telekavaataja.blogabet.com

              Kommentaar


                tea, kas täna on kohalikus lokaalis suurem koosviibimine ja viina voolab ojadena?

                Kommentaar


                  Okei, mis siin tagasi hoida. Teine ja kolmas värav haiseb ikka korralikult.. Isegi mina oma õllekõhuga oleks suutnud neid pallid korralikult ära puhastada, aga samas pole ka ma mingi ärimees.

                  Kommentaar


                    Järve poistel järjekordne varajane palgapäev käsil? Kui keegi siit Pärnus mängu vaatamas, siis kirjeldus 7 - 0 poolajast oleks aus.

                    Kommentaar

                    Working...
                    X