Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tartu Tammeka meistriliigasse!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Tartu Tammeka meistriliigasse!\'

Peab jällegi üritama ümber lükata väärinfot, mida aeg ajalt levitatakse. See Gomes pole teps mitte esimene brasiillane Eesti liigas. Umbes 11 aastat tagasi juba 2 brassi mängisid Tevalte meeskonnas. Polnud küll eriti hüvad mängijad, aga ka mitte päris haledad tüübid. Neid võis ikka jalgpalluriteks nimetada.

Kommentaar

Ühesõnaga - minu esimene eelistus oleks, et Siksten jääks Merkuuri. Kuna aga see üsna võimatu tundub olevat, siis järgmine eelistus oleks näiteks, et ta laenatakse ütleme hooaja lõpuni Tammekasse... siis edasi nt ükskõik millisesse klubisse. Eelistuste pingereas järgmine käik oleks Kasimiri täielik liitumine Tammekaga. Rohkem eelistusi vist ei ole.

Kommentaar

See sõprusmäng oli täitsa lahe. Taamal sõitsid rongid ja üks tuletõrjeauto kihutas ühte põlevat autot päästma
        Kunni jutule remargiks. Kütt võib Tammekale olla tubliks täienduseks, kuid üks missioon on tal täita. Nimelt vormiajamine. Eile üritasid nad Aaltose kuttiga (meenutas välimuselt kahtlaselt Tibu ) tõestada kumb neist halvemini väravat kaitseb.
        Tammeka kaitse oli mage. Marcelo Gomes nagu smuti siin rääkis palliga tegi imetrikke, aga sööta ei tahtnud. Tahtis ise, et talle hirmsalt söödetakse. Karjus kogu aeg \"Pass!\"
        Kasimir ning Tomson olid võimsad.
        Brasside ainuke normaalne mängija oli hat-trickitanud Marques
        Tammeka on jumal ja mina olen jumala prohvet maa peal!

Kommentaar

Tammeka fännidele kurvastuseks Siksu ei ühine Tammekaga see, et ta Tammeka eest mängis ei tähenda. Merkuuri tegelaste vesteldes läheb ta paremasse meeskonda kuid mitte Tammekasse ning ta ei saa nii sama minna kuna Merkuur omab tema mängijaõigusi. (Kunagi osteti Siksu ära, mis oli ka õige)

Kommentaar

Algselt postitas bomb

Tammeka fännidele kurvastuseks Siksu ei ühine Tammekaga see, et ta Tammeka eest mängis ei tähenda. Merkuuri tegelaste vesteldes läheb ta paremasse meeskonda kuid mitte Tammekasse ning ta ei saa nii sama minna kuna Merkuur omab tema mängijaõigusi. (Kunagi osteti Siksu ära, mis oli ka õige)

You just made my day!
            Ilus, arusaadav ja stiilipuhas arvamus.

5+
            Algselt postitas tank
            Õige! Eesti meistrikate vähene publikuhuvi on ilmselgelt tingitud sellest, et siin ei mängi piisavalt habemega naisi, siiami kaksikuid ja kahe näoga mehi.

Kommentaar

Spordilehes ka Hermanson lükkas Sixu ühinemise ümber seoses eelarve vastuvõtmisega ning praegu neil ei ole lisa ressusrse. Kui juba tammeka nii ütleb siis peaks see ülemineku kuulutut olema ümberlükatud ja selline võimalus välistatud.

Kommentaar

Sixu on nii tasemel mees, et võiks parematel päevadel isegi koondises mängida, ta väärib küll paremat klubi kui meistriliiga eelviimane (mis siis et arenev ja noor) klubi
                ..ainult ta armastavat vahel napsitada, mitte liiga palju, aga tippsportlne seda tegema ei peaks (see takistavat ntx florasse minekut ja koondisesse minekutki)

Kommentaar

Ega need floralased ja muud jalgpallurid ka puhtad ei ole. Tähtis on et mitte vahele jääda. Väga lihtne pole tabatud pole varas. Sest eesti on lihtsalt joomakultuur nagu ta on ning on selge, et Flora mängijad pole mungad mingis mungakloostris. Vot

Kommentaar

Tammeka tõi omale Saaremaalt puurivahi Link
                    Madis Aesma, reporter

Tartu liigavuti punasärgiline pool ehk JK Merkuur on rahahädas sunnitud staaridest loobuma, kohalik konkurent Tammeka aga hoopis täiendab oma ridu uute mängijatega.

Aprilli lõpus liitus meeskonnaga brasiillane Marcelo Gomes tänasesest, mil Eesti meistriliigas on üleminekud taas lubatud, saab ametlikult Tammeka mängijaks Kert Kütt, kes varem kuulus FC Kuressaare ridadesse.

Perspektiivikam tiim

«Kuressaare meeskond tahtis küll, et ma sinna jääksin, aga otsustasin Tammeka kasuks, sest siin on pikemas perspektiivis rohkem lootust paremini mängida,» põhjendas 24-aastane Kütt otsust tartlastega liituda. Tammeka on praegu üheksa punktiga liigatabeli eelviimasel kohal, saarlased üheteistkümne silmaga koha võrra kõrgemal.

«Hetkel on kõige tähtsam tabeliseisu parandada,» on Kütil sihid selged. «Selle hooaja ülesanne on, et meeskond jääks kindlalt liigasse püsima.»

Kütt, kellega Tammeka sõlmis lepingu 2008. aasta sügiseni, kinnitas, et eelmine koduklubi Kuressaare on nüüd vastane, kellest tuleb kindlasti tabelis mööda rebida.

Ehkki järgmise liigamängu peab Tammeka 6. juulil just saarlastega, ei saa uus puurilukk ses kohtumises kaasa teha – reeglite järgi peab mängija registreerimise ja esimese matši vahele jääma nädal aega. Sestap peaks Kütt kõigi eelduste kohaselt oma liigadebüüdi Tammeka ridades tegema 10. juulil Tallinnas.

Seal on vastaseks tabeli viimane, kohalik Dünamo, kellest sel hooajal on pea kõik vastased teerullidena üle veerenud.

Küll aga saab Kuressaare vastu liigadebüüdi teha kohvimaa mees Marcelo Gomes, sest välismaalt Eesti liigasse siirduvatele mängijatele seitsmepäevane piirang ei kehti.

Tammeka peatreener Meelis Eelmäe ei välistanud, et lähiajal võib lisaks Gomesile ja Kütile meeskonna ridades veelgi mõnd uut nägu kohata.

«Võib, aga mingit kindlust selles suhtes momendil ei ole,» sõnas ta. «Hoiame silmad lahti ja vaatame, kuidas asjad kujunevad.»

Linnarivaali kapten

Läinud nädalavahetusel peetud sõpruskohtumises Soomes pallivate brasiillastega mängis uutest nägudest lisaks Kütile Tammeka ridades ka linnarivaali Merkuuri kapten Siksten Kasimir. Kas varsti Tammekas?

«Kasimiril oleks kindlasti Tammekas koht, seda enam, et ta on Tartust ja Tammeka kasvandik,» ütles Eelmäe. «Oleme Merkuurile teinud ka omapoolse ettepaneku, aga praeguseks pole neilt mingit vastust tulnud.»
                    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Väravasuult auditisse Link
                      Senisele Tammeka põhiväravavahile Janno Hermansonile jääb järgmise kolmapäeva Kuressaare mäng meeskonna eest viimaseks.

«Minu ja Tammeka teed lähevad lahku,» kinnitas Hermanson, kes lisaks esiväravavahi kohustele on ka klubi tegevdirektor. «Hakkasin uusi väljakutseid otsima, olen õigusteadust õppinud ja töö viib mind Tallinna tagasi. Hakkan tegelema auditeerimisvaldkonnas konsultandina.»

Hermansoni lahkumine oli üks põhjusi, miks Tammeka hakkas otsima uut väravavahti. Praegu otsitakse ka uut tegevjuhti, kuna Hermanson asub pealinnas ametisse augustikuu keskpaigast.
                      «Mängimise lõpetan, vähemalt professionaalsel tasemel,» lausus esmaspäeval 24-aastaseks saanud Herman-son.

«Jalgpallist olin natuke väsinud juba enne selle hooaja algust, tööd on siin nii palju olnud. Arvan, et olen rahuldavalt hakkama saanud, ent kui klubi tahab täiel määral edasi areneda, ei tohiks ma pidurit peale tõmmata,» ütles Janno Herman-son. (TPM)

Kommentaar

Algselt postitas Martin

Väravasuult auditisse Link
                        Senisele Tammeka põhiväravavahile Janno Hermansonile jääb järgmise kolmapäeva Kuressaare mäng meeskonna eest viimaseks.

«Minu ja Tammeka teed lähevad lahku,» kinnitas Hermanson, kes lisaks esiväravavahi kohustele on ka klubi tegevdirektor. «Hakkasin uusi väljakutseid otsima, olen õigusteadust õppinud ja töö viib mind Tallinna tagasi. Hakkan tegelema auditeerimisvaldkonnas konsultandina.»

Hermansoni lahkumine oli üks põhjusi, miks Tammeka hakkas otsima uut väravavahti. Praegu otsitakse ka uut tegevjuhti, kuna Hermanson asub pealinnas ametisse augustikuu keskpaigast.
                        «Mängimise lõpetan, vähemalt professionaalsel tasemel,» lausus esmaspäeval 24-aastaseks saanud Herman-son.

«Jalgpallist olin natuke väsinud juba enne selle hooaja algust, tööd on siin nii palju olnud. Arvan, et olen rahuldavalt hakkama saanud, ent kui klubi tahab täiel määral edasi areneda, ei tohiks ma pidurit peale tõmmata,» ütles Janno Herman-son. (TPM)
                        Hermanson tundub kuidagi nördinud olevat.Poole hooaja pealt niisama ikka keegi putsasin varna ei riputa.Kas ei oldud tema tööga rahul või!?

Kommentaar

Ju mees mõistis, et päris tippu temast vististi ei saa ning lihtsalt Meistriliigas püüda-taguda-tõrjuda - selleks pole ka motivatsiooni.

Ning kui enam-vähem arvestatav haridus on olemas ja paremad pakkumised ukse taga, siis miks mitte neist kinni haarata.

Iseasi, kas putsad nüüd lõplikult seina külge ikka naelutatud on. Tallinnas esi- ja teise liiga tasemel meeskondi küll, kes temast huvitatud oleksid. Ning võib olla leiab Hermanson mõnda aega eemal olles uut motivatsiooni, et väiksema koormuste juures taas platsile joosta.

Tõsist tegijat sellise otsuse järel temast tõepoolest enam vaevalt tuleb. Välismaa puurisuudele kontoritöölt ei hüppa.

Kommentaar

Algselt postitas Siim
                            Ning kui enam-vähem arvestatav haridus on olemas
                            Juura magister on enam-vähem haridus? Ma ei taha teada, mis sinu haridu olla võib

Muidu ju suht norm valik, kui erialast tööd pakutakse, miks mitte väljakutse vastu võtta. Väravavahina ei soovinud ta karjääri niikuinii teha.

Kommentaar

Algselt postitas Martin

Algselt postitas Siim
                              Juura magister on enam-vähem haridus? Ma ei taha teada, mis sinu haridu olla võib

Muidu ju suht norm valik, kui erialast tööd pakutakse, miks mitte väljakutse vastu võtta. Väravavahina ei soovinud ta karjääri niikuinii teha.
                              Pakun,et siin ei võrreldud juura haridust enam-vähem haridusega vaid pandi ühte patta need pallurid kellel ON enam-vähem haridus,pakutakse head tööd ja pallurina tipus nagunii läbi ei löö
                              INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas Martin

Algselt postitas Siim

Tõepoolest. Lõpetanud eelmisel aastal Akadeemia Nordi õigusteaduskonna magistriastmes. Mõtlesin, et suht noor mees siiski, et ega tal üle bakalaureuse pole. Asendan siis sõnad \"enam-vähem\" -> \"Meistriliiga mängija kohta hiilgav\"

Meenub kodanik Vanakesa, kes kümnekonna aasta eest kollkipri kõrvalt ka kirurgi ametit pidas. Või siis vastupidi

Kommentaar

Working...
                                X