Kokkuvõte mängust, videopilt väravatest, fotogalerii, mängija kommentaarid, mängu protokoll, värske tabeliseis.
Täpselt neid asju ja paljugi veel võid lugeda/vaadata meie kodulehelt:
Esindus liigub kulla teel, kuid medal juba käes
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
JK Tallinna Kalev
Collapse
X
-
Pühapäeval on lisaks Kalevi Esiliiga mängule ka mõnus Kalevi perepäev!
KUTSE! Tule pühapäeval Tallinna Kalevi perepäevale!
Lisaks lisainfo ja sooduspileti võimalus Facebookis:
JK Tallinna Kalev vs. Tallinna FC Flora II
Leave a comment:
-
Eilne karikamäng, FC Otepää - Tallinna JK Kalev 0:7
Intervjuud Kalevi treeneri ja ründajaga leiata ka youtube.com/user/FCOtepaaTV
Leave a comment:
-
Algselt postitas INCE Vaata postitustEga ikka ole küll, eelmisel hooajal juhendas üks Zauri nimeline treener nii Flora II kui Warriorit täitsa vabalt, ega siis Raika kehvem mees pole
Leave a comment:
-
Algselt postitas INCE Vaata postitustEga ikka ole küll, eelmisel hooajal juhendas üks Zauri nimeline treener nii Flora II kui Warriorit täitsa vabalt, ega siis Raika kehvem mees pole
Leave a comment:
-
Algselt postitas Raimo Vaata postitustEks sa ise ka vastasid küsimusele
Aga selge, et uuel aastal peab Trans oma treenerimure teisiti lahendama.
Leave a comment:
-
Eks sa ise ka vastasid küsimusele
Aga selge, et uuel aastal peab Trans oma treenerimure teisiti lahendama.
Leave a comment:
-
Kuidas Raika solgutamine Transi pingil Kalevi treeninguid üldse mõjutab? Ma täitsa huvipärast mõtlesin, et kas see kuidagi Kalevile ka mõju avaldab? Tulemuste järgi muidugi seda ei ütleks.
Leave a comment:
-
Erik, ära vähenda seda vaeva, seekord läks kava viimistlemisel ikka ca 6-7 töötundi
Kui meeskond meistriliigasse tõuseb ja Raika soovib jätkata, siis jääb tema pukki. Kalevile pole omane treenerite väga sage vahetamine ja pole ka põhjust, miks seda tegema peaks.
Leave a comment:
-
Raika jääb pukki ka Meistriliigasse tõusmise korral või liialt vara rääkida?
Leave a comment:
-
Algselt postitas AnnaS Vaata postitustOlenemata lõpptulemusest, mida mina oleksin tahtnud näha viigilisena või FC Infoneti võiduna, ei saa ka mainimata jätta, et Kalevi kava oli lihtsalt super!
Eriliselt meeldis mulle muidugi esimene artikkel, mis nii meeldivas valguses FC Infonetti kajastas. Suured tänud!
Kõik, kes tahavad kava ka kätevahel hoida, siis selleks on võimalus 16. oktoobril, kui kohtutakse Flora duubliga. Sooduspiletiks saab registreerida juba siit: JK Tallinna Kalev vs. Tallinna FC Flora II
Lisaks eilsest mängust:
Fotogalerii
Suur samm Meistriliiga suunas
Leave a comment:
-
Algselt postitas oku Vaata postitustJa siis kiitus nendele inimestele, kes Kalevi mängu kavasid teevad. Eesti liigas ei ole ma ühtegi nii asjalikku ja päevakohast paberit mitte kunagi näinud. Värske info, huvitavad (4 erinevat!) artiklid jne. Igavene kiitus!
Eriliselt meeldis mulle muidugi esimene artikkel, mis nii meeldivas valguses FC Infonetti kajastas. Suured tänud!
Leave a comment:
-
Algselt postitas pallimees Vaata postitustTegemist on siis koostööga EJL ja Helsingi piirkonna kohtunike vahel. Kogemusi käivad siin omandamas madalamate liigade kohtunikud ja ka meilt käivad seal kohtunikud, kes Meistriliigat ei vilista.
Leave a comment:
-
Algselt postitas kesa Vaata postitustSamas on Simola vilistanud Soomes sellel hooajal ainult kahes Ykköse kohtumises, Veikkausliigas pole vilistanud, Võib - olla vilistab madalamaid liigasid.
Mis tasemega siis Eesti kohtunikud üldse on?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: