Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

JK Tallinna Kalev

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Raimo
    replied
    Algselt postitas oku Vaata postitust

Ja siis kiitus nendele inimestele, kes Kalevi mängu kavasid teevad. Eesti liigas ei ole ma ühtegi nii asjalikku ja päevakohast paberit mitte kunagi näinud. Värske info, huvitavad (4 erinevat!) artiklid jne. Igavene kiitus!

Meistriliiga on väga lähedal!
    Meistriliigas on kava osas veel paar kihvti mõtet, kuid ei julge neid veel välja lubada
    Küll aga panin tänase kava ka internetti, et kes tahab samut näha, saab tutvuda: http://www.jkkalev.ee/failid/files/m...XXI%20voor.pdf .
    Vahepeal jäi netti laadimine kahjuks poolikuks, kuid eks püüan mingil ajal puuduvad kaad ka üles riputada.

Leave a comment:

• kesa
    replied
    Algselt postitas PraS Vaata postitust
    Öelge mulle mõni eesti kohtunik, kes kannataks võrdlust Ville Simolga?
    Ma pole vist eestis kunagi nii head vilet näind.

Kiitus!
    Samas on Simola vilistanud Soomes sellel hooajal ainult kahes Ykköse kohtumises, Veikkausliigas pole vilistanud, Võib - olla vilistab madalamaid liigasid.
    Mis tasemega siis Eesti kohtunikud üldse on?

Leave a comment:

• PraS
    replied
    Öelge mulle mõni eesti kohtunik, kes kannataks võrdlust Ville Simolga?
    Ma pole vist eestis kunagi nii head vilet näind.

Kiitus!

Leave a comment:

• Rein
    replied
    Algselt postitas kesa Vaata postitust
    JK TALLINNA KALEV - FC INFONET

Peakohtunik: Ville Simola
    Abikohtunikud: Antti Malaska, Neeme Neemlaid

Külaliskohtunikud Soomest?
    Just nii, Tutki väitel on ka Eesti omad Soomes vilistanud. Samuti madalamaid liigasid.
    Soome omad on Tutki väitel käinud ka 2 liiga mänge vilistamas Kuusalus ja Keilas.

Leave a comment:

• oku
    replied
    Oli üks ragbimängust väsinud ja vihmast pehmel väljakul pusimine. Aga pinget jagus otsustavale mängule kohaselt ja minu arvates ja parem võitis.

Erilised kiidusõnad Rasmus Tomsonile, kes käristas Infoneti keskvälja ja katset kohati päris mõnuga ja Koroljovile, kes mängis kapteni koha uhkelt välja. Ilusa töövõiduga saadud kolli kõmmutas ka veel kokkuvõttes.

Ja siis kiitus nendele inimestele, kes Kalevi mängu kavasid teevad. Eesti liigas ei ole ma ühtegi nii asjalikku ja päevakohast paberit mitte kunagi näinud. Värske info, huvitavad (4 erinevat!) artiklid jne. Igavene kiitus!

Meistriliiga on väga lähedal!

Leave a comment:

• sosku
    replied
    Jah. Üks varasem mäng olid veel sellised nimed
    Kohtunik: Mikko Mörö
    Abikohtunikud: Juuso Mantere

Leave a comment:

• kesa
    replied
    JK TALLINNA KALEV - FC INFONET

Peakohtunik: Ville Simola
    Abikohtunikud: Antti Malaska, Neeme Neemlaid

Külaliskohtunikud Soomest?

Leave a comment:

• er1k
    replied
    Kolmapäeval Esiliiga liidrite duell.

❢ JK Tallinna Kalev vs. FC Infonet @ Kalevi Keskstaadion ❢

Võtke aega ja tulge vaadate tulevasi Meistriliiga meeskondi.

Leave a comment:

• er1k
    replied
    Esiliigas kindel võit Pärnu üle

Tallinna Kalevi esindusmeeskond pidas 25. septembril Esiliiga 30. vooru kohtumise Pärnu Linnameeskonnaga. Sel hooajal korra viiki mänginud ja kahel korral Pärnu alistanud Kalev oli ka selles kohtumises üritavam pool. Avapoolajal lõi Rimo Hunt enda hooaja 28(!) värava. Teisel poolajal jäi Pärnu vähemusse ning Kalevi poolelt lisasid värava Elbasan Kabashi ja Martin Kase. Seega võttis Kalev kolme väravaga hooaja 17. võidu.

Leave a comment:

• er1k
    replied
    Kalev võitis Esiliigas Levadia duublit

Leave a comment:

• PraS
    replied
    Kalevi poisid möllasid jälle täiega ja tegid Levadia duubli poiste selaj prügiseks ning sellest mängust ka vähe pildikesi - http://www.jkkalev.ee/galerii/id/11/kategooria_id/58/

Leave a comment:

• er1k
    replied
    Kalev võitis Lootust 3:1 ja liigub Meistriliiga kursil

Leave a comment:

• PraS
    replied
    Algselt postitas Mällar Vaata postitust
    Mis mulje on Tshibangu seni jätnud? Kas Niinepuu ei saanud jalga suurliiga ukse vahele? Ning mida täna see Mamedov veel pärast lõpuvilet korraldas? Miko, äkki valgustad toimunut?
    Mart jääb jah meile edasi mängima, kui paraneb haigusest.
    Tshibangu vajab veel aega ja harjumist, et sel tasemel kohaneda. Tal on kõik olemas, et olla arvestatav vv meie liigades.

Päeva nael oli muidugi Tomsoni mammu risti

Leave a comment:

• Mällar
    replied
    Mis mulje on Tshibangu seni jätnud? Kas Niinepuu ei saanud jalga suurliiga ukse vahele? Ning mida täna see Mamedov veel pärast lõpuvilet korraldas? Miko, äkki valgustad toimunut?

Leave a comment:

• er1k
    replied
    Eilse mängu kokkuvõte ja galerii:

Esiliigas Kalevile ülimagus võit

Fotogalerii

Leave a comment:

Working...
X