Algselt postitas $$$
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
JK Tallinna Kalev
Collapse
X
-
Algselt postitas spekter Vaata postitustnüüd ma loodan, et Raimol on olemas sisu ja väärtused, mis taksitavad Nahka omale hankimast ... ahvatlus ju oleks ..
Leave a comment:
-
Algselt postitas spekter Vaata postitustnüüd ma loodan, et Raimol on olemas sisu ja väärtused, mis taksitavad Nahka omale hankimast ... ahvatlus ju oleks ..
Õnneks Kalevil pole sellist raha mida see vend küsib
Muidu võiks ju isegi kiusatus tekkida.
Leave a comment:
-
ahvatlus võitis ning et uus staar ennast kodusemalt tunneks, on sisseviidud paar kosmeetilist muudatust ka klubi vapile (lisatud manusena).Lisatud failid
Leave a comment:
-
nüüd ma loodan, et Raimol on olemas sisu ja väärtused, mis taksitavad Nahka omale hankimast ... ahvatlus ju oleks ..
Leave a comment:
-
Kalevi Keskstaadion vähemalt viieks aastaks JK Tallinna Kalevi omanduses:
Leave a comment:
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustAjax out, Kalev in.
Super vahetus!
Tere tulemast!
Leave a comment:
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustEsimesel aastal on tihti püsimajäämine kergem, kui teisel aastal, Kalev ja Ajax jäid ju esimesel korral püsima ja kukkusid alles teisel aastal Esiliigasse tagasi. Ajaxi teine katse läks täielikult untsu, äkki läheb Kalevil paremini.
Leave a comment:
-
Kalevlased ennustasid homset tulemust
Leave a comment:
-
Esimesel aastal on tihti püsimajäämine kergem, kui teisel aastal, Kalev ja Ajax jäid ju esimesel korral püsima ja kukkusid alles teisel aastal Esiliigasse tagasi. Ajaxi teine katse läks täielikult untsu, äkki läheb Kalevil paremini.
Leave a comment:
-
tublid. ma ei muretse. mul oleks hää meel kui te esimese hooga ML-s püsida suudate.
Leave a comment:
-
Algselt postitas spekter Vaata postitustnüüd on pidu läbi
kui tahate ML-i püsima jääda, siis tuleb meeskond korralikult komplekteerida. samas pole nagu Eestsit väga võtta vabu mängijaid, kes olemasolevatest tasemelt üle oleks ja lisaväärtust Kalevile annaks.
Leave a comment:
-
nüüd on pidu läbi
kui tahate ML-i püsima jääda, siis tuleb meeskond korralikult komplekteerida. samas pole nagu Eestsit väga võtta vabu mängijaid, kes olemasolevatest tasemelt üle oleks ja lisaväärtust Kalevile annaks.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: