Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

JK Tallinna Kalev

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• spekter
    replied
    Algselt postitas $$$ Vaata postitust
    Mis sisu ja väärtused? Kui tingimused kõigiga sobiksid, siis tulgu ja löögu väravaid.
    "kõik müügiks" ilmus välja.

Leave a comment:

• $$$
    replied
    Algselt postitas spekter Vaata postitust
    nüüd ma loodan, et Raimol on olemas sisu ja väärtused, mis taksitavad Nahka omale hankimast ... ahvatlus ju oleks ..
    Mis sisu ja väärtused? Kui tingimused kõigiga sobiksid, siis tulgu ja löögu väravaid.

Leave a comment:

• Rein
    replied
    nüüd ma loodan, et Raimol on olemas sisu ja väärtused, mis taksitavad Nahka omale hankimast ... ahvatlus ju oleks ..

Õnneks Kalevil pole sellist raha mida see vend küsib
    Muidu võiks ju isegi kiusatus tekkida.

Leave a comment:

• eston maravilha
    replied
    ahvatlus võitis ning et uus staar ennast kodusemalt tunneks, on sisseviidud paar kosmeetilist muudatust ka klubi vapile (lisatud manusena).
    Lisatud failid

Leave a comment:

• spekter
    replied

Leave a comment:

• spekter
    replied
    et siis ikka kasutuses, mitte omanduses.

Leave a comment:

• PraS
    replied
    Kalevi Keskstaadion vähemalt viieks aastaks JK Tallinna Kalevi omanduses:

Leave a comment:

• spekter
    replied
    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    Ajax out, Kalev in.

Super vahetus!

Tere tulemast!
    nõus, tere tulemast!

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Ajax out, Kalev in.

Super vahetus!

Tere tulemast!

Leave a comment:

• $$$
    replied
    Algselt postitas urmar Vaata postitust
    Esimesel aastal on tihti püsimajäämine kergem, kui teisel aastal, Kalev ja Ajax jäid ju esimesel korral püsima ja kukkusid alles teisel aastal Esiliigasse tagasi. Ajaxi teine katse läks täielikult untsu, äkki läheb Kalevil paremini.
    Kalev kukkus ikka kolmandal aastal tagasi ;P .

Leave a comment:

• PraS
    replied
    Kalevlased ennustasid homset tulemust

Leave a comment:

• urmar
    replied
    Esimesel aastal on tihti püsimajäämine kergem, kui teisel aastal, Kalev ja Ajax jäid ju esimesel korral püsima ja kukkusid alles teisel aastal Esiliigasse tagasi. Ajaxi teine katse läks täielikult untsu, äkki läheb Kalevil paremini.

Leave a comment:

• spekter
    replied
    tublid. ma ei muretse. mul oleks hää meel kui te esimese hooga ML-s püsida suudate.

Leave a comment:

• PraS
    replied
    nüüd on pidu läbi
    kui tahate ML-i püsima jääda, siis tuleb meeskond korralikult komplekteerida. samas pole nagu Eestsit väga võtta vabu mängijaid, kes olemasolevatest tasemelt üle oleks ja lisaväärtust Kalevile annaks.
    Ära muretse. Töö selle nimel käis juba palju palju varem kui me ML koha kindlustasime.

Leave a comment:

• spekter
    replied
    nüüd on pidu läbi
    kui tahate ML-i püsima jääda, siis tuleb meeskond korralikult komplekteerida. samas pole nagu Eestsit väga võtta vabu mängijaid, kes olemasolevatest tasemelt üle oleks ja lisaväärtust Kalevile annaks.

Leave a comment:

Working...
X