Ongi hea, et Niinepuu hetkel väga ei sära, muidu tulevad jälle need "suured" klubid - nagu oli suvel Rootsi III liiga klubi Umea - ukse peale koputama, vastasel juhul toimuks see, et Kalev saaks siis taaskord rõõmust vastu rindu taguda, ohhh kui hea..suutsime ühe oma võtmemängija jällegi maha parseldada!
(nagu oli Kukebaliga ja võib-olla läheb nõnda ka Hundiga).
Olgu, saan aru, et teil veel amatöörvärk ja puha, aga püüaks vahest ikka oma klubi parimaid palukesi alles ka hoida, et Meistriliiga keskmist taset tõsta ja ise ka üks meeldejääv hooaeg enda jaoks teha.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
JK Tallinna Kalev
Collapse
X
-
Niinepuu paistis mõlemas väravas süüdi olevat, kuigi videopilt on selline nagu on. Oli siis Levadia 2-1 värava puhul nii tugev löök, nagu koduleht väidab?
Tegelikult ei kahtle, et tegemist on andeka väravavahiga, varem nähtu põhjal.
Tuult tiibadesse Kalevi meeskonnale ettevalmistusperioodiks!
Leave a comment:
-
Algselt postitas noorfänn Vaata postitustKas ma olen ainuke, kes seda mäletab, aga mis selle mustanahalise vennaga sai, kes testimisel käis?
Leave a comment:
-
Kas ma olen ainuke, kes seda mäletab, aga mis selle mustanahalise vennaga sai, kes testimisel käis?
Leave a comment:
-
Vau, loodetavasti paneb teil vv järgmisel korral labakute asemel õiged kindad kätte.
Leave a comment:
-
Selle aasta esimene sõpruskohtumine.
Uudis: Meistriliiga aasta algas viigiga
Tallinna FC Levadia II - JK Tallinna Kalev 3:3 (2:2)
Väravad: 32., 37., 88. - 6. Leo, 34. Aleksandr Kulikov 90. Aleksei Savitski
Leave a comment:
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustPraS, saad ehk öelda nimed numbritega ka? Ma ei tunne neid Kalevi mängijaid nii hästi.
1 Mart-Mattis Niinepuu
33 Eric Ntambue Tshibangu
3 Rameš Mamedov,
7 Igor Koroljov
23 Aleksandr Kulikov
22 Henry Niinlaub
21 Deniss Jõgiste,
13 Rejal Alijev
2 Ervin Stüf
14 Edwin Stüf
5 Risto Kägo
11 Mikk Sillaste
19 Ionel Armean
17 Sean Whalen
18 Kristjan Suurjärv
9 Kazim-Kazim"
8 Daniil Ratnikov
15 Souleyman Nchovwat
6 Martin Kase.
Leave a comment:
-
PraS, saad ehk öelda nimed numbritega ka? Ma ei tunne neid Kalevi mängijaid nii hästi.
Leave a comment:
-
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustJust. Lisaks veel omalt poolt, et Kalev pole sugugi kindel, et tema tase kuskil Galatasarays mängides üldse nende standarditele vastab ja seetõttu peab mees end tõsiselt treeningutel tõestama.
Leave a comment:
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustIkka tema jah. Mõtles, et Galatasaray ei paku enam pinget ja tuleb Meistriliigasse aitäh-sõna eest ennast proovile panema.
Leave a comment:
-
Algselt postitas xrip55 Vaata postitustMillisest kazimist jutt on ?
http://www.worldfootball.net/entry/_3460_kazim-kazim/ see hui ?
Leave a comment:
-
Millisest kazimist jutt on ?
http://www.worldfootball.net/entry/_3460_kazim-kazim/ see hui ?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: