on pennu või ei ole kui toom ahvena maha mängu lõpus tõmbab?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
JK Tallinna Kalev
Collapse
X
-
Algselt postitas daywalker Vaata postitustKalju fännidel on Sarapi seletamiste peale päris hea lauluke... Avo ja Sõõrikud, Avo ja Sõõrikud, AAAvooo jaa Sõõõõrikud!!
See paneb tal natukeseks suu kinni
Kommentaar
-
Algselt postitas daywalker Vaata postitustKalju fännidel on Sarapi seletamiste peale päris hea lauluke... Avo ja Sõõrikud, Avo ja Sõõrikud, AAAvooo jaa Sõõõõrikud!!
See paneb tal natukeseks suu kinniInimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustNõmme Ultrad on ju tuntud oma labasuse poolest. Ehk kunagi vanemaks saades tuleb ka neil mõistus koju tagasi. Kuigi samas see võib ainult lootuseks jääda, sest kõige vanem ultra tundub neist kõige rumalam ja labasem olevat. 22 aastane mehehakatis peaks käituma ka vastavalt oma eale, mitte nagu 15 aastane puberteet.
Kalju fännid pole ammu enam sellised.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustNõmme Ultrad on ju tuntud oma labasuse poolest. Ehk kunagi vanemaks saades tuleb ka neil mõistus koju tagasi. Kuigi samas see võib ainult lootuseks jääda, sest kõige vanem ultra tundub neist kõige rumalam ja labasem olevat. 22 aastane mehehakatis peaks käituma ka vastavalt oma eale, mitte nagu 15 aastane puberteet.Ning mind täitsa huvitab keda sa silmas pead?
Kommentaar
-
Algselt postitas almar Vaata postitustmis krdi labasus, olen tähele pannud et just on aktiivsed ja kiired väljamõtlejad ergutamisex ning vastaste hävitajax. Teisex vananedes kaob see mõistus äraNing mind täitsa huvitab keda sa silmas pead?
Laua viina ja Saaremaa Xi?Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Läheb siin Kalevi teema all juba päris OT-ks, aga kui Kalju fännidest veel rääkida, siis päris paljusi inimesi enam lasteks nimetada ei saa. Vähemalt sünniaja järgi. Suhe on ehk isegi miskine 50-50. Ja on ka inimesi, kes lähenevad kolmandale tõelisele juubelile.
Aga ok, kui keegi soovib vastata, siis palun seda teha fänluse foorumis pantrite topicus.
Kommentaar
-
13.06.2009 Laupäevast mängu (Narva JK Trans vs. JK Tallinna Kalev) on võimalik otseülekandes jälgida läbi interneti: www.kullaauk.ee.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar