Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

JK Tallinna Kalev

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

on pennu või ei ole kui toom ahvena maha mängu lõpus tõmbab?

Kommentaar

Tuleb selgelt mängijale selga, võtab ta maha ja palli ei mängi. Mina oleks penalti andnud.

Kommentaar

Mnjah, kuna ta selgelt tuli Ahvenale peale ja palli ei mänginud, siis oleks võinud vabalt penalti anda selles olukorras.

On sellest eest varem vabalt antud ja sama vabalt ka andmata jäetud.
        "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Algselt postitas daywalker Vaata postitust
          Kalju fännidel on Sarapi seletamiste peale päris hea lauluke... Avo ja Sõõrikud, Avo ja Sõõrikud, AAAvooo jaa Sõõõõrikud!!
          See paneb tal natukeseks suu kinni
          No Kalju fännid ei ole normaalsed ka

Kommentaar

Algselt postitas daywalker Vaata postitust
            Kalju fännidel on Sarapi seletamiste peale päris hea lauluke... Avo ja Sõõrikud, Avo ja Sõõrikud, AAAvooo jaa Sõõõõrikud!!
            See paneb tal natukeseks suu kinni
            Nõmme Ultrad on ju tuntud oma labasuse poolest. Ehk kunagi vanemaks saades tuleb ka neil mõistus koju tagasi. Kuigi samas see võib ainult lootuseks jääda, sest kõige vanem ultra tundub neist kõige rumalam ja labasem olevat. 22 aastane mehehakatis peaks käituma ka vastavalt oma eale, mitte nagu 15 aastane puberteet.
            Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
              Nõmme Ultrad on ju tuntud oma labasuse poolest. Ehk kunagi vanemaks saades tuleb ka neil mõistus koju tagasi. Kuigi samas see võib ainult lootuseks jääda, sest kõige vanem ultra tundub neist kõige rumalam ja labasem olevat. 22 aastane mehehakatis peaks käituma ka vastavalt oma eale, mitte nagu 15 aastane puberteet.
              Paistab, et sa siin foorumis midagi muud ei teegi, kui vingud ja vingud ja vingud
              Kalju fännid pole ammu enam sellised.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                mis krdi labasus, olen tähele pannud et just on aktiivsed ja kiired väljamõtlejad ergutamisex ning vastaste hävitajax. Teisex vananedes kaob see mõistus ära Ning mind täitsa huvitab keda sa silmas pead?

Kommentaar

Algselt postitas almar Vaata postitust
                  mis krdi labasus, olen tähele pannud et just on aktiivsed ja kiired väljamõtlejad ergutamisex ning vastaste hävitajax. Teisex vananedes kaob see mõistus ära Ning mind täitsa huvitab keda sa silmas pead?
                  Milliseid vastaseid te viimasel ajal olete hävitanud?
                  Laua viina ja Saaremaa Xi?
                  Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Läheb siin Kalevi teema all juba päris OT-ks, aga kui Kalju fännidest veel rääkida, siis päris paljusi inimesi enam lasteks nimetada ei saa. Vähemalt sünniaja järgi. Suhe on ehk isegi miskine 50-50. Ja on ka inimesi, kes lähenevad kolmandale tõelisele juubelile.

Aga ok, kui keegi soovib vastata, siis palun seda teha fänluse foorumis pantrite topicus.

Kommentaar

13.06.2009 Laupäevast mängu (Narva JK Trans vs. JK Tallinna Kalev) on võimalik otseülekandes jälgida läbi interneti: www.kullaauk.ee.

Kommentaar

on Tiidu tegemistest ka midagi kuulda olnud,ons mees see hooaeg tulemas kalevile appi?
                        Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                        Ott Järvela

Kommentaar

Kalev suutis seda, mida paljud pole suutnud. Levadiaga 2:2 viik

Kommentaar

Uskumatu, sats nagu Kalev võlub välja 2:2 viigi, ja poolajale mindi veel 2:1 juhtimas.

Kommentaar

Selline tulemus teeb alati tuju heaks, õnnesoovid Kalevile!
                              Vulgar Display Of Kalju Power

Kommentaar

väga hea

ma arvasin et asi on lootusetu, aga ei.
                                teised klubid: püütke nüüd see levadia kinni

Kommentaar

Working...
                                X