320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Miks ei ole publikut Eestikatel

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Legioni mängul oli täna isegi rohkem publikut kui pakutud 145 ma arvan, sest esimese poolaja lõpuks seisis "kõlakojast" kuni klubi hooneni üle 80 inimese (82 sain endaga koos). Hoone ette aga oli mingi pingirivigi tekkinud ja ka rahvast näis palju olevat. Pilet oli 15 eeku
    Ja mina nägin ainult ühte turvat ja ei mingeid probleeme kuigi suurem enamus õlli libistasid ja poolajal paarkümmend inimest 100 meetrit eemale poodi alkot juurde ostma suundusid. Miks ma peaksin maksma 50 või enam eeku, istuma tribüünil ja olema silma all mingil madalalaubalisel turval kes paberites järge ajab ja ainult hinge situb? Vene ment oli ka lollakas ja poole aruga aga mängudel nad niisama ei sekkunud ja lasid rahval vutti vabalt vaadata. Aasta tagasi aastavahetuse turniiril tuli mingi kolme klassi haridusega debiilik ja käskis mul õlu ära valada või viskab välja ja kutsub pollari. Õlu oli plasttopsis ja Tamma pubist ostetud...
    INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas marcello Vaata postitust
      Legioni mängul oli täna isegi rohkem publikut kui pakutud 145 ma arvan, sest esimese poolaja lõpuks seisis "kõlakojast" kuni klubi hooneni üle 80 inimese (82 sain endaga koos). Hoone ette aga oli mingi pingirivigi tekkinud ja ka rahvast näis palju olevat. Pilet oli 15 eeku
      Ja mina nägin ainult ühte turvat ja ei mingeid probleeme kuigi suurem enamus õlli libistasid ja poolajal paarkümmend inimest 100 meetrit eemale poodi alkot juurde ostma suundusid. Miks ma peaksin maksma 50 või enam eeku, istuma tribüünil ja olema silma all mingil madalalaubalisel turval kes paberites järge ajab ja ainult hinge situb? Vene ment oli ka lollakas ja poole aruga aga mängudel nad niisama ei sekkunud ja lasid rahval vutti vabalt vaadata. Aasta tagasi aastavahetuse turniiril tuli mingi kolme klassi haridusega debiilik ja käskis mul õlu ära valada või viskab välja ja kutsub pollari. Õlu oli plasttopsis ja Tamma pubist ostetud...
      Su jutus on iva täitsa olemas...
      www.jkkalju.ee
      www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

Algselt postitas marcello Vaata postitust
        Aasta tagasi aastavahetuse turniiril tuli mingi kolme klassi haridusega debiilik ja käskis mul õlu ära valada või viskab välja ja kutsub pollari. Õlu oli plasttopsis ja Tamma pubist ostetud...
        Aga sellele oled mõelnud, et äkki sa ise eksisid mõne reegli vastu?
        Kui turvamehele on antud mingi ülesanne, siis seda ta ka täidab. Jube äge oleks küll kui silma kinni pigistaks aga oma ülemuse/tööandja käest ei taha ju keegi peapesu saada.
        Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

Kommentaar

Algselt postitas Jeti88 Vaata postitust
          Kui turvamehele on antud mingi ülesanne, siis seda ta ka täidab. Jube äge oleks küll kui silma kinni pigistaks aga oma ülemuse/tööandja käest ei taha ju keegi peapesu saada.
          Mida vähem ülepingutatult tobedaid reegleid, seda vähem probleeme ja rohkem piletiga publikut.

Kommentaar

Algselt postitas Jeti88 Vaata postitust
            Millise reegli vastu ma eksisin kui tamma pubist plasttopsiga tribüünile läksin? Mitte ükski teine turva ei teinud ühtki märkust.
            Minu jutu point oli tegelt üldse selles, et teatud kontingent on harjunudki nii vutti vaatama, et lasevad kärakat, kohtuvad sõpradega, naudivad ilma ja vutti. Ja mingeid jamasid ei tekita. Nüüd seda kahjuks teha ei saa-sellele tuleks mõelda.
            Mul oli lapsepõlves küll huvitav norma statal kuulata vanade vutimeeste juttu mõne mängija või mänguhetke kohta ja ei häirinud mind üldse, et papidel "laud kaetud" oli. Sama oli ka valves olnud miilitsaga kes ei teinud neist väljagi. Selge see, et alko mõjub inimestele erinevalt ja mõnele tribüünil olevale "madalalaubalisele" ei annaks isegi 0,8 kalja kätte. aga reeglid võiksidki pehmemad olla ja turvad võiksid, selle asemel, et piltlikult öeldes kõigil pudelid käest võtta, pöörata tähelepanu nendele kes räuskamise või roppusega juba silma hakkavad paistma.

Et midagi on valesti, näitab juba see, et meistriliiga viiest mängust suutis vaid üks publikuarvuga esiliiga tippkohtumist lüüa. Oleks täna olnud ajaxi kodumäng, oleks see ka rohkelt publikut korjanud, kuigi ka K-Järvel oli 100 inimest e. sama palju kui meistriliiga "tavalistel" mängudel
            INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Samuti nõus marcello jutuga ja mitte ainult sellepärast, et ma teisel poolajal ka ise ühe õltsi ära libistasin
              Kusjuures, ei ütleks, et need libistajad enamuses olid ning ka poodi ei mindud kaugeltki ainut alko järele. Vahel suudavad ka 3-4 alkoholipruukijat muuta mängu joodikute kokkutulekuks, aga tänane õhhkond Wismaris oli sellest kaugel.
              Publikunumber on suht täpne, kui oligi pisut rohkem rahvast, siis mitte üle kümne näo.
              Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?

Kommentaar

Täna võib siis tulla selle aasta parim publikurekord. Hetkel 667 pealtvaatajat, no Kalju mängule tuleb oma 300 kindlasti. I voor 904 inimest on hetkel parim.

Kommentaar

statistika:
                  I voor: 904 inimest, keskmiselt 181 inimest, parim: Kalju-Flora 279 inimest, halvim: Levadia-Kure 50 inimest
                  II voor: 766 inimest, keskmiselt 153 inimest, parim: Flora-Levadia 236 inimest, halvim: Kure-Trans 30 inimest
                  III voor: 665 inimest, keskmiselt 133 inimest, parim: Kalju-Tulevik 240 inimest, halvim: Levadia-Tln Kalev 60 inimest
                  IV voor: 636 inimest, keskmiselt 127 inimest, parim: Tammeka-Kalju 230 inimest, halvim: Sillamäe-Kure 60 inimest
                  V voor: 785 inimest, keskmiselt 157 inimest, parim: Kalju-Sillamäe 420 inimest, halvim: Trans-Tulevik 50 inimest
                  VI voor: 1327 inimest, keskmiselt 265 inimest, parim: Kalju-Levadia 660 inimest, halvim: T.Kalev-Kuressaare 132 inimest

Viimase vooru T.Kalev-Kure oli 132 inimest, kus siis see lambist 2 inimest tavaliselt ümardavad ära, nt. S.Kalev-Flora 135 inimest - EJL ei tahtnud Florat jätta vaadatuvuse poolest viimaseks? Olgu mis ta on igatahes täna oli palju rahvast.
                  Aga enamasti iga voor on nii, et Kalju (kodu)mängul samapalju vaatajaid, kui kõigil teistel kokku, rohkem vaatajaid ja reklaami võiks ka teised üritada. 660inimest+säästutribüün= tubli saavutus!

Kommentaar

Kalev vs Kure mängul tundus küll päris palju pealtvaatajaid olevat. Vast mingi 200-250.

Samas üllatav oli see,et mängul polnd kava, ega ka ma ei näind turvasi.
                    Kui lahe staadionipoiss oli aga kohal.

Kommentaar

Flora-sillamäe mängul oli nii publikut ning ka mingid nõmedad turvad, kes siiberdasid edasi tagasi, nii et mängu jälgimine oli raskendatud. Lisaks oli neil mingi kamm ka Flora fännidega, kes neile vist eriti ei meeldind, et pidid neil pidevalt kõrval olema ja silma peal hoidma.(Sellest ka see pidev edasi-tagasi siiberdamine.)

Kommentaar

Algselt postitas Glasgow Celtic FC Vaata postitust
                        Flora-sillamäe mängul oli nii publikut ning ka mingid nõmedad turvad, kes siiberdasid edasi tagasi, nii et mängu jälgimine oli raskendatud. Lisaks oli neil mingi kamm ka Flora fännidega, kes neile vist eriti ei meeldind, et pidid neil pidevalt kõrval olema ja silma peal hoidma.(Sellest ka see pidev edasi-tagasi siiberdamine.)
                        alkohol kästi ära peita
                        lipp oli liiga väljaku lähedal

aga tervitaks siin kohal seda toredat onu kes enne mängu ütles, et trummi lüüa ei tohi kuna tema ei taha ja pärast tuli ülbitsema kui ma trummi tagusin, isegi turvamehed mingi hetk reageerisid selle peale.
                        Korralduse poolepealt oli siuke halval ajal käib kah mäng.Toidustlust ei olnud, diktor rääkis väga halvasti Eesti keelt ja ei saanud enamus asjadest aru mis ta ütles
                        FC Flora

Kommentaar

No mis nad minu ees pidid siiberdama? Kuul pähe neile.
                          ahjaa, see oli ka juu, et te SEISITE väljakule liiga lähedal

Trumm on jumala savu juu
                          Aga korralus, kle ega jahhmai saand eelmine mäng aru sellest ka, et mis ma tegema pean, kui ma avastasin, et minu pileti nr-it hõigati ja pärast oli imestus suur, kui pileti sain

Kommentaar

Hiiu Arena Säästukal lugesin täna kokku 168 inimest! Hooaja rekord...

Kommentaar

Mina lugesin 181

Kommentaar

No näed siis, mina lugesin esimese poolaja alguses

Kommentaar

Working...
                                X