Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Miks ei ole publikut Eestikatel

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

minu jaoks oli harjumatu piletijärjekord.. seepärast jai ka mängu algus nägemata. aga ei kurda - teine kordki võiks piletijärjekord olla.
    BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas Jyrka Vaata postitust
      Sest liiga tase on nõrk.
      Sest staadionid on koledad ja katkised.
      Sest õues on külm.
      Sest jalgpall on jobude mäng.
      Sest inimestel on targematki teha.
      Sest kõik klubid on Pohlaku omad.
      Sest kõik ülejäänud on venelaste omad.
      Sest mängude tulemused on ette teada.
      Sest liiga, kus parim mängija on Zahhovaiko, ei väärigi tähelepanu.
      jne
      v2ga otsekohane arvamuse avaldamine!
      igal yhel oma arvamus ja paljudega ei n6ustu!
      Parem must minevik, kui lilla tulevik.

Kommentaar

Algselt postitas fitti Vaata postitust
        1300 tundub suht mõistlik number, üle ei lugenud, aga harjumatult palju oli rahvast (ja autosid parklas) küll. Aga et kedagi sellest seltskonnast kottis esseekonkurss, väike-rootsi jooks või kadarbiku mahl, ma küll ei usu. Sharpi telergi vaevalt, enamik ei jäänud karikavõitjate autasustamistki vaatama. Vbl lihtsalt venelased on viimasel ajal õppinud karjakogunemisest taas lugu pidama, tšuvstvo loktja ja nii.
        Ei saa öelda, et sellised pisikesed meelelahutuselemendid publikuarvu ei mõjuta. Algse mulje annavad sellised elemendid ürituse kohta hea. Ega, et ntks inimesi pidudele meelitada on ka vaja mõnda tuntumat esinejat, kuid kui peol ollakse siis köidab rahvast isegi rohkem dj sett, mille pärast inimesed kohale pole tulnud.
        Algselt postitas budulojus
        kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

Kui iga meistriliiga klubi loosiks igal kodumängul välja lcd teleka siis tõuseks külastatavus tublisti, aga klubid kas ei ole tahtnud( levadial ja nt floral oleks see võimalik, sest pohlak ja levada peaksid turundusest midagi taipama, osadel klubidel oleks see suur osa eelarvest ja niimoodi mõeldamatu.
          Kui treeneritele jagatakse välja kõrgemaid sertifikaate siis võiks mänedzeridele ka midagi sellist teha.
          EJL ei ole mingit õiget kontseptsiooni kuidas arendada meistriliigat, see muuta atraktiivseks nii sponsoritele, mängijaile ja pealtvaatajatele. See jalgpallisaade ja ajakiri ei muuda üldiselt midagi- minule nad ei meeldi. Viimases Jalkas ajab Pohlak ka tähtsat juttu, aga mingit tulevikuplaani ei ole.
          Esiliiga on sisuliselt duublite liiga ja pealtvaatajatele täiesti ükskõik kas võidab flora II või TVMK II. Isegi TVMK I mänge huvitavad vaid üksikud.
          Noori kes trennides käivad on küll, aga, et nad jalgpalliga jätkaksid on vaja neid motiveerida, eks saab näha pohlak lubas ju uurimistöö teha kuhu talendid kaovad. Siililegi selge et meestele ei maksta- meistriliigas on vist pooled klubid professionaalsed( kui palju on neis eestlasi)- siit see koondis tuleb mis ei löö väravaid.
          name of the game- FOOTBALL

Kommentaar

Kas ma sain õigesti aru su jutust, et kui klubid tahaksid LCD telerit välja loosida siis nad peaksid selle ostma?
            kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

ma arvan küll- ikka ostma

Kommentaar

Algselt postitas vaherhar Vaata postitust
                ma arvan küll- ikka ostma
                Keegi ei osta ju endale asju loosimiseks. Tavaliselt ikka barter-tehing.

Kommentaar

vabanda, aga ma ei mõista su mõtet, sa võiksid selgitada.

Kommentaar

Algselt postitas vaherhar Vaata postitust
                    vabanda, aga ma ei mõista su mõtet, sa võiksid selgitada.
                    ma arvan, et sulle puutakse selgitada susteemi, kus tehingus ei liigu raha vaid osapooled pakuvad teenuseid, kaupa vms. antud juhul siis teleripakkuja annab teleka ja vastu saab naiteks reklaami. peaasi, et raha ei liigu.
                    Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
                      ma arvan, et sulle puutakse selgitada susteemi, kus tehingus ei liigu raha vaid osapooled pakuvad teenuseid, kaupa vms. antud juhul siis teleripakkuja annab teleka ja vastu saab naiteks reklaami. peaasi, et raha ei liigu.
                      umbes nii jah

Kommentaar

kaudne väljaminek ikka, sest ilma telekata reklaami müües, saaks klubi mingi rulli, mille eest burgerit müüa. samas kui tuleb piisavalt rahvast selleks, et telekat võita, on võimalik nii burgerimüüjale palka maksta, kui ka kaudse reklaami eest rohkem rulli saada kui plakati eest. aga selleks on rohkem publikut vaja kui 100 inimest

Kommentaar

Algselt postitas eston maravilha Vaata postitust
                          kaudne väljaminek ikka, sest ilma telekata reklaami müües, saaks klubi mingi rulli, mille eest burgerit müüa. samas kui tuleb piisavalt rahvast selleks, et telekat võita, on võimalik nii burgerimüüjale palka maksta, kui ka kaudse reklaami eest rohkem rulli saada kui plakati eest. aga selleks on rohkem publikut vaja kui 100 inimest
                          jube kallid burksi myyjad siis

Kommentaar

Tegelikult oleks võinud teha mingil moel Eesti - Inglismaa mängul meistriliiga mängudele reklaami. Näiteks laupäevaste mängude kohta. Kuna ma ise sellel mängul ei käinud, siis ei oska öelda, kas oli, aga võiks olla. EJL ei peaks selle eest ju ise midagi maksma ja ma usun, et kui 8000le eestlasele seda näidata, siis nii mõnelgi oleks äkki huvi tekkinud, kuidas saab jalgpalli vaadata ka 10 korda odavama piletihinna eest.

Kommentaar

nõiaring:
                              Kedagi ei huvita, sest pole mingisugust reklaami
                              Reklaami pole, sest kedagi ei huvita.

Kommentaar

See on kordi ja kordi öeldud asi, aga tegelikult on see nõiring hoopis selline, et raha pole reklaami tegemiseks, sest keegi ei käi vaatamas - keegi ei käi vaatamas, sest reklaami pole.

Kommentaar

Working...
                                X